زینب حسینی بانو فعال انقلابی شهرستان خمین

هم‌دوش مردان در افتخارآفرینى براى نظام

یکی از بانوان فعال انقلابی شهرستان خمین گفت: در دوران شکل گیری انقلاب اسلامی تا به ثمر رسیدن آن زنان ایرانی هم دوش مردان سرزمین ایران با مشت های گره کرده علیه رژیم شاهنشاهی فریاد «مرگ بر شاه» سر دادند.
کد خبر: ۸۸۲۰۴۴۵
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ در دوران شکل گیری انقلاب اسلامی تا به ثمر رسیدن آن زنان ایرانی هم دوش مردان سرزمین ایران با مشت های گره کرده علیه رژیم شاهنشاهی فریاد «مرگ بر شاه» سر دادند.

زینب حسینی یکی از بانوان فعال انقلابی شهرستان خمین است که در دوران انقلاب اسلامی جزو مبارزان فعال انقلاب بوده است.

وی درخصوص نقش زنان در مبارزات انقلابی و شکل گیری انقلاب اسلامی گفت: زنان همانند مردان در مبارزات علیه رژیم نقش فعالی داشتند؛ دستاوردهایی که امروز در کشور شاهد آن هستیم ثمره تلاش و مجاهدت‌های وحدت ملت اعم از زن و مرد، پیر و جوان است که هرکدام به سهم خود نقش موثر در پیروزی انقلاب داشتند.

وی افزود: من نیز به مانند دیگر بانوان در صحنه حضور داشتم و به اندازه توان خود کارهای کوچکی را در راه انقلاب و حفظ آن انجام دادم؛ در همین راستا نیز در کنار خانواده پس از شنیدن سخنرانی‌ها و فرمایشات امام خمینی(ره) سعی می کردیم با ارتباط چهره به چهره پیام حضرت امام راحل را به گوش مردم هم برسانیم.

این بانوی مبارز انقلابی گفت: عمده فعالیت‌ها در آن دوران پخش اعلامیه‌ها و نوارهای سخنرانی های حضرت امام بود که در برخی مواقع پخش آنها با همکاری بانوان انجام می‌شد . در شهرستان خمین بیشتر فعالیتها در مسجد سادات انجام می شد و این مسجد یکی از پایگاههای فعالیت انقلابیون بود.

وی افزود: گروهی از جوانان محل با تشکیل جلسه در این مکان اعلامیه‌های امام را پخش می کردند و اینجانب به همراه چند تن از بانوان نیزبعضی اوقات در این جلسات شرکت کرده و اطلاعات و آگاهی کسب می کردیم و به دیگر همشهریان انتقال می دادیم.

این بانوی انقلابی بیان کرد: شهیدان حسین بهرامی، محمد بهرامی، داود گلپایگانی، محسنی و علیرضا رضایی از شهدای دفاع مقدس از جمله افرادی که در صحنه انقلاب بودند و بعد از انقلاب هم با حضور در جبهه حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت نائل شدند و من هم در فعالیتهای این گروه شرکت داشتم.

حسینی گفت: در دوره دبیرستان مشغول به تحصیل بودم که یکی از دانش آموزان مدرسه، زمانی که هنوز کسی به مدرسه نیامده بود روی دیوار مدرسه شعار «مرگ بر شاه» نوشته بود. مدیر مدرسه که وارد شد تا چشمش به نوشته افتاد با عصبانیت گفت: کی این شعار را نوشته ؟ کسی جواب نداد و مدیر برای پیگیری به هر کلاس یک برگ سفید امتحانی داد و گفت: همه دانش آموزان با خط خودشان «مرگ بر شاه » بنویسند تا با مقایسه دست خط‌ها نویسنده شعار را تشخیص بدهد. غافل ازاین که فرد نویسنده موقع دوباره نوشتن شعار خط خود را تغییرداده بود و مدیر موفق به شناسایی فرد شعارنویس نشد.

خاطره دوم

این بانوی مبارز انقلابی با اشاره به یکی دیگر از خاطرات خود در دوران انقلاب گفت: یکی از روزهای انقلاب نیروهای گاردی شاه با ماشین نظامی و مسلح به سمت میدان شهید مدرس کنونی در حال حرکت بودند گروهی از جوانان انقلابی با لاستیک و سنگهای بزرگ خیابان را مسدود کرده و خود را مخفی می کردند. زمانی که گاردی ها می خواستند عبور کنند راه را بسته دیدند و با حالت خشم و عصیانیت پیاده می شدند و موانع را برداشته و حرکت می کردند .

خاطره سوم

حسینی افزود: در یکی از روزها در مسجد جامع شهر خمین بعد از اقامه نماز و اتمام سخنرانی روحانی حاضر در مسجد، نمازگزاران به خیابان ریختند و راهپیمایی را شروع کردند. در حین راهپیمایی نیروهای شاهنشاهی سررسیدند و تیر اندازی کردند و در این روز سید رضا طباطبایی به شهادت رسید و تعدادی از تظاهرات کنندگان زخمی شدند.

خاطره چهارم

به اتفاق خواهرم در حال رفتن به سمت مسجد محل بودیم که مامورین شاه حاضر شدند و جلوی ما را گرفتند و به پاهای ما نگاه می‌کردند که کفش اسپرت و راحت پوشیدیم . سوال کردند چرا کفش اسپرت پوشیدید و قصد رفتن به کجا دارید؟ ( برای رد گم کنی که متوجه نشوند قصد رفتن کمسجد داریم ) گفتم: کفش اسپرت ارزان قیمت است و قصد رفتن به خانه دایی‌مان که در این محل است داریم . در حالی که قصد رفتن به مسجد داشتیم و کفش اسپرت هم به دلیل این که اگر اتفاقی افتاد بتوانیم سریع و راحت از دست ماموران فرار و خود را مخفی کنیم.

این مبارز انقلابی با اشاره به خاطرات خود از روزهای بازگشت حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی گفت: لحظه ورود حضرت امام را از تلویزیون به همراه اعضای خانواده، آشنایان و بستگان تماشا می کردیم. زمانی که تصویر حضرت امام را از صفحه تلویزیون مشاهده کردیم چنان شور، هیجان و اشک شوق و شادی در چشمان همگان جاری شده بود که تا لحظاتی زبان به حالت گنگ درآمده بود و نمی توانستیم حرف بزنیم و این لحظه ها وصف ناشدنی بود .

وی افزود: بعد از گذشت چند روز از ورود حضرت امام به میهن، زمانی که ایشان به شهر قم رفتند جمعییت زیادی از شهرهای مختلف به دیدار و بیعت با حضرت امام خمینی(ره) می رفتند. مردم شهرستان خمین هم در این امر پیشگام بودند و مردم شهر و روستا از طریق مسجد و کمیته هایی که به این منظور تشکیل شده بود با ماشین هایی که فراهم می کردند برای دیدار و بیعت با امام به قم اعزام می شدند و بنده نیز برای ملاقات با ایشان رفته بودم.

بانوی فعال انقلابی شهرستان خمین گفت: از اینکه زمان انقلاب بودم و رهبری امام راحل و زمان جنگ را درک کردم خوشحال هستم و از خداوند متعال خواستار توفیق دیدن چهره نورانی امام زمان(عج) را دارم.

حسینی اظهار‌کرد: جرقه انقلاب که در سال ۱۳۴۲ زده شد به امام گفتند که شما با چه چیزی می‌خواهید به پیروزی برسید و امام فرمودند که سربازان و نیروهای من در قنداقه و گهواره‌ها هستند و به عینه شاهد‌ بودیم که چه میزان حرف امام درست بود چرا که افرادی که در صحنه انقلاب و بعد از آن در صحنه جنگ بودند اکثریت متولدین سال ۱۳۴۰ به بعد هستند.

وی افزود: براساس سوره عصر« ان النسان لفی خسر....» همه انسان‌ها در ضرر و زیان هستند مگر کسانی که حق را پیشه کردند و صبر داشتند که به همراه حق صبر به طور یقین پیروز خواهد ‌بود.

حسینی گفت: مردم باید قدر انقلاب، استقلال و آزادی را بدانند، خداوند نعمت می‌دهد اگر قدردانی نشود از دست داده خواهد‌ رفت.

وی تصریح کرد: در مقایسه کشور خود با دیگر کشورها شاهد هستیم که همه منابع و نعمت‌ها وجود‌ دارد اما باید مدیریت درست داشت که ضایع نشوند و به هدر نروند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار