عملکرد درخشان نیروی زمینی سپاه در محرومیت زدایی از چهره سیستان و بلوچستان/ سپاه در صحنه اقدام و عمل سرآمد است
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سیستان وبلوچستان ،سپاه از زمان تشکیل در بخش امنیت کشور گام های موثری برداشته است اما بعد از تحویل منطقه جنوب شرق کشور در راستای تامین امنیت به این نهاد در سال 88، غیر از تامین امنیت فعالیت های دیگری به مثل سلامت، محرومیت زدایی، توسعه، عمران و غیره را نیز در دستور کار داده که مورد توجه مردم این خطه از کشور قرار گرفته است.
سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این خصوص می گوید: سپاه پاسداران بعد از ایجاد امنیت در کشور، موضوع محرومیتزدایی در مناطق محروم کشور را در دستور کار خود قرار داده و تمام توان خود را در این امر به کار بسته است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: همین بحث محرومیت، در امنیت این مناطق دخیل است چراکه یکی از مباحث در مناطق محروم، بحث بیکاری جوانان است که باعث میشود تا دشمن از این مسئله استفاده کند و با آموزش این جوانان در منطقه، ناامنی ایجاد کند.
امام جماعت مسجد علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار ما در این خصوص گفت: لازم است این گونه فعالیت ها در مناطق محرومی به مثل سیستان و بلوچستان گسترش پیدا کند.
عبدالقهار میربلوچزهی افزود: یکی از اقدامات بسیار خوب سپاه در این سالها، بیمارستان های صحرایی است که افراد بی بضاعت و ناتوان که نمی توانند در راستای بهبودی به دیگر نقاط استان و یا کشور مراجعه کنند می توانند از این ظرفیت بهره برده و سلامتی خود را به طور رایگان دریافت کنند.
وی با اشاره به راه اندازی 12 بیمارستان صحرایی در هفته گذشته توسط سپاه، تاکید کرد: باید این فعالیت ها توسعه و گسترش پیدا کند چرا که در استان پراکندگی بالایی وجود دارد و لازم است جهت بهره گیری همه افراد در تمام نقاط این خدمات عرضه شود.
وی در ادامه ضمن تقدیر از این فعالیت های سپاه، خاطر نشان کرد: دعای خیر مردم همیشه بدرقه راه نیروهای سپاه و بسیج بوده و خواهد بود.
امام جمعه گوهرکوه بخش نوک آباد شهرستان خاش در این زمینه گفت: خدمات سپاه نشانه بارز توجه حکومت اسلامی به قشر مستضعف و محروم جامعه است.
مولوی خلیل الله ربانی افزود: فعالیت های اینگونه که سپاه در حال اجرا دارد باید توسعه پیدا کند تا چهره محروم استان به یک منطقه توسعه یافته تغییر کند و در این راستا لازم است دیگر نهادها نیز کمک کنند.
وی در خصوص بیمارستانهای صحرایی گفت: این بیمارستانها گامی موثر برای بهبود بیماران ساکن در مناطق دور افتاده است که می طلبد این فعالیت ها بیش از پیش شده و در تمامی نقاط اجرا شود.
یکی از علمای اهل سنت زاهدان نیز در این خصوص گفت: فعالیت های سپاه در زمینه های مختلف باعث خوشحالی اقشار مختلف مردم می شود.
مولوی یوسف گرگیچ با اشاره به این مطلب که سپاه پاسداران که رکن رکین نظام جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: حرف گفتن با عمل کردن خیلی فرق دارد، سپاه به طور واقعی پای کار آمده و به گفته خود عمل کرده و می کند.
وی ادامه داد: سپاه در زمینه های مختلفی ورود پیدا کرده است که بیمارستانهای صحرایی یکی از بهترین فعالیت های سپاه در سیستان و بلوچستان می باشد که در این خصوص مردم همیشه دعاگوی نیروهای خدوم این نهاد هستند.
یکی از ریش سفیدان چابهار نیز به خبرنگار ما گفت: طرح هایی که سپاه به خصوص در امور سلامت در روستاها و نقاط دور افتاده اجرا کرده است، بسیار عالی می باشد.
علی محمدی افزود: با توجه به اینکه در شهرهای استان سیستان و بلوچستان تعداد بیمارستانها کم است و نمونه بارز آن شهرستان چابهار می باشد که تنها یک بیمارستان داشته و باید جوابگوی بیمارهای روستاها و شهرهای اطراف خود نیز باشد بیمارستان های صحرایی می تواند کمک شایانی به نظام سلامت کند.
برداشت از عصر هامون