زنگ مقاومت در مدرسه دخترانه سمیه ایرانشهر نواخته شد

با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان ایرانشهر زنگ مقاومت در مدرسه دخترانه سمیه این شهرستان نواخته شد.
کد خبر: ۹۱۷۷۶۴۳
|
۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ایرانشهر، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و در راستای آغاز سال تحصیلی جدید، زنگ مقاومت با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان ایرانشهر در مدرسه دخترانه سمیه این شهرستان نواخته شد.
 
حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی، نماینده ولی فقیه در شهرستان ایرانشهر در این مراسم گفت: در دوران دفاع مقدس دانش آموزان پا به عرصه جهاد و شهادت گذاشتند، برای دفاع انقلاب اسلامی و میهن عزیز ایران سی وشش هزار شهید دانش آموز تقدیم کردیم.
 
وی افزود: در حال حاضر جهاد علمی را باید دانش آموزان رقم بزنند چرا که اگر بخواهیم ایران  سربلند باشد باید دانش آموزان با تحصیل علم و تقوا به جنگ جهل بروند.
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار