خبرهای داغ:

بعثت پیامبر اکرم (ص) نقطه آغاز یک زندگی جمعی بود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه گفت: بعثت پیامبر اکرم (ص) نقطه آغاز یک زندگی جمعی توأم با صلح و سازش و آرامش است.
کد خبر: ۹۳۲۷۲۸۷
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶

همزمان با مبعش پیامبر خدا (ص) حجت الاسلام و المسلمین مهدی محمدی وند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه با بیان اینکه بعثت نقطه آغاز یک زندگی جمعی توأم با صلح و آرامش بود، اظهار کرد: بعثت پیغمبر اکرم (ص) نوید یک مژده برای جامعه بشری برای همزیستی مسالمت‌آمیز به ارمغان آورده است.

وی تصریح کرد: «بعثت» برانگیختن انسان‌ها یا یک نوع تحول بنیادین با دگرگونی اساسی در بخش‌های مختلف جامعه ایجاد کردن است. بعثت پیامبر اکرم (ص) نقطه آغاز یک زندگی جمعی توأم با صلح و سازش و آرامش است. مبنای دین اسلام، اخلاق، عزت، کرامت و علوّ انسان است و انسان بما هو انسان، مورد تکریم و تعظیم قرار دارد، اسلام به عنوان متمم و مکمل اخلاق بشری، آمده است که جامعه را به صلح و صفا دعوت کند. به عکس آنچه دشمن امروز به دنبال آن است که دین اسلام را دین خشن، خوف و متعرض به جان و مال دیگران معرفی کند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه با اشاره به اینکه 27 رجب به عنوان روز مبعث، روز صلح، روز زندگی همزیستی مسالمت‌آمیز میان پیروان تمام ادیان و ابنای بشر از هر دین و آیینی است، گفت: اسلام اجازه نمی‌دهد که ضرر و آسیبی به انسان ها برسد. به نظر می‌رسد مبعث یک درس، عبرت و سرمشق و رهبری برای تمام انسان‌هاست.

محمدی وند با بیان اینکه بعثت پیامبران عقل خفته در وجود آدمی را بیدار می‌کند، افزود: بعثت پیامبران تأثیر بسیار مهمی بر رشد عقلانیت در بین انسان‌ها دارد. به ویژه این رشد با ظهور اسلام از سوی پیامبر (ص) نمود پیدا کرده است. جامعه‌ای که پیامبر (ص) در آغاز رسالتش در مکه با آن مواجه شد با جامعه‌ای که در مدینه بنا کرد، کاملاً متفاوت بود؛ از لحاظ علمی رشد علمی که جامعه داشت، بی‌سوادی اولیه منتقل شد به یک جامعه طالب علم و جامعه‌ای که ترقی علمی بسیار برایش مهم و تجلیات علمی زیادی در برهه‌های تاریخی بعدی داشت.

وی افزود: از لحاظ معنوی نیز، حالات عرفانی که ما در اصحاب پیامبر (ص) در مدینه می‌بینیم با آن ظلماتی که قبل از پیامبری حضرت ‌به چشم می‌خورد کاملاً متمایز است. همچنین از لحاظ نظام اجتماعی، حکومتی که رسول‌ خدا (ص) در مدینه به وجود آورده بود تفاوت چشم‌گیری با نظام قبیله‌ای شهر مکه داشت.

هادی سیاسی بسیج در شهرستان سرخه خاطرنشان کرد: بزرگترین دستاورد بعثت مدرسه‌ای است که پیامبر اکرم (ص) به عنوان مدرسه فکری، ایدئولوژی، ایمانی و اخلاقی تأسیس کرد. اصولاً ایشان یک جریان فکری ایجاد کرد که امروز حتی غیر از مسلمانان از آن بهره می‌برند.

محمدی وند با بیان اینکه هدف از بعثت انبیا رسیدن به کمال الهی است، گفت: هدف از بعثت انبیا شناخت پروردگار عالمیان و رسیدن به قرب و کمال الهی است. تفکر و اندیشه تنها با عزلت گزیدن میسر می‌شود. چون پیامبران، قبل از اینکه به رسالت مبعوث شوند، می‌بایست راه‌های کمال را بپیمایند تا در پرتو آن به قرب خدا و شناخت خدا نائل شوند، این امر میسر نمی‌شد مگر با عزلت و تنهایی.

وی با عنوان اینکه مبعث پیامبر اکرم (ص) بزرگترین حادثه در تاریخ آخرالزمان جامعه بشریت است، عنوان کرد: عید مبعث سرفصل مهمی در تاریخ و تحولات تاریخ ایفا کرده است، چرا که آخرین فرستاده خداوند همراه با کاملترین دین با برآورده کردن نیازهای فکری معنوی و سیاسی به رسالت مبعوث شد و عید مبعث از ایام الله محسوب می‌شود.

هادی سیاسی بسیج در شهرستان سرخه تاکید کرد: شخصیت پیامبر (ص) مایه وحدت و انسجام اسلامی است. مشترکات عالم اسلام بسیار زیاد است، یعنی اگر در عقاید، مناسک و اعمال سیر کنیم، مشاهده می‌کنیم که تقریباً در بیش از 90 درصد از موارد مسلمان‌ها اتفاق‌نظر دارند. در توحید، بعثت پیامبر (ص)، در بحث معاد، حتی در بحث امامت و ولایت که مسلمانان قایلند بدون امام و ولی نمی‌توان زندگی کرد، منتها در مصادیقش اختلافاتی رخ می‌دهد.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار