فعالیت ۱۴شرکت دانش بنیان زیر پوشش دانشگاه تبریز
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اصغر عسگری، افزود: بر این اساس برای ۶۰ نفر اشتغال ایجاد شده و هفت اختراع هم توسط این شرکتها به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه ۴۵ شرکت تخصصی و آموزش دیده با پشتوانه علمی با مرکز رشد دانشگاه تبریز همکاری دارند، افزود: ۱۵ شرکت نیز امسال در حال فعالیت با این مرکز هستند و ۲۲ درخواست تاسیس شرکت نیز در نوبت است.
عسگری اظهار کرد: در هفت ماهه گذشته ۲۵ شرکت به مجموعه اضافه شده و چهار شرکت در آستانه دانش بنیان شدن است.
وی اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان یاد شده در رشتههای نانوشیمی، برق الکترونیک، مهندسی عمران و آی. تی درخواست مجوز داده اند که به زودی صادر میشود.
عسگری با بیان اینکه دانشگاه تبریز الگوی مناسبی برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان و استارتاپی در کشور شده است، ادامه داد: ۶۳ قرارداد پژوهشی در یکسال گذشته منعقد شده که ۶۱ مورد آن به پایان رسیده و در مجموع حدود ۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و هفت تفام نامه همکاری نیز با نهادهای مختلف منعقد شده است.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای دانشگاه تبریز در حوزه امور بین الملل افزود: پیگیری و عملیاتی سازی توافقات نشست تبریز بین سازمان علم و فن آوری ترکیه (توبیتاک) و وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و اعلان اولین فراخوان، ایجاد دوره مشترک با دانشگاه سالزبورگ در رشته ژئوانفورماتیک کاربردی از جمله اهم فعالیتهای دانشگاه تبریز در همکاری با دانشگاههای دیگر کشورها است.
معاون پژوهشی دانشگاه تبریز ادامه داد: اخذ بورس اراسموس پلاس مولانا از ترکیه و اخذ حمایت اعزام اعضای هیات علمی در قالب بازدید و سفر مطالعاتی در چارچوب برنامه آموزشی از دیگر فعالیتهای دانشگاه تبریز در این حوزه است.
او همچنین گفت: ۵۵ واحد فن آور برای انجام تحقیقات و انجام فعالیتهای مورد درخواست از طرف دانشگاه تبریز به سازمانها و نهادها معرفی شده اند.
او ادامه داد: امسال ۹ مورد استارتاپهای کارآفرین و نوآورانه و ۱۵ کارگاه آموزشی در محیط کسب و کار و تجاری سازی توسط مرکز رشد دانشگاه تبریز برگزار شده است.