به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در مراسم اهدای ۱۰۰۰ بسته غذایی به ارزش ۱۶ میلیارد ریال به نیازمندان تربت جام گفت: مردم و نیکوکاران به دعوت آیات الهی وباهمتی بلند در راستای مواسات و کمک مومنانه درایام کرونایی به نیازمندان جهاد گونه و ایثارگرانه به میدان آمدند و مفاهیم قرآن را به عمل تبدیل کردند.
حجت الاسلام صاحبقرانی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری افزود: در راستای مطالبه دینی و کمک مومنانه علما، مدیران و مردم نیکوکار پر شوربه میدان عمل آمدند و به خوبی نقش آفرینی کردند.
وی با اشاره به سیاه نمایی دشمنان انقلاب تصریح کرد: سیاه نمایی در کشور مدیریت شده صورت میگیرد و دشمن به دنبال مایوس کردن مردم از نظام اسلامی است و علمای شیعه و اهل سنت تکلیف دارند باهم افزایی و هم اندیشی امید آفرینی و امید بخشی را در جامعه نهادینه کنند و ریشه جهاد امید بخشی به مردم است.
در ادامه امام جمعه تربت جام گفت: درجریان مواسات و کمکهای مومنانه علمای شیعه و اهل سنت سنگ تمام گذاشتند و دراین مسیراز آبرو خودشان هزینه کردند.
حجت الاسلام معتمدی فر افزود: کرونا تمام خواهد شد و روسیاهی برای آن دسته از افرادی که مایحتاج زندگی و درمانی مردم را احتکار کردند باقی خواهد میماند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت جام گفت:: پنجمین مرحله کمک مومنانه ۱۰۰۰ بسته غذایی به ارزش ۱۶ میلیار ریال توسط علما جمع آوری و به نیازمندان اهدا شد.
حجت الاسلام هاشمی افزود: در چهار مرحله گذشته بیش از ۱۲۸۰ بسته حمایتی و معیشتی به نیازمندان تربت جام توسط علما اهدا شد.