خبرهای داغ:
مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان عنوان کرد

هدف اصلی حوزه‌های علمیه خواهران مهارت‌افزایی علمی و اشتغالی طلاب

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان گفت: هدف اصلی حوزه‌های علمیه خواهران مهارت افزایی علمی و اشتغالی طلاب است.
کد خبر: ۹۲۴۳۰۰۰
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲

هدف اصلی حوزه‌های علمیه خواهران مهارت‌افزایی علمی و اشتغالی طلاب استام الکلثوم امیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حوزه‌های علمیه خواهران پدیده عظیمی است که زنان فقیه، فیلسوف و مجتهدی را تربیت می‌کند و تحویل جامعه می‌دهد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر به رسمیت شناخته شدن جایگاه حوزه‌های علمیه خواهران تاکید دارند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند من هم اگر کاری از دستم بربیاد در شناساندن جایگاه حوزه‌های علمیه خواهران خواهم کرد، گفت: نگاه بسیار زیبا و خاص مقام معظم رهبری باعث شد که با روحیه و نشاط مضاعف بیش از گذشته حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت کنند.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان با بیان اینکه هدف اصلی حوزه‌های علمیه خواهران مهارت افزایی علمی و اشتغالی طلاب است، ادامه داد: تلاش کرده‌ایم افراد تاثیرگذار را در سطح جامعه پرورش دهیم و تحویل جامعه دهیم و این افراد کنشکر اجتماعی باشند و به ظهور و بروز اجتماعی برسند و اثرات آن را در حوزه بانوان و دختران و جوانان ببینیم.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به این مهم باید طلاب خود را از بین اقشار نخبه، مستعد و فرهیخته انتخاب کنیم، گفت: تلاش می‌کنیم با شعار به‌گزینی جلو برویم و بتوانیم افرادی را جذب کنیم که در آینده نه چندان دور در سطح جامعه و کشور بدرخشند.

امیدی با بیان اینکه پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: ما در دو سطح عمومی و تکمیلی پذیرش داریم.

وی با بیان اینکه سطح عمومی یا سطح دو معادل لیسانس است، ادامه داد: در ۱۰ شهرستان پذیرش داریم که در ۹ مدرسه همدان، اسدآباد، بهار، تویسرکان، فامنین، قروه، ملایر، نهاوند و کبودراهنگ داوطلبین از مقطع دیپلم و بالاتر و مدرسه ثامن از مقطع سیکل پذیرش می‌کنند.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان با اشاره به اینکه معدل پذیرش در حوزه علمیه ۱۲ است، ادامه داد: شرط سنی داوطلبین مقطع دیپلم ۴۰ سال است.

وی با اشاره به شرایط موجود و وجود ویروس کرونا اظهار داشت: در سال جدید آزمون عمومی را نداریم و پذیرش بر اساس صلاحیت‌های عمومی و معدل است.

امیدی با بیان اینکه شرط ثبت‌نام در مدرسه ثامن داشتن ۱۷ سال است، ادامه داد: گواهینامه سیکل با معدل ۱۵ از شرایط پذیرش داوطلب است.

وی با بیان اینکه در سطح استان در مقطع تکمیلی یا سطح ۳ که معادل فوق لیسانس است، یک مدرسه در شهر همدان وجود دارد، گفت: موسسه آموزش عالی حوزوی فدک در چهار رشته تفسیر علوم و قرآن، اخلاق اسلامی، کلام اسلامی، فقه و اصول به سه شیوه حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری داوطلبین را می‌پذیرد.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان تصریح کرد: سطح ۲ فقط به صورت حضوری است و داوطلب می‌تواند همزمان در حوزه و دانشگاه تحصیل کند و پذیرش به صورت پاره وقت نداریم.

وی افزود: داوطلبین سطح ۳ باید دانشنامه سطح دو یا کارشناسی مدرسه عالی شهید مطهری یا جامعه المصطفی را با معادل ۱۴ را داشته باشند.

امیدی با اشاره به شرایط اختصاصی شیوه حضوری و نیمه حضوری تصریح کرد: داوطلب باید ساکن همان شهری باشد که مدرسه در آن شهر واقع شده است.

وی با بیان اینکه عدم اشتغال به تحصیل همزمان در دو رشته حوزه و دانشگاه از دیگر شرایط شیوه حضوری و غیر حضوری است، گفت: شرایط اختصاصی غیر حضوری حداقل معدل ۱۷ باشد و اینکه این رشته انتخابی خود در محل سکونت داوطلب به صورت حضوری وجود نداسته باشد.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان عنوان کرد: سطح ۳ آزمون وردوی دارد و زمان آزمون فعلا تصمیم گرفته نشده و با توجه به وجود ویروس کرونا متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای اطلاع بیشتر می توانند به سایت www.wac.ir یا به صورت حضوری به مدارس در سطح استان مراجعه کنند، افزود: در سطح استان در مقطع سطح دو، یک هزار و ۵۰۰ طلبه خواهر جاری و یک هزار و ۴۱۴ طلبه فارغ التحصیل در مقطع سطح سه ۳ هزار و ۱۵۸ جاری و ۷۹ فارغ التحصیل در سال تحصیل گذشته و ۱۵۲ استاد جاری فعالیت داشته‌اند.

امیدی با اشاره به دوران کرونا گفت: با به وجود آمدن ویروس کرونا قرارگاه‌های جهادی در مدارس حوزه علمیه شکل گرفت.

وی ادامه داد: بعد از تقدیر ویژه مقام معظم رهبری از فعالیت جهادی بانوان شهر نهاوند باعث شد که فوج فوج زنان شهرستان به مدارس حوزه علمیه مراجعه کنند.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان با بیان اینکه در سطح استان ۱۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کمک نقدی و غیر به خانواده‌های آسیب‌دیده ناشی از بیماری کرونا، تولید ۱۸هزار ماسک، لباس و گان از فعالیت‌های حوزه‌های طلاب خواهر است، ادامه داد: ۴۳ نفر از طلاب خواهر برای تغسیل و تدفین اعلام آمادگی کردند و حضور داشتند.

وی ادامه داد: عده‌ای از طلاب برای دلجویی از خانواده‌های آسیب دیده به منازل آنها مراجعه کردند و عده‌‌ای در بیمارستان‌ها به کمک کادر درمان رفتند.

*اختراع دستگاهی با تولید روزانه ۱۰۰۰ دستکش

امیدی با بیان اینکه مدرسه شهرستان بهار دستگاهی را اختراع کردند که روزانه یک هزار دستکش تولید می‌کردند، اظهار داشت: پیگیر آن هستیم این دستگاه را به صورت یک اختراع ثبت کنیم .

وی افزود: در بحث رزمایش مومنانه نیز مدارس حوزه‌های علمیه در سطح استان بسته‌هایی را با کمک طلاب و خیرین آماده و به دست خانواده نیازمند رساندند.

مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان همدان با بیان اینکه در دوران کرونا کلاس‌های طلاب به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: آزمون به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بازه زمانی دراز مدت برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در طی یک سال گذشته مرکز پژوهشی در دو گروه کلام و فقه و اصول به صورت مستقل راه‌اندازی شد، گفت: در کنگره آیت الله تالهی ۴۸ اثر ارائه شد که ۱۸ اثر آن مربوط به حوزه علمیه خواهران بود که از سه اثر برتر دو اثر را به خود اختصاص دادند که نشان دهنده پتانسیل و ظرفیت طلاب ما در بحث پژوهش است.‌

امیدی با بیان اینکه طلاب پژوهشگر در مرکز پژوهشی از فراخوان‌های پژوهشی در سطح کشور سفارش می‌گیرند، عنوان کرد: در استان در بحث کرونا شبهه‌شناسی کردند و پاسخ داده شد و قرار بر این است که بر روی سایت حوزه بارگزاری شود.

وی عنوان کرد: در سال گذشته مسئولین استانی قول مکان را به معاونت پژوهشی داده بودند که متاسفانه محقق نشده است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار