وی افزود: با توجه به دو حادثه اخیر در این محور که باعث از دست دادن جان دو نفر از همشهریان شد، اداره راه و شهرسازی موکلف است هرچه سریعتر نسبت به ایمنسازی و نصب علائم هشدار دهنده در این محور اقدام کند.
فرماندار نهاوند کنترل بحرانهای ناشی از حوادث طبیعی در شهرستان را منوط به همکاری و جدیت تمام دستگاههای مسئول در این زمینه دانست و افزود: مدیران با جدیت و به موقع وارد صحنه شده و اوضاع را کنترل و آمار و گزارشات مربوطه از وضعیت موجود در منطقه را به دبیرخانه ستاد مدیریت بحران شهرستان ارسال کنند.
وی به اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث ناگوار در فصل پاییز و زمستان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند یکی از نقاط پر بارش استان است و مرکز هواشناسی نیز از پیش بینی بارش های سیلابی و زود هنگام در منطقه خبر داده است باید مسیر رودخانه ها توسط بخشداران و دهیاران و دستگاه های مرتبط لایروبی شده و حریم آنها پاکسازی شود .
حمیدوند تاکید کرد:10 درصد درآمد سراب های شهرستان به منظور جلوگیری از تخریب و حفظ حریم جنگل و منابع طبیعی به این امر اختصاص پیدا کند تا با حفظ درختان و پوشش گیاهی سرابها در زمان بحران با مشکلات کمتری مواجه شویم.
*75 درصد خانه های روستایی شهرستان نهاوند مقاوم سازی شدهاند
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند نیز در ادامه جلسه گفت : با توجه به قرار گرفتن نهاوند روی گسل زلزله 75 درصد خانه های روستایی در شهرستان مقاوم سازی شده اند .
داوود سوری بیان کرد: تا کنون 15 هزار و 200 واحد مسکن روستایی در شهرستان مقاوم سازی شده است و یک هزار واحد دیگر نیز در دست ساخت است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح کمک زیادی به کاهش خسارت و تلفات در زمان حادثه وبحران در شهرستان می کند.
انتهای پیام/