فعالان و کتاب‌خوانان برتر قمی تجلیل شدند

هم زمان با هفته کتاب و کتابخوانی از فعالان و کتاب خوانان برتر استان تقدیر و در این مراسم برلزوم توسعه فرهنگی کتابخوانی در استان تاکید شد.
کد خبر: ۹۱۹۱۶۰۰
|
۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶
 
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، ۲۴ تا ۳۰ آبان به‌ عنوان هفته کتاب و کتاب‌خوانی نام‌گذاری شده است که به این مناسبت استان قم شاهد برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی توسط اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان است.

امروز نیز همایش بزرگداشت مقام کتابدار و تجلیل از خادمان عرصه کتاب‌خوانی با شعار "حال خوش خواندن" در سالن همایش‌های کتابخانه آیت‌الله خامنه‌ای برگزار شد که در این مراسم از یک کتابدار نمونه و مسئول نمونه کتابخانه و همچنین یک کتاب‌خوان نمونه تقدیر شد.

حجت‌الاسلام جباری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم، بیژن سلیمان پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم، سید رضا علیزاده طباطبایی مدیرکل برنامه‌ریزی استانداری قم، مهدی مقیمی مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری و ورزشی شهرداری قم، قاسمی مشاور استاندار، آیت‌الله سید ابوالقاسم فقیهی از اساتید حوزه علمیه قم، حجت‌الاسلام قبادی مشاور رئیس سازمان اسناد و مدیر کتابخانه ملی شعبه قم، مولانا رئیس هیئت‌مدیره دنیای کتاب، خرمی رئیس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان استان و فعالان عرصه کتاب در این مراسم حضور داشتند.

حجت‌الاسلام جباری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قم در این مراسم گفت: مسئولان با حمایت‌های خود از نهاد کتابخانه‌های قم زمینه افزایش این برنامه‌ها و همچنین کار‌های قوی‌تر برای کتاب دوستان و گروه‌های مختلف به‌ویژه کودکان و نوجوانان را فراهم کنند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه و تأسیس کتابخانه در مناطق محروم قم بیان کرد: در یک سال گذشته سه کتابخانه در شهر قم و در روستای صرم از توابع بخش کهک بازسازی و مشکل روشنایی، سرمایشی و گرمایشی نیز به‌طور کامل در کتابخانه‌های استان برطرف شده است.
 
 

بیش از ۲۵۰۰ برنامه در ۲۳ کتابخانه استان قم برگزار شده است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم تصریح کرد: در ۲۳ کتابخانه قم بیش از دو هزار و ۵۰۰ برنامه فرهنگی طی یک سال اخیر برگزارشده که نقد کتاب، نمایش‌نامه خوانی، قصه‌گویی و نقاشی کودکان ازجمله این برنامه‌ها است.

جباری ادامه داد: سهم هر کتابخانه تقریباً ۱۰۰ برنامه است که برنامه‌های مختلف فرهنگی، بررسی و نقد کتاب، قصه‌گویی، شعرخوانی، نمایش‌نامه خوانی، کانون‌های ادبی و همچنین نقاشی خردسالان ازجمله این برنامه‌ها به شمار می‌آید.

وی گفت: سال گذشته سه کتابخانه در استان قم بازسازی‌شده است تا شرایط محیطی مورداستفاده کتاب‌خوانان مطلوب‌تر شود و امیدواریم بتوانیم در ادامه کار‌ها ساختمان مستقلی را به کتابخانه سلفچگان اختصاص دهیم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم تصریح کرد: جشنواره سراسری هدهد سفید با محوریت تجلیل از خادمان عرصه کتاب‌خوانی برگزار شد که برخی از برگزیدگان کشوری این جشنواره از اعضای اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم هستند.

جباری با اشاره به اهمیت ترویج مطالعه در جامعه بیان کرد: همیاری مسئولان استانی و مدیران شهری با اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم سبب می‌شود خادمان عرصه کتاب بتوانند به شیوه مطلوب‌تری خدمات خود را ارائه دهند.

وی بابیان اینکه ۸۴۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کتاب در سطح کتابخانه‌های عمومی استان قم برگزارشده است، عنوان کرد: با این آمار، استان قم در میان استان‌های مختلف کشور جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است.

بیژن سلیمان پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم در این مراسم بیان کرد: امروز کمتر کسی مسئله کتاب‌خوانی را برای خود و یا اعضای خانواده‌اش یک ارزش می‌داند، لذا باید این فرهنگ تغییر کند و مایه فخر و مباهات باشد.

وی بابیان اینکه کتاب باید به یک فرهنگ ملی و ارزش‌افزوده و منزلت اجتماعی تبدیل شود، ادامه داد: موضوع کتاب را نباید اداری کنیم و برای آن تکلیف و نسخه اداری ننویسیم.
 
 

کتابخانه‌های استان نباید با کاستی و کمبودی داشته باشند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه افزود: نباید کاستی‌هایی را در کتابخانه‌های قم شاهد باشیم و کتاب را باید به همه مردم ارزشمند، دوست‌داشتنی و انقلابی قم هدیه کنیم.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار