نماینده ولی فقیه در استان همدان:

موضوع آینده‌پژوهی در طرح‌های شهری جدی گرفته نمی‌شود

همدان-نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه در طرح‌های شهری موضوع آینده‌پژوهی جدی گرفته نمی‌شود، گفت: متاسفانه در پروژه‌ها نهایت تا ۵ ساله آینده پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۹۴۰۰۹۴۳
|
۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت الله حبیب الله شعبانی در صحن شورای شهر همدان، با بیان اینکه تفاوت شورای ششم با دوره‌های قبلی در استفاده از ظرفیت نسل جوان است، اظهار داشت: حضور جوانان در شورای فعلی برجستگی‌‎ها و حساسیت‌هایی را ایجاد می‌کند که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه باید مراقب بود تا تجربه جوان‌گرایی آسیب نبیند، گفت: به هر دلیل اگر خدای نکرده تجربه جوان‌گرایی آسیب ببیند، به جوانان دیگری که توانایی حضور در این مجموعه را دارند نیز آسیب وارد خواهد شد.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه اختلاف نظر در هر مجموعه‌ای وجود دارد، خاطرنشان کرد: به لحاظ آنکه فهم انسان از واقعیت‌ها دارای نقصان است و از آنجایی که زوایای دید علمی و سلیقه‌ای هر فردی نسبت به دیگری متفاوت است، بنابراین وجود اختلاف نظرها موضوعی عادی است.

وی با بیان اینکه خواهش بنده از اعضا این است که اختلافات درونی شورا به فضای عمومی کشیده نشود، مطرح کرد: آنچه در فضای عمومی باید از شورا بیرون بیاید صدای واحد و انسجام اعضا برای خدمت به مردم است.

شعبانی افزود: حضور افراد با تجربه در کنار توان جوانی، موقعیت مناسبی را ایجاد کرده تا مردم شاهد خدمت رسانی بیشتر در سطح شهر باشند.

وی با تاکید بر اینکه همه باید ملتزم به قانون باشند، گفت: هر فردی موظف است تا آنچه را که قانون به عنوان شرح وظایف مشخص کرده انجام دهد و دخالت در امور دیگر که جزو وظایف او نیست شرعا و قانونا جایز نیست.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه در هزینه‌کرد بودجه باید نسبت به اولویت‌ها حساس بود، اظهار داشت: مصرف بودجه در پروژه‌هایی که اولویت ندارند، مصداق اسراف و از نظر فقهی این نوع هزینه حرام است.

وی تصریح کرد: پروژه‌هایی همچون پل فرهنگیان، پل شهید همدانی و یا مشکلات رودخانه‌ها امروز جز اولویت‌های مدیریت شهری است که عدم تکمیل آن گله مندی‌هایی برای مردم ایجاد کرده است.

شعبانی با تاکید بر اینکه هزینه‌ای که از مردم گرفته می‌شود باید با حساسیت هزینه شود، خاطرنشان کرد: از دیگر نکاتی که مجموعه شورای شهر و شهرداری باید نسبت به آن توجه جدی داشته باشند، عدم تاخیر در پرداخت‌ها به کارمندان و نیروهای شهرداری و بحث ساماندهی به بازار دست فروشان است که نیازمند تدبیر در آن هستیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه عملکرد امروز شهرداری، منسوب به این شورا است، گفت: موفقیت و یا خدای نکرده عدم موفقیت در مدیریت شهری منسوب به شورای ششم است بنابراین لازم است تا در نوع عملکرد ها حساسیت جدی وجود داشته باشد.

رئیس شورای حوزه استان همدان مبارزه با فساد را از وظایف دیگر شورای شهر دانست و یادآور شد: در عرصه مبارزه با فساد مشکلات بسیاری بر سر راه افراد قرار دارد، اما این سختی‌ها دلیلی بر عدم ورود و مبارزه با فساد نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در طرح‌های شهری موضوع آینده‌پژوهی جدی گرفته نمی‌شود، مطرح کرد: متاسفانه در پروژه‌ها نهایت تا ۵ ساله آینده پیش‌بینی می‌شود در حالی که ممکن است 20 سال آینده با مشکلی در همان حوزه روبرو شویم.

شعبانی در پاسخ به نظر یکی از اعضا نسبت به لزوم توجه به مسائل فرهنگی، تاکید کرد: گاهی از موارد طرحی که توسط یک نهاد در جامعه اجرا می‌شود به طور کلی فرهنگ و تمام زحمات چند ساله فعالان فرهنگی و روحانیون را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در عرصه فرهنگی زمانی می‌توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم که همه در کنار هم حضور داشته باشیم و نگاه حکمرانی در این حوزه وجود داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با گلایه از اینکه پیوست فرهنگی در پروژه‌ها نباید شکل صوری داشته باشد، عنون کرد: صرف حضور اسم شهید یا تصویری از حضرت امام(ره) و رهبری و یا شهدای گرانقدر را نمی‌توان به عنوان پیوست فرهنگی در یک پروژه مطرح کرد، چرا که پیوست فرهنگی دارای الزاماتی است که باید به دقت رعایت شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان با وجود تقدیم 8هزار شهید نیازمند مصلای بزرگی است، یادآور شد: محل برگزاری فعلی نماز جمعه برای مدت محدودی تا زمان ساخت کامل مصلی آماده شده بود اما متاسفانه با گذشت سال ها و متوقف شدن ساخت مصلی، شاهد هستیم که حسینیه حضرت امام(ره) با مشکلاتی در زمان برگزاری مراسم مواجه است.

شعبانی با تاکید بر اینکه نباید با برگزاری نماز و یا مراسمات برای همسایه‌ها مزاحمت ایجاد شود، گفت: همه باید تلاش و البته کمک کنیم تا مصلی همدان به سرانجام برسد، چرا که مصلی متعلق به این شهر است.

وی با بیان اینکه استفاده از بودجه دولتی در ساخت مصلی را مصلحت و جایز نمی‌دانم، مطرح کرد: با وضعیت اقتصادی کشور و مردم استفاده از بودجه دولتی برای ساخت مصلی را جایز نمی‌دانم، اما می توان با برخی از راهکار ها، این مشکل را حل کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار