خبرهای داغ:
محمد شایسته راد
نمایندگی ولی فقیه در کاشان؛

جامعه قرآنی کشور از توقعات رهبری فاصله زیادی دارد

نماینده ولی فقیه در کاشان ضمن تاکید بر لزوم تربیت ۱۰میلیون حافظ قرآن گفت: جامعه قرآنی کشور از توقعات رهبری فاصله زیادی دارد.
کد خبر: ۹۲۹۱۵۳۸
|
۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از کاشان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی صبح امروز در دیدار با فعالان در حوزه نهج‌البلاغه ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: تردیدی نداریم که زمانی سهم ما از قرآن سهم متنابهی نبود به گونه‌ای که رهبر معظم انقلاب به دو وزیر بهداشت و علوم این موضوع را متذکر شدند و تاکید کردند باید 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم.

وی ضمن اشاره به جنب و جوش نهادهای مختلف در مورد تحقق منویات رهبر معظم انقلاب افزود: در بین اهل سنت معروف بود چون بغض خلفا را در دل دارند شیعه قدرت حفظ قرآن را ندارد و وقتی این جنبش جدید در کشور ایجاد شد و خواهران و برادران در این زمینه مشارکت دارند و این توطئه دشمن به لطف الهی بی‌اثر شد و این جنبش به بعد از انقلاب و رهبری امام راحل بر می‌گردد.

نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه توجه به قرآن بر دو نوع ساختار و لفظ قرآن و دیگر توجه به محتوا است، ابراز داشت: توجه به محتوا یا همان تدبر در قرآن باید برادر و خواهر آن نیز مورد توجه قرار بگیرد و صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه نیز به عنوان مکمل این مصحف شریف قرار دارند؛ قرآن اقیانوس بی‌کرانی است و اگر کسی مدعی شد من تمامی قرآن را می‌فهمم تردیدی نیست که این ادعا دروغی بیش نیست و باید قرآن را از زبان قرآن‌آموزان آموخت و آن زبان نیز زبان امیرالمومنین(ع) است.

وی با بیان اینکه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه بخش عظیمی از تفسیر قرآن است، گفت: فرمایشات امام راحل و رهبر معظم انقلاب ریشه در نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه دارد و بر همین اساس فرمایشات ایشان هیچ‌گاه کهنه نمی‌شود و هر کس در راه این دو مصحف شریف قدم بردارند سعادت دنیا و آخرت را نصیب خود می‌کند در حالی که در گذشته تنها به قرائت سطحی قرآن بسنده می‌شد.

سلیمانی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی قرآن در محیط های مختلف جامعه ورود پیدا کرده است، تصریح کرد: با وجود این شرایط آنچه که توقع رهبری مبنی بر 10 میلیون حافظ قرآن است، فاصله زیادی داریم و این مهم با توفیق و عنایت خود قرآن و به مدد الهی و پشتکار حافظان و فعالان در این عرصه محقق می‌شود چراکه این مهم به راحتی به دست نمی‌آید.

وی ضمن اشاره به تاثیرات قرآن در زندگی دنیا و آخرت تاکید کرد: تردیدی نیست انتخاب کاشان به عنوان پایتختی نهج‌البلاغه کشور مرهون تلاش‌های پیشینیان و فعالان امروزی این عرصه است و زحمات سال 82 تا به الان در دیوان لوح محفوظ وجود دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار