مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه سلمان در گفت و گو با«بسیج» مطرح کرد
وحدت با تمسک به مشترکات بین مذاهب اسلامی به وجود خواهد آمد
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه سلمان گفت: تبیین و ترمیم مشترکات بین مذاهب و محورهای مورد اتفاق پیروان مذاهب از راهکارهای زمینه ساز وحدت بین همه مسلمین در سرتاسر دنیا است.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: گفت: کلمه وحدت از لحاظ ریشهای کلمهی عربی است، در لغت به معنای یگانه بودن و یکی شدن، اما در معنای اصطلاحی به مفهوم اتحاد و یکی شدن دو چیز یا بیشتر به کار میرود.
وی با اشاره به این مطلب که مترادفهای زیادی برای کلمه وحدت وجود دارد، افزود: از جمله یکتایی، اتحاد، اتفاق، همبستگی و کلماتی از این قبیل است و در واقع متضاد کلمهی وحدت پراکندگی و کثرت است.
سرهنگ پاسدار عبدالله شیرازی با بیان این مطلب که وحدت کلمهای عربی و ریشهای عربی دارد، اما برابر فارسی کلمه وحدت کلماتی همچون هم بستگی، یک پارچگی و یگانگی میباشد؛ که به وضوح معنای آنها روشن است، ادامه داد: اما سخن ما از وحدت، وحدت اسلامی به معنای همبستگی و یک پارچگی همه امت اسلام است، همان وحدتی که در واقع اگر در مقطعی از بین نمیرفت و مسلمانان معنویت و هم بستگی خود را از دست نمیدادند جهان اسلام این چنین تجزیه نمیشد و استکبار و استعمار نمیتوانست افکار خود را به مسلمین تحمیل کند و اسلام ناب را از پیشرفت باز دارد.
این مسئول گفت: با تبیین واژه وحدت به خوبی روشن میشود که وحدت اسلامی اصل اساسی است که در سایه آن میتوان مجد و تمدن بزرگ اسلامی را احیا نمود.
شیرازی تصریح کرد: در واقع وحدت بین جامعه اسلامی اثرات مستقیمی بر روی پیشرفت جهان اسلام در همه ابعاد خواهد داشت.
وی افزود: در راستای ایجاد وحدت، رسالت و نقش علمای شیعه و سنی و همه مسئولین خصوصا در استان سیستان و بلوچستان که از آن به عنوان پایتخت وحدت نام برده شده است بسیار مهم و تاثیرگذار در وحدت بین مسلمانان و آحاد مردم ایران و استان میباشد.
این مسئول با توجه به این نکته که همواره دشمنان قسم خورده اسلام و نظام سعی در ایجاد تفرقه بین عامه مردم مسلمان علی الخصوص در این استان را داشتند و دارند؛ بیان کرد: وحدت با تمسک به مشترکات بین مذاهب اسلامی به وجود خواهد آمد.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان تکیه بر اصول مورد قبول را اساسیترین راهکار وحدت دانست و خاطر نشان کرد: از دیگر مصادیق و راهکارهای پایداری وحدت میتوان به ایجاد زمینه ارتباط علمای مذاهب با یکدیگر و امکان گفتگوی آنان با یکدیگر، جلوگیری از تبلیغات سوء هر مذهب علیه دیگری، پاسخگویی به پیروان هر مذهب به شبهاتی که ممکن است در اذهان پیروان سایر مذاهب وجود داشته باشد نام برد، از همه مهمتر تبیین و ترمیم مشترکات بین مذاهب و محورهای مورد اتفاق پیروان مذاهب و بسیار دیگری از راهکارها میتواند زمینه ساز وحدت بین همه مسلمین در سرتاسر دنیا گردد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار