تولید انواع کیف، کاور، رختخواب، زیرانداز، جامدادی با پارچه های جاجیم و کمک بسیج
به گزارش خبرگزاری بسیج لنجان، خانم فریبا فتاحیان از کارآفرینانی است که توانسته با پارچه هایی از جنس جاجیم به تولید انواع کیف، کاور، رختخواب، زیرانداز، جامدادی و غیره بپردازد.جاجیم زیر مجموعه نساجی سنتی است که پارچه ای ضخیم و کم عرض است که با استفاده از تارهای نازک پشمی تابیده شده و پود نازک بافته میشود و معمولا به صورت تارهای رنگی به موازات هم چله دوانی شده که در بستر آن با عبور پودهایی که در بین تارها مخفی می ماند نقوشی زیبا به صورت گل های لوزی و گاه بدون نقش ایجاد میکند.
وی اظهار کرد: از سال ۹۵ فعالیتم را در این حرفه با سرمایه ای حدود ۱ میلیون تومان با کمک ۴ بانوی دیگر آغاز کردم و به تولید محصولاتی از جنس جاجیم پرداختم.
فتاحیان گفت: فعالیتمان را با تهیه یک عدد چرخ خیاطی و پارچه مورد نیاز آغاز کردیم که هم اکنون برای ۴ نفر در این زمینه اشتغالزایی شده است.
این کارآفرین لنجانی تصریح کرد: ویروس منحوس کرونا سبب شد تا از اشتغالزایی برای ۱۵ نفر دیگر باز بمانیم که این موضوع ضرر جدی را به مجموعه وارد کرد.
وی افزود: باتوجه به محدودیت های کرونایی در حال حاضر ۳ نفر را به طور کامل آموزش داده ایم و ۱۵ نفر را با مقدمات این حرفه آشنا کردیم.
فتاحیان همچنین به عدم حمایت مسؤولان از اینگونه مشاغل اشاره و خاطرنشان کرد: تا این لحظه از سوی مسؤولان مربوط هیچگونه حمایتی صورت نگرفته است و تنها بسیج با پرداخت وامی به مبلغ ۱۵ میلیون تومان به کمک ما آمد که آنرا صرف خرید یک عدد چرخ خیاطی ضخیم دوز کردیم.
وی به بیان انتظارات خود از مسؤولان پرداخت و اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که در تهیه مواد اولیه مورد نیاز مانند پارچه داریم از مسؤولان تقاضا داریم تا تسهیلاتی را در این رابطه در اختیارمان قرار دهند.
این کارآفرین لنجانی یادآور شد: یکی از مهم ترین مشکلات موجود نبود بازار و بازاریابی مناسب است و با وجود برگزاری چندین نمایشگاه هیچگونه حمایتی از سوی مسؤولان صورت نپذیرفت.
وی متذکر شد: حرفه ما از آن مشاغلی است که از ویروس کرونا ضربه سنگینی خورده و با توجه به بودجهای که جهت حمایت از مشاغل خانگی در اختیار دهیاری ها قرار داده می شود شاهد آن هستیم که در عمل این بودجه صرف این بخش نمیشود.
فتاحیان در پایان تصریح کرد: براساس سفارش رهبر معظم انقلاب در جهت حمایت از مشاغل خانگی و رفع موانع تولید امیدواریم که مسؤولان با ایجاد بستری مناسب برای بازاریابی و برپایی بازارچه های دائمی به کمک ما بیایند