چند روز پیش این شرکت بزرگ فرانسوی آمنه خان را انتخاب کرد تا به عنوان اولین مدل با حجاب برای شامپوهای این شرکت لوازم آرایشی-بهداشتی کار کند.
آمنه خان توئیت های فوق را که در سال ۲۰۱۴ انتشار یافتند، حذف کرده است.
او روز دوشنبه در توئیتر نوشت: من شدیدا از بابت این توئیتها که در سال ۲۰۱۴ منتشر کردم متاسف هستم و صادقانه از بابت ناراحتی که این توئیتها ممکن است به وجود آورده باشند عذرخواهی میکنم.
او ادامه داد: من از بابت این تاسف عمیق تصمیم گرفتم که از این کمپین تبلیغات کنار بروم چون که بحث های کنونی موجب منحرف شدن از احساس مثبت و فراگیری است که قرار است به وجود آید.
شرکت فرانسوی اورئال گفته که با تصمیم وی موافقت کرده است. ما از بابت این حقیقت که آمنه عذرخواهی کرده قدردان هستیم.
این اولین بار نیست که تبلیغات شرکت اورئال تحت تاثیر مطالب مناقشه بر انگیز یک مدل در شبکههای اجتماعی قرار میگیرد.
تابستان گذشته نیز این شرکت یک مدل سیاهپوست تراجنسیتی را به دلیل مطالبی که در فیسبوک منتشر کرد و در آن همه سفیدپوستان را متهم به خشونت های نژادپرستانه کرد، برکنار کرد.
پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس