وقوع صلح و سازش در 31 درصد پروندههای ارجاعی به شورای حل اختلاف ارومیه
هادی صمدی امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، از صلح و سازش 3 هزار و 202 فقره پرونده در چهار ماهه نخست امسال با وساطت اعضای شوراهای حل اختلاف این شهرستان خبر داد.
وی افزود: در راستای اجرای بخشنامه رئیس قوه قضائیه در 4 ماهه اول سال جاری تعداد 10 هزار و 768 فقره پرونده خارج از صلاحیت شورا اعم از حقوقی و کیفری که به تشخیص مقامات ارجاع در دادسرا و دادگاه از قابلیت صلح و سازش برخوردار بوده اند، برای ایجاد صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال شده است که به ترتیب 82 درصد پروندههای کیفری و 22 درصد پروندههای حقوقی وارده به دادسرای عمومی و انقلاب و دادگاههای عمومی حقوقی ارومیه را شامل میشود.
این مسئول با اشاره به موفقیت شعب صلحی شوراهای حل اختلاف ارومیه در صلح و سازش بیش از 31 درصد پروندههای ارجاعی، تصریح کرد: طی این مدت 10 هزار و 432 فقره از پروندههای دارای قابلیت مصالحه مورد رسیدگی قرار گرفته که 3 هزار و 202 فقره آن به صلح و سازش ختم شده است.
وی با بیان اینکه تعداد 5 شعبه شورای حل اختلاف در ارومیه برای حل و فصل اختلافات خانوادگی اختصاص داده شده است، گفت: طی چهار ماهه اول سال 99 تعداد 585 فقره پرونده اختلاف خانوادگی اعم از درخواست طلاق، مطالبه مهریه، استرداد جهازیه و ... با تلاش اعضای این شعب به آشتی زوجین، تحکیم بنیان خانوادهها و جلوگیری از تشکیل پروندههای مرتبط در محاکم دادگستری و دادسرا منتهی شده است.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی جامعه که شیوع بیماری کرونا همه فعالیتهای اداری، اقتصادی فرهنگی و اجتماعی را مختل کرده است، یادآور شد: اعضای شوراهای حل اختلاف در سراسر استان با کار جهادی و انرژی مضاعف همچنان به وظیفه ذاتی خود در برقراری صلح و سازش فی مابین اصحاب دعوا میپردازند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری اظهار کرد: مراجعین شورا در این شرایط حساس کرونا، برای جلوگیری از شیوع این بیماری از مراجعات غیرضروری به مجتمعهای شورای حل اختلاف خودداری کرده و در صورت ضرورت برای مراجعه، ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی به مسئولیت اجتماعی خود در استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی عمل کنند.
انتهای پیام