یکی از مراجع تقلید با اشاره به برخی از حواشی مطرح شده در خصوص سخنان ایشان در دیدار ناشران، نکاتی را مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت الله جعفر سبحانی صبح امروز در درس خارج اصول در مسجد اعظم قم با اشاره به دیدار اخیر خود با ناشران کتابهای آموزشی اظهار کرد: به بنده گفتند که قرار است تعدادی از ناشران خدمت شما برسند و تصور میکردم که قرار است که درباره مسئله گرانی کاغذ و ... سخن بگویند.
وی با اشاره به اینکه در آن دیدار سه مسئله مطرح شد، افزود: نکته اول این بود که در ایران اسلامی سالانه ۱۳۰ میلیون جلد کتاب به چاپ میرسد، اما دانش آموزان به این کتب اهمیت نداده و پس از پایان سال تحصیلی آنها را دور میریزند. به همین دلیل هم دولت باید سال بعد مجدد این کتابها را چاپ کند و باید کاری کنیم که این کتب ضایع نشده و به افراد دیگر برسد.
این مرجع تقلید افزود: در این خصوص بنده نظری ندادم، چون اهلش نیستم، ولی مطلب خوبی بود و اگر بتوان کاری کرد که از این کتب استفاده شود قطعا در اقتصاد تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: مسئله دوم این بود که در کشور ما درخت و جنگل کم است و به همین دلیل از سنگ کاغذهایی درست کرده اند که بنده نیز این کاغذها را دیدم و نظری نداشتم.
آیت الله سبحانی به مسئله سوم مطرح شده در این دیدار اشاره کرد و یادآور شد: مسئله سوم این بود که جدیدا تکلیف نوشتن دانش آموزان در خانه حذف شده است. این افراد به بنده نگفتند تکلیف شب، بلکه گفتند تکلیف خانه و بنده نیز گفتم این کار صحیح نیست و ما هرچه فرزندان را به کار علمی فراخوانیم استعدادهای آنها شکوفا میشود هرچند که نباید زیاده روی کرد.
وی با بیان اینکه مسئلهای که سالیان بسیار طولانی نتیجه بخش بوده است را نباید یکدفعه حذف کرد، گفت: باید این طرح در یک استان امتحان شده و اگر نتیجه حاصل شد در کل کشور اجرا شود.
این مرجع تقلید یادآور شد: به نظر من که ۷۵ سال است به تدریس اشتغال دارم حذف امری قبل از امتحان و آزمایش کار درستی نیست و بنده حق دارم که یک نظر بدهم، ولی نباید این نظر بد تفسیر شود.
وی تصریح کرد: بعد از این سخنان فردی نوشت که تکلیف شرعی فقط نماز مغرب وعشا است که باید در پاسخ به او بگوییم که نماز تکلیف شرع و مشق شب نیز تکلیف عرف است.
آیت الله سبحانی خاطرنشان کرد: سخن بنده اگر صحیح است بپذیرید و اگر هم صحیح نیست با دلیل و برهان باید رد شود. وزیر آموزش و پرورش پاسخ داده اند که در خانه نیز برای دانش آموزان در خصوص فعالیتهای هنری چاره اندیشی کرده اند؛ البته باید دید که همه خانهها ظرفیت کارهای هنری را دارند، این مسئله را خود مسؤولان میدانند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امنیت جان، ناموس و مال در همه دنیا مورد توجه است، گفت: در دین مبین اسلام امنیت فکری نیز مورد توجه است. سه نوع امنیت نخست را میتواند با پلیس محقق کرد، ولی درامنیت فکری پلیس کارایی ندارد و باید در ذهن و فکر ما دیگران امنیت داشته و نسبت به افراد بدگمان نباشیم.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار