نقش بانوان ایرانی همچون سندی جاودان در تاریخ دفاع مقدس حک شده است
به گزارش خبرگزاری بسیج از ایرانشهر، پدیده دفاع مقدس همراه با هشت سال مقاومت سرافرازانه مردم این مرز و بوم بر تمامی جنبه های زندگی آنان، خصوصا بر ادبیات و فرهنگ تاثیر نهاد و موجب تولد ادبیات خاص دفاع مقدس شده است.
جهادگری پرستاران و امدادگران در دوران دفاع مقدس، وجهه بی بدیلی از الگوی زن مسلمان و انقلابی را خلق کرده است.
زنانی که با تکیه بر توانمندی های درونی و تلاش های خود در همه عرصهها حضور فعال و موثر داشتند و حضورشان عامل اتحاد، ایثار و پیشبرد امور بوده است.
در این راستا نور بی بی اربابی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرگزاری بسیج بیان کرد: یکی از عرصه هایی که زنان به خوبی در آن نقش خود را ایفا کردند حضور در دوران دفاع مقدس بوده که آنان با شروع جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به وظیفه خود که حفاظت میهن از تجاوز دشمن بوده به نحو احسن عمل کردند.
اربابی تصریح کرد: زنان در جنگ تحمیلی سربازان گمنامی بودند که بار سنگین تدارکات جبهه جنگ و برخی وظایف دیگر را بردوش می کشیدند و هجوم یک باره دشمن به مناطق مرزی و هم چنین بمباران های هوایی به شهرها ایجاب می کرد تا آنان به صورت مستقیم در مناطق جنگی حضور پیدا کنند.
وی اضافه کرد: از مهمترین جلوههای حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس نقش پشتیبانی و خدماتی آنان و فراهم آوردن تدارکات لازم برای رزمندگان در جبهههای جنگ بود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در آغازین روزهای تهاجم دشمن بعثی، بیشتر این خدمات به صورت خودجوش و کمتر سازمان یافته در مراکزی نظیر مساجد، حسینیهها، مدارس با مشارکت فعال بانوان صورت میگرفت.
وی عنوان کرد: فعالیت زنان در ستادهای پشتیبانی جبهه و جنگ به موارد خاصی محدود نمیشد و آنها متناسب با تواناییهایشان فعالیتهای متنوعی انجام میدادند.
وی با بیان این که امام خمینی (ره) فرمودند: اینجانب در طول این جنگ، صحنه هایی از مادران، خواهران و همسران عزیز از دست داده، دیده ام که گمان ندارم در غیر این انقلاب نظیری داشته باشد، این عظمت اسلام است که در چهره زنان انقلابی ما آشکار شده است، بیان کرد: حضور زنان در میدان نبرد و خط مقدم، شرکت مستقیم در عملیات ها، عکاسی و خبرنگاری، آشپزی، پرستاری و امداد رسانی به مجروحین و اسارت در جنگ داشتند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهرستان ایرانشهر اضافه کرد: نقش مهم دیگر زنان در حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس پس از پایان جنگ بوده که همچنان ادامه دارد.
وی گفت: دشمن با به راه انداختن جنگ در ایران هدفش تغییر نظام بود و وقتی روحیه ایثار و مقاومت مردم را دید و نتیجهای نگرفت، این بار تصمیم گرفته به سراغ تغییر رفتار برود تا اعتقادات مان را تغییر دهد اما همواره اهداف و نقشههای دشمنان با روشنفکری زنان و دختران فهیم ایرانی شکست می خورد.
وی تصریح کرد: باید از تجربیات هشت سال دفاع مقدس عبرت بگیریم و آن را به عنوان سرلوحه و الگو در زندگیهای خود به کار ببریم، چرا که روحیه ایثار و مقاومتی که رزمندگان ما داشتند مثالزدنی است.
اربابی بیان کرد: حضور مردم در صحنه ها و دسیسه هایی که دشمنان نظام طراحی می کنند، خنثی کننده تهدیدات آنان است.
وی عنوان کرد: نقش امدادرسانی زنان ایرانی همچون سندی جاودان در تاریخ دفاع مقدس حکشده است.