امروز حملات فرهنگی دشمن شدت یافته است
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در آیین افتتاح مسجد حضرت ولیعصر (عج) تبریز، افزود: هم اکنون در منازل زیادی از مردم مشاهده می شود که کودکان و نوجوانان در اتاقهای جداگانه ای از والدین خود زندگی میکنند و این گونه از همان اول از هم جدا می افتند که بر همین اساس در بررسیهای علمی و اجتماعی میتوان گفت که تهاجم فرهنگی به این اتاقهای منازل رخنه کرده، اما ما خبر نداریم.
وی آرام و بی سروصدا بودن را از خصوصیات جنگ نرم برشمرد و ادامه داد: بر همین اساس افکار کودکان در داخل خانهها خراب شده و تفکر و فهم جوانان تغییر یافته است، اما مساجد میتوانند با تهاجم فرهنگی مقابله کنند، همان طوری که مقام معظم رهبری در حدود ۲۸ سال گذشته همواره این هشدار را داده بودند.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه جهان امروز جهان ارتباطات است و باید از جوانان و نوجوانان خود مراقبت کامل کنیم، گفت: البته در این میان برای انجام اعمال مستحب نباید بر روی جوانان و نوجوانان فشار آورد و همین که بتوانند به واجبات خود عمل کنند و از محرمات دوری کنند، کفایت است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه تفکر غلطی وجود دارد که میگوید جوانان دوران پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی الان دیگر وجود ندارند، گفت: ما امروز جوانانی حتی بهتر از این جوانان دیروز داریم؛ درست است که طی این سالها ریزشهای زیادی از این بابت داشتیم اما در مقابل شاهد رویش جوانان بااستعداد و توانمندی هم بودیم.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اهمیت مسجد در اسلام، یادآور شد: بر اساس این روایات اگر فردی چراغ مسجدی را روشن کند تا زمانی که این چراغ روشن میماند، فرشتگان برایش رحمت میفرستند.
وی با بیان اینکه مساجد مرکز و پایگاه انقلاب اسلامی بودند، اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی و اداره جنگ تحمیلی از این کانون انجام میگرفت و همین مساجد بودند که زنان و مردان پشت جبهه توانستند به پیروزی دفاع مقدس کمک کنند. علاوه بر آن عقاید مردم نیز از این کانونها شکل گرفته است.
حجت الاسلام آل هاشم با تاکید بر لزوم حضور کودکان و نوجوانان در مساجد، افزود: کودکان و خردسالان با حضور در مسجد میتوانند با آن مانوس شوند و حتی اگر شلوغ کاری هم کنند هیچ ایرادی ندارد و مهم مانوس بودن این کودکان با مسجد است.
وی با بیان اینکه ساختن مسجد خوب است اما ساختن نمازخوان از آن هم بهتر است، گفت: نباید صرف نگاه ما به دنیای فناپذیر مادی باشد و باید به آخرت خود هم توجه کنیم. باید به یاد خانه ابدیمان هم باشیم و با ادای واجبات از محرمات دوری کنیم تا دست خالی از دنیا نرویم.