سردار محمدپاکپور:

آمادگی راه اندازی هر تعداد پایگاه واکسیناسیون که لازم باشد را داریم

زاهدان/سردار محمد پاکپور در جمع خبرنگاران زاهدان گفت: دو بیمارستان سیار تخصصی با تجهیزات کامل به سیستان و بلوچستان اعزام و ۲۰۰پزشکیار نیز به کمک کادر درمان این استان می آیند.
کد خبر: ۹۳۵۶۱۴۳
|
۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور در نشست بررسی وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندهان نظامی و انتظامی استان و اصحاب رسانه شب گذشته در زاهدان برگزار شد، گفت: نیروی زمینی سپاه آماده است  تا برای مهار کرونا ده بیمارستان  صحرایی را در سیستان و بلوچستان مستقر کند.

وی  با اشاره به این مطلب که با توجه به پیک جدید کرونا در استان و ایجاد شرایط سخت برای مردم  سپاه به منظور کادر درمان اقدامات موثری را مد نظر قرار داده است،  افزود:  ۲۰۰ پزشکیار از نیازهای ضروری در این استان است که طی دو روز دیگر این تعداد نیرو به این استان اعزام می شوند.

وی همچنین گفت: طرح شهید سلیمانی هم فعال تر خواهد شد و تمام سیستم بهداری سپاه را اکنون در خدمت این استان قرار داده ایم. 

این مسئول با اشاره به این مطلب که بایستی تلاش و پروتکل‌های را رعایت کنیم تا کمترین آسیب در این پیک به مردم برسد،گفت: از هفته گذشته که در خدمت شما در سیستان و بلوچستان بودم با شروع قرمز بودن منطقه و پیک سوم کرونا فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه دعوت شد که به منطقه بیایند و قریب یک هفته است که ایشان در منطقه حضور دارند و از نزدیک و ضعیت را بررسی کردند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: با مسئولان اصلی سیستان و بلوچستان و مسئولان سلامت جلسات مختلفی برگزار شد؛ بیمارستان‌های تخصصی سیار ما در کشور به لحاظ تجربه استثنا هستند و در نقاط مختلف بویژه در این استان طی سال‌های گذشته به منطقه آمده و خدمات به مردم ارائه کردند.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های سیار ما بیمارستان‌های تخصصی هستند که همه در حالت آماده‌باش قرار دارند و هر چند بیمارستانی که نیاز باشد از یک تا ۱۰ بیمارستان سیاری که ما آماده داریم به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شود.
سردار پاکپور ادامه داد: بیمارستان‌های سیار یک فرایند دارد که با توجه به نوع درمان و رسیدگی به این ویروس که شرایط خاص خود را دارد فرآیندش نیز با سایر موضوعات متفاوت است.

وی ادامه داد: البته تاکنون به این شکل بوده که هر زمان در یک استان و شهرستان مشکلی ایجاد می‌شده بلافاصله از طریق وزارت بهداشت و درمان از فرماندهی نیروی زمینی سپاه درخواست بیمارستان صحرایی می‌شد و ما هم دستور اعزام بیمارستان را صادر می‌کردیم.

وی ادامه داد: هم‌اینک شرایط به گونه‌ای است که کادر درمان به لحاظ پیوستگی درمان و مشکل این ویروس خسته می‌شوند و کادر درمان هم محدود هستند ما حاضریم از کادر درمان خودمان در عقبه به این منطقه بیاوریم.
سردار پاکپور تصریح کرد: طرح شهید «سلیمانی» هم هر زمانی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام نیاز شود فعال تر خواهد شد اگر نیاز به زیرساخت‌های بیشتری هم باشد کمک ما این است که زیر ساخت بیشتر ایجاد شود تا نگرانی نسبت به این موضوع وجود نداشته باشد.

وی افزود: همچنین سه پایگاه واکسیناسیون از سوی نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان ایجاد شده و حتی اگر بیشتر نیاز باشد ما این آمادگی را داریم که پایگاه را افزایش دهیم.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: بالاخره تمام سیستم بهداری ما در خدمت شماست ما ۱۲ سال است که در سیستان و بلوچستان وقتی شرایط آن آرام هم بود حضور داشتیم و بیمارستان‌های سیار ما در این استان برپا شده است.

وی بیان کرد: طبق آمار ۲میلیون و ۴۰۰ هزار نفر خدمات طی سال‌های گذشته در سیستان و بلوچستان ارائه شده است.
سردار پاکپور اظهارداشت: هم‌اینک آمادگی کامل داریم علاوه‌بر این بیمارستانها که از فردا در استان مستقر می‌شوند بیمارستان‌های دیگری نیز ایجاد کنیم و هر زمان که رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کردند این بیمارستان‌ها پای کار هستند اینها بیمارستان‌های تخصصی و توانمندی هستند که تجربیات بالایی دارند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار