سردار کرمی با تشریح شرایط سال 57 و دو قطبی شدن جهان به دو بلوك شرق و غرب و سلطه و نفوذ آمریكا در ایران افزود: زمانی كه انقلاب اسلامی به وقوع پیوست ، توازن منابع آمریكا برهم ریخت
وی در ادامه اظهار داشت: انقلاب اسلامی را موجب احیای دین اسلام و بیدار شدن ملت های منطقه و بلكه كل دنیا دانستند و تصریح داشتند: تنها كشوری كه توانسته دربرابر ظلم و ستم دشمنان ایستادگی راسخی را داشته باشد كشور عزیزمان ایران است .
سردار کرمی در تبیین ماهیت انقلاب اسلامی تصریح کرد: همانطور كه رسالت انبیا یك رسالت فرهنگی بود ، انقلاب ما هم یك انقلاب فرهنگی بود .
فرمانده سپاه استان زنجان با اشاره به خصوصیات معنوی فوق العاده امام خمینی (ره)، ایشان را یك شخصیت الهی دانستند و افزود: از شاخصه ها و ویژگی های مهم امام تكلیف مداری عقلانیت ومصلحت اندیشی می باشد .
این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: خود باختگی و تسلیم در برابر تهدیدات دشمن ناشی از عدم تفکر است که نتیجه آن اسارت کشور و ملت در چنگال بیگانگان می باشد.
سردار کرمی بیان داشت: بزرگترین ویژگی و دستاورد نهضت حضرت امام (ره) استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی می باشد که زیربنا و سازه ی اصلی آن تفکر و اندیشه ناب اسلامی و اتکا به خداوند با مشارکت مردم است.
فرمانده سپاه استان در پایان خاطر نشان ساخت: با بررسی تاریخ معاصر در می یابیم خفقان و استبداد ستم شاهی به گونه ای بود که هیچ فردی جرات اظهار نظرسیاسی نداشت به گونه ای که افراد یک خانواده حتی در محیط خانواده از ترس حکومت جرات علنی کردن اعتراض خود به حکومت نداشتند. حضرت امام با توکل به خداوند قادر و متعال و هدایت های پیامبر گونه خود و با شجاعت نهضت اسلامی را آغاز و به پیروزی رساند. و ما باید تبیین اندیشه ها و دیدگاه های حضرت امام (ره) را نیاز کنونی جامعه بدانیم و مردم علی الخصوص جوانان را به مطالعه و تفکر در آثار حضرت امام خمینی (ره) بپردازند .