مشارکت ۷ هزار بسیجی تبریزی در رزمایش های مقابله با کرونا
وی با اشاره به حضور پر شمار بسیجیان در رزمایش درمانی و سلامت تبریز در مقابله با کرونا افزود: هفت هزار بسیجی پا به کار با موتورهای ضد عفونی کننده و پمپهای انفرادی در ۴۷۰ گروه سهنفره و همچنین ۵ هزار غربالگر در بزرگترین رزمایش بیولوژیک تبریز حضور مستمر دارند.
فرمانده سپاه کلانشهر تبریز با اشاره به راه اندازی کارگاه های تولید ماسک و لباس های جراحی بیمارستانی خاطرنشان کرد: ۳۶ کارگاه از اماکن سپاه و ۲۰۰ خانه کارگاهی با تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک بهداشتی و بیمارستانی و همچنین لباس گان، ملحفه بیمارستانی و روتختی در این بخش فعالیت دارند.
شادی با اشاره به فعالیت های بسیج دانشجویی نیز افزود: گروههای جهادی بسیج دانشجویی با فعال کردن کارگاههای خانگی تاکنون ۵۰۰ دست ملحفه بیمارستانی، ۲۵۰ عدد لباس جراحی (گان) و ۳۰ هزار ماسک در طی یک هفته تولید کردهاند.
همچنین بیش از ۴۵ هزار بسته بهداشتی و معیشتی میان مردم، به ویژه قشر کمبرخوردار قرار گرفته و هماکنون نیز در حال بستهبندی اقلام دیگری برای تحویل به این عزیزان هستیم.
فرمانده سپاه کلانشهر تبریز، کار تبلیغی را از مهمترین ماموریتهای این نهاد برای در خانه ماندن مردم و قطع زنجیره انتقال عنوان و اظهار کرد: بلندگوهای مساجد برای تشویق و ترغیب مردم به ماندن در منازل، مورد استفاده قرار گرفته و 16 بلندگوی سیار نیز در طی این مدت در معابر، اماکن و محلات به مردم هشدارهای لازم را داده است.
وی یادآور شد: از تمام ظرفیتهای ارتباطی ازجمله تلفن برای ترغیب و ثبت آمار خانوار و سامانههای پیامکی برای ارسال پیامهای بهداشتی استفاده شده، همچنین چاپ و توزیع دعای هفتم صحیفه سجادیه و بروشورهای بهداشتی و اطلاعرسانی در راستای افزایش آگاهیهای عمومی انجام شد.
شادی با اشاره به اینکه این کارگاهها در فضاها و مکانهای مختلف ایجاد شده است، اظهار کرد: به عنوان مثال از روستای گنبرف گرفته تا در دانشگاه علمی و کاربردی تبریز، کارگاهها دایر شده و فعال هستند.
فرمانده سپاه کلانشهر تبریز، با اشاره به ساماندهی گروههای جهادی دانشجویی بیان کرد: در این زمینه ۸۰۰ دانشجوی بسیجی در قالب ۱۰۶ گروه جهادی پای کار هستند.
وی افزود: دانشجویان بسیجی علاوه بر دوخت و تولید ماسک و ملحفه پزشکی در سمپاشی محلات و نقاط پرخطر نیز فعالیت چشمگیری دارند. به طوری که بیش از ۳۰۰ نقطه پرخطر تبریز را ضدعفونی کردهاند. یکی از مناطق و محلات پرخطر محله مارالان اعلام شده که دانشجویان هر دو روز یکبار این محله را ضدعفونی میکنند.
شادی از ضدعفونی کردن دستگاههای خودپرداز خبر داد و افزود: در شهرستانها اقدامات خوبی انجام میشود به عنوان مثال در شهرستان میانه ۳۰ عدد خودپرداز توسط دانشجویان بسیجی ضدعفونی شده و در کنار آنها ۵۰ عدد دستکش یک بار مصرف تعبیه شده تا افراد در هر بار استفاده از خودپرداز از دستکش استفاده کنند.