۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
16:28
۰۹:۳۰

۱۴۰۰/۰۳/۰۴

کودتای نظامی در مالی/ نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور دستگیر شدند

منابع خبری بامداد سه‌شنبه مدعی شدند افسران نظامی در مالی رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و وزیر دفاع این کشور را دستگیر کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، برخی منابع خبری از وقوع کودتای نظامی در مالی خبر می‌دهند. گزارش‌های اولیه حاکی است رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر این کشور دستگیر شده‌اند.

خبرگزاری رویترز به نقل از چند منبع دیپلماتیک و حکومتی نوشت افسران نظامی مالی اقدام به دستگیری رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و وزیر دفاع دولت موقت این کشور کرده‌اند.

منابع مورد استناد رویترز مدعی شده‌اند رئیس‌جمهور «باه نداو»، نخست‌وزیر «موکتار اونین» و وزیر دفاع «سلیمانه دوکور» همگی به یک پایگاه نظامی در منطقه «کاتی» در بیرون از پایتخت این کشور منتقل شده‌اند.

در همین حال، سفارت آمریکا در مالی با صدور بیانیه‌ای از افزایش فعالیت‌های نظامی در «باماکو» پایتخت مالی خبر داده و از شهروندان آمریکایی خواسته از سفر‌های غیرضروری به این کشور آفریقایی خودداری کنند.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید