خودکفایی در صنعت کشتی سازی/ارتباط صنعت و دانشگاه نویدبخش اتفاقات خوب است
به گزارش سرویس خبری بسیج علمی از هرمزگان، «ناصر شریفی» در حاشیهی بازدید از شرکت مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران صبح امروز به خبرنگار ما اظهار داشت: با تمام وجود خود بهعنوان یک هرمزگانی تلاش خواهم کرد تا موانعی که در برابر این مجتمع صنعتی وجود دارد مرتفع شود.
وی گفت: افتخار میکنم مجموعهای که سالها پیش بانام کشتی نسازی معروف بود امروز به آنچنان پویایی و توانمندی رسیده است که در ساخت و تعمیرات انواع شناورها خودکفا و به معنای واقعی کلمه کشتیسازی است.
این نماینده مجلس با اشاره به استفاده از نخبگان در صنعت گفت: با ارتباط صنعت و دانشگاه و همچنین استفاده از نخبگان میتوانیم اتفاقهای خوبی را رقم بزنیم.
«حمید رضائیان اصل» مدیرعامل ایزوایکو نیز در ادامه یادآور شد: این مجتمع با 1100 هکتار زیربنا و همچنین بهرهگیری از 5200 نفر پرسنل یکی از بزرگترین زیرساختهای دریایی کشور است.
وی با اشاره به اینکه با باور داشتن به تواناییهای خود میتوانیم ناممکنها را ممکن کنیم، گفت: تعمیر ریگهای حفاری نیازمند دانش تخصصی و بسیار پیچیدهای است که تا پیشازاین در اختیار انگلستان و آمریکا بود؛ اما با باورمندی و تکیهبر توان نیروی داخلی، امروز ایزوایکو به هاب تعمیرات ریگهای حفاری تبدیلشده است.
رضائیان اصل با اشاره به اینکه شعار امسال «حمایت از کالای ایرانی» است، گفت: کشور امروز در وضعیت ویژهای قرارگرفته و میتوان با تکیهبر توانمندیهای این مجموعه درزمینهی تعمیرات، از خروج میزان زیادی ارز جلوگیری کرد.
مدیرعامل منطقه ویژهی اقتصادی کشتیسازی خلیجفارس با اشاره به نقش کلیدی مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی میتواند با تصویب یک قانون بر استفاده از توان مجموعههای داخلی تأکید و کارفرماها را ملزم سازد که سفارشهای ساخت و تعمیرات را به مجموعههای توانمندی چون ایزوایکو بسپارند تا ضمن اشتغالزایی پایدار از خروج میزان زیادی ارز جلوگیری شود.