به گزارش خبرگزاری بسیج از ملایر، هادی سلگی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تنها مدرسه کانکسی این شهرستان در شهر تازه تاسیس اسلامشهر آق گل بود که به همت بنیاد برکت مدرسه ۹ کلاسه در دست ساخت است.
وی توسعه و تکمیل تجهیزات آموزشی در مدارس را از اولویتها برشمرد و افزود: بخاری چکهای یا نفتی در مدارس ملایر نداریم و با توجه به ممنوع شدن استفاده از بخاری گازی در مدارس، برای مدارس با جمعیت زیر ۲۰ دانشآموز مجوز گرفتیم و چهار باب مدرسه گازکشی شدند.
مدیر آموزش و پرورش ملایر ادامه داد: در حال حاضر فضای مازاد آموزشی در ملایر نداریم و حتی تعدادی از مدارس ما به صورت چرخشی است.
سلگی جمعیت دانشآموزی ملایر را حدود ۳۷ هزار تن عنوان و بیان کرد: تعداد دانشآموزان این شهرستان با احتساب مناطق آموزشی سامن و جوکار به بیش از ۵۰ هزار تن میرسد.
وی گفت: از ۳۷ هزار دانشآموز در سال گذشته ۳۱ هزار دانشآموز در مقاطع ابتدایی بودند که نرخ گذر دانشآموزان ملایری از مقطع ۶ به هفت بیشتر از پایه ۹ به ۱۰ است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه دانشآموزان از مقطع ۶ به هفت ادامه تحصیل نمی دهند بیان کرد: این در حالیست که این امکان برای ما وجود دارد که اگر جمعیت دانشآموزی بالای ۶۰ تن شود، مدرسه تاسیس کنیم.
سلگی با اشاره به اینکه در شهر ملایر فضای مازادی نداریم، افزود: پیشبینی میشود که در سالهای آینده هم نداشته باشیم و چنانچه در روستاها بیش از یک فضا وجود داشته باشد، قانون اجازه فروش آن را داده و یا اینکه برای حفظ این فضاها اجاره داده میشود.
وی اظهار داشت: از ۳۷ هزار دانشآموز ۳۰ هزار دانشآموز فقط در شهر ملایر تحصیل میکنند و نسبت جمعیت دانشآموزی این شهرستان ۷۵ به ۲۵ است، یعنی بیش از ۷۵ درصد دانشآموزان در شهر مشغول تحصیل هستند.
سلگی با نامناسب خواندن تراکم مدارس غیر دولتی در ملایر گفت: در بخشهایی از شهر نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با اشاره به ممنوع شدن توسعه مدارس هیات امنایی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۴ مدرسه هیات امنایی و ۷۰ مدرسه غیر دولتی در سه مقطع در ملایر مشغول فعالیت هستند که بیشتر تراکم این مدارس در شهر است.
سلگی درباره اخذ شهریه هنگام ثبت نام دانشآموزان نیز بیان کرد: مدارس ملایر هنگام ثبت نام دانشآموزان هیچگونه شهریهای دریافت نمیکنند، اما اساسنامه دارند.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در سال تحصیلی امسال حدود 4 هزار دانشآموز پایه اول ابتدایی داشته باشیم که تاکنون 3 هزار و ۱۹۸ تن در سامانه دانشآموزی ثبت نام کردهاند.
مدیر آموزش و پرورش ملایر یکی از مشکلات مهم مدارس را تجهیز فضاهای آموزشی و سرویس های بهداشتی عنوان کرد و گفت: از سال گذشته سازمان نوسازی مدارس یک ردیف اعتباری برای تعمیر سرویس بهداشتی مدارس اختصاص داد و از این پس برای جلوگیری از تخریب، سرویس های بهداشتی چسبیده به بناهای مدارس احداث می شود.
سلگی یادآور شد: علاوه بر این توسط یکی از خیران ملایری مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای تعمیر مدارس روستایی این شهرستان اختصاص یافت که هم اکنون تعمیر بیش از ۱۵ مدرسه بویژه سرویس های بهداشتی آغاز شده است.
سلگی با تاکید بر حمایت از دانشآموزان بیبضاعت گفت: در این راستا صندوق حمایت از دانشآموزان بیبضاعت در اداره آموزش و پرورش ملایر راهاندازی شده تا دانشآموزان به دلیل شرایط بد مالی ترک تحصیل نکنند.
وی اضافه کرد: به تازگی نیز از سوی فرمانداری ملایر اسامی بیش از ۴۰ تن از دانشآموزانی که به دلیل وضعیت بد مالی ترک تحصیل کردهاند، به ما اعلام شد که در حال بررسی و پیگیری موضوع هستیم.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و روند انتخاب رشته دانشآموزان هیچ مشکلی وجود ندارد، افزود: امسال ۲ هزار و ۷۲۷ دانشآموز در پایه نهم داریم که از این تعداد فرم هدایت تحصیلی ۵۴ دانشآموز به دلیل ترک تحصیل و یا مهاجرت تکمیل نشده است.
سلگی گفت: بیش از ۵۰ درصد دانشآموزان پایه نهم مدرسه تحصیل آنها مشخص شده است و هیچ تنش و مشکلی در این زمینه نداریم.
انتهای پیام/