بصیرت دینی سیاسی یک نیاز مستمر و همیشگی
حضرت فاطمه زهرا(س) نخستین شهیده راه ولایت و شخصیت برجسته ای است که در میان زنان عالم همانند خورشید روشنایی اش عالمتاب است.
در کتاب وجود او تمام نسخه انسانیت بخوبی مشاهده می شود،به طوری که امام خمینی(ره) در بیان شیوا و رسایی خود درباره او فرموده؛ «حضرت فاطمه الزهرا(س) زنی بود که اگر مرد بود نبی بود، زنی که اگر مرد بود به جای رسول الله بود» و چون درباره معرفی نمونه ای کامل از انسان در جهان هستی، سخن به میان می آید ایشان با احترام خاصی می فرماید: «همه باید به او (حضرت زهرا سلام الله علیه) اقتدا کنید و کنیم، همه باید دستورمان را از اسلام به وسیله او وفرزندان او بگیرم و همان طوری که که او بوده است، باشید. انسانی است به تمام معنا انسان، زنی است به تمام معنا زن)» ایشان در جای که دفاع از رهبری و ولایت باشد، سزاوارترین افراد برای مشارکت سیاسی و حضور در صحنه است.
اشتغالات متعدد اجتماعی، مشکلات و کار روزانه منزل و سرپرستی چند کودک خردسال مانع نمی شود ایشان از سیاست دور بماند. همچون سیاستمدار قوی و تیزبین و شجاع در صحنه اجتماع ظاهر و حاضر و با رصد اطلاعاتی از اوضاع و چیرگی خاص به دفاع از حق و عدالت می پردازد و حتی جانش را در طبق اخلاص نثار حق ولایت می کند.
او مشق سیاست را از همان دوران خردسالی آغاز کرده و با فعالیت های سیاسی و اجتماعی پدر بزرگوار خویش و مشکلات و مصائب بی شمار را از نزدیک مانوس بود. حتی در غزوات متعدد همراه با پیامبر(ص) مشارکت داشته و به کار مجروحان رسیدگی می کرده است.
بعد از ازدواج همراه علی(ع)همگام با ایشان در جریان زندگی اجتماعی بودهولی پس از وفات پدر، فصل جدیدی از زندگی را آغاز کرد.
رسول گرامی اسلام درحالی چشم از جهان فروبست که تشنگان قدرت، در کمین نشسته بودند و هنوز جنازه مبارک آن حضرت دفن نشده بود. منتظران فرصت، در سقیفه جمع شدند و برخلاف دستور خدا و پیامبر(ص) خلافت را از علی(ع) گرفته و به دیگری سپردند و تمام قد و با تمام قوا به صحنه سیاسی آمدند.
گروهی را با تهدید و زور وعده ا ی را از راه تحبیب و با دسته ای دیگر از راه معامله و تقسیم قدرت کنار آمدند و عده ای را با بخشش های بی کلان با خود هماهنگ کردند و با یک کوتادی حساب شده و خزنده قدرت را بدست گرفتند در آن شرایط چه کسانی و چگونه می باید از ولایت واهل بیت دفاع کند.
گویا دست تقدیر فاطمه(س) را برای دفاع از ولایت و رهبری پس از پیامبر انتخاب کرده است. در مقطعی که مسلمانان با سکوت خود راه خطا پیش گرفتند. روحیه شهادت طلبی و حماسی میدان های جنگ را از دست داده اند. شمشیر ها را غلاف کرده و به انزوا گرویدند و تنها نظاره گر حوادث تلخ اند.
در این شرایط هر کس به غیر از دختر پیامبر(ص) برای دفاع از حریم ولایت و رهبری وارد شود، محکوم به شکست است. ولی مشی سیاسی فاطمه(س) مشی آگاهانه و توام با بینش و بصیرت، حساب شده و مبتنی بر ایمان و عقیده است. مشی سیاسی فاطمه(س) مشی اعتراض، بی اعتنایی، عدم تایید دستگاه رهبری، مشی به محاکمه و استیضاح کشاندن رهبر و خلیفه موجود امت، مشی مظلومیت و سرانجام که فریاد به جائی نرسد گریستن است و شهادت و وصیت نامه سیاسی و دفن شبانه .
اینک ماییم و فاطمه و طریق جاوید آن بانو. اینک ماییم و امتی گرفتار در بازی های سیاسی. ماییم دشمنان قسم خورده و بازماندگان همان قوم ستمگر که به خاندان و اولاد و حتی به صحابی پیامبر رحم نکردند.
دشمن همان دشمن است با پیچیدگی خاص. دشمن همان دشمن است با امکانات رسانه ای غول پیگر و امکانات و تجهیزات کامل، دشمن جز به محو و سکولاریزه کردن اسلام و نظام و نهایتا براندازی نظام جمهوری اسلامی نمی اندیشد. ولی فاطمه جان دیگر علی تنها نیست. نوبت غربت ولایت دیگر تمام شده است. دیگر امت از جهاد و شهادت گریزی ندارد. دیگر جان دادن در ره عشق زیبا و دلنشین است.
حیاط سیاسی این جماعت در طول سالیان متمادی نشان داده که چطوری در مقابل دشمن ایستادند؟ در سربزنگاه ها با دشمن همنوا شدند وحتی به دشمن چراغ سبز نشان داده و از او خواستند فشار تحریم ها را علیه ملت مظلوم بیشتر کنند.
این مردم دیگر مشق سیاست را از ولایت و رهبری طی سال های متمادی آموخته است. معنی آشتی ملی را خوب می فهمد. و با تمام قوا پشت سر رهبر فرزانه انقلاب ایستاده و منتظر فرمان است. دیگر فاطمه جان تنها نیستی که برای دفاع از حریم ولایت ورهبری جان فدا کنی .
دیگر غبار های فتنه کنار رفته دیگر امت بیدار شده و میلیون ها نفر تحت فرمان ولایت و رهبری هستند. دیگر این امت آن امت فاقد بینش و بصیرت دینی نیست. این امت بینش و بصیرت دینی اش را در پای مکتب ولایت آموخته است و به دشمن مجال جولان نمی دهد.