در ششمین اجلاس بسیجیان کمیجان مطرح شد؛

جنگ امروز ما با استکبار جنگ اقتصادی است

فرمانده ناحیه مقاومت کمیجان گفت: در حال حاضر همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند؛"جنگ آینده ما جنگ اقتصادی است." و امروز جنگ امروز ما با استکبار جنگ اقتصادی است.
کد خبر: ۸۸۲۹۶۱۴
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۹

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار اکبر رشیدی در ششمین اجلاس عمومی بسیجیان شهرستان کمیجان که عصر روز سه شنبه با حضور فعالان عرصه اقتصادی، رئیس جهاد کشاورزی و بسیجیان و به همت دفتر راهبردی سپاه کمیجان در حسینیه این ناحیه مقاومت برگزار شد با یادآوری تحریم‌های ظالمانه اعمال شده از سوی دشمنان نظام اسلامی از نخستین روزهای پیروزی انقلاب گفت: از همان روزهایی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید از سوی دشمنان به منظور ساقط شدن این نظام اسلامی تحریم‌های ظالمانه ای بر ملت ایران اعمال شد.

وی افزود: در حال حاضر همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند "جنگ آینده ما جنگ اقتصادی است"؛ این جمله را ایشان در سال 86 بیان کردند و به راستی دیدیم که در سال 2012 جنگ اقتصادی به طور رسمی با تحریم‌های بانکی و نفتی علیه ایران شدت گرفت.

فرمانده ناحیه مقاومت کمیجان تصریح کرد: دشمن که دید نمی‌تواند با تحریم‌ها راه به جایی ببرد و به قدرت اقتدار و نظامی ایران پی برد به پای میز مذاکره نشست تا راه دیگری را علیه ایران طراحی و اجرایی کند؛ با برجام براساس توافق حاصله استکبار جهانی می‌بایست تحریم‌ها را علیه نظام ایران اسلامی برمی‌داشت ولی دیدیم که نسبت به عهد خود پایبند نبودند و تحریم‌های جدیدی را علیه ملت ایران تصویب کردند.

سرهنگ پاسدار اکبری در ادامه افزود: امروز در دل آمریکا حتی کودک 5 ساله ایرانی را تفتیش بدنی می کنند؛ در مقابل این همه تهدید و تحریم تنها راهکار اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است؛ اما عده‌ای در برابر اقتصاد مقاومتی وابستگی به غرب را مطرح می کنند.

وی با بیان اینکه ملت ایران خودباوری و استقلال خود را پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آوردند، گفت: ما یک کشور استثنایی هستیم چراکه با خودباوری، همت، مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح می‌توانیم به اقتصاد مقاومتی دست پیدا کنیم.

در این مجمع همچنین آرزومندی از کارآفرینان نمونه استانی و نائب رئیس کارگروه اقتصادی شهرستان به بیان مزایا و ویژگی‌های طرح «توسعه کشت گیاهان دارویی با اولویت کشت زعفران» پرداخت.

این طرح با توجه به اینکه در شهرستان کمیجان 137 نوع گیاه دارویی به صورت طبیعی و خودرو از یافت می‌شود و از سوی دیگر از نظر شرایط آب‌وهوایی برخی از گیاهان دارویی و زعفران قابلیت کشت در اراضی این شهرستان را دارند بر توسعه کشت زعفران تاکید شد.

نیاز کم آبدهی، مراحل رشد متفاوت، بازده اقتصادی بالا نسبت به سایر محصولات کشاورزی زیرکشت در منطقه و عدم تداخل با دیگر فعالیت‌های کشاورزی از جمله ویژگی‌های بارز برای کشت این محصول در کمیجان است. همچنین راهکارهای ترویج کاشت، ایجاد اشتغال، راهکارهای رفع موانع و مشکلات تولید و صادرات این طرح مطرح شد.

در این مجمع تعدادی از زعفران کاران شهرستان برخی از مشکلات نظیر بازاریابی و عدم حمایت نهادهای مربوطه برای بسته بندی و برندسازی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار