به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سیداحمد آقامیری با بیان اینکه نهادهای مختلف در امور معلولان دستاندرکار هستند اظهار کرد: به طور صرف آموزش و پرورش این دانشآموزان به مجموعه ادارهکل آموزش و پرورش استثنایی محول شده است.
وی خاطرنشان کرد: این دانشآموزان به یک سری آموزشها نیاز دارند و باید سمعک، ویلچر و عینک برای دانشآموزان کمبینا فراهم شود و نیازهای جسمی این دانشآموزان اقتضای یک سری وسائل و امکانات را دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان قم با اشاره به مشکل سرویس مدارس دانشآموزان استثنایی گفت: دانشآموز باید از اقصی نقاط شهر به مدرسه ناشنوا، نابینا و اوتیسم در منطقه خاص برود البته به کمک خیرین اگر به واسطه اینکه کسی از توانایی پرداخت هزینه سرویس محروم بوده اجازه ندادیم از آموزش محروم شود.
وی سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی را مهمترین مشکل ذکر کرد و افزود: با وجود تمام تلاشهای آموزش و پرورش در این زمینه تاکنون نتوانستیم به نتیجه برسیم.
آقامیری خاطرنشان کرد: قضیه کودکان استثنایی باید جدی گرفته شود اگر چه کارهای خوبی انجام شده ولی با ایدهآلها فاصله داریم بنابراین خیران باید ورود پیدا کنند و مسؤولان اهتمام ویژه به صورت عملی داشته باشند.
وی با بیان اینکه به مدرسه استثنایی در منطقه پردیسان نیاز داریم گفت: جمعیت در حال رفتن به سمت پردیسان است ولی هنوز دانشآموزان پردیسان داخل شهر آموزشهای لازم را دریافت میکنند بنابراین نیاز است مدرسهای در این زمینه احداث شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان قم خاطرنشان کرد: ۲۴ مدرسه خاص و ۲۰۱ کلاس درس در استان وجود دارد هزار و ۸۴۳ نفر دانشآموز در قالب ۶۴ نفر کمبینا و نابینا، ۴۳۶ نفر کمشنوا و ناشنوا، هزار و ۳۳ نفر کمتوان ذهنی و ۲۲۶ نفر دانشآموز جسمی حرکتی در حال تحصیل هستند.
وی یادآور شد: مدرسهای خاص دانشآموزان جسمی حرکتی در خیابان آسایشگاه در حال احداث است که برای سال آینده به بهرهبرداری میرسد و با احداث این مدرسه دانشآموزان جسمی حرکتی در شرایط بهتری قرار میگیرند