مسئول سازمان بسیج علمی کشور:

توقف واردات در گروی تبدیل هسته های فناوری از مقلد محور به نوآور

سردار مهدی رحیمی گفت: آن چیزی که امروز می تواند اقتصاد کشور را نجات دهد و ما را به مرحله اقتدار علمی و فناوری برساند این است که اقتصاد مقاومتی را توسط هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان تقویت کنیم.
کد خبر: ۹۴۰۷۷۸۵
|
۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، مسئول سازمان بسیج علمی کشور گفت: پیروی اسناد بالادستی و نقشه راه جهاد علم و فناوری که در سازمان بسیج مستضعفین تدوین شده است، سالیانه قریب به ۲۰۰ رویداد تکمیل کننده زنجیره علم تا ثروت در کشور برگزار می شود.

توقف واردات در گروی تبدیل هسته های فناوری از مقلد محور به نوآور

سردار مهدی رحیمی با اشاره به اینکه باید بتوانیم محصولات تولید ملی را به استانداردسازی برسانیم، افزود: متاسفانه از ۱۰۰ فناوری معمولا ۳ مورد تجاری سازی می شود در نتیجه بسیج پای کار آمده تا با نقشه راه علمی و تعامل با دستگاه ها روند تجاری سازی فناوری ها را افزایش دهد.

وی اشتغال زایی دانش بنیان را در گرو تعامل دانشگاه و صنعت برشمرد، اظهار داشت: آن چیزی که امروز می تواند اقتصاد کشور را نجات دهد و ما را به مرحله اقتدار علمی و فناوری برساند این است که اقتصاد دانش بنیان و در مجموع اقتصاد مقاومتی را توسط هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان تقویت کنیم.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه سازمان بسیج با تدوین نقشه راه جهاد علم و فناوری و اجرای آن به صورت پایلوت در سال ۱۴۰۰، مقدمات را برای عملیاتی شدن در سال ۱۴۰۱ فراهم می کند، تصریح کرد: این نقشه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و راهبردهای مقام معظم رهبری نوشته شده است.

وی گفت: طی ۸ سال اخیر در عرصه علم و فناوری با مشکل مواجه بوده و توسعه را آنگونه که باید و شاید شاهد نبوده ایم، برنامه ۵ ساله ششم توسعه هم نشان می دهد اگر چه پیشرفت هایی داشته ایم اما اندک بوده است لذا در ۴ سال دولت سیزدهم باید با تلاشی جهادی در راستای تحقق اهداف گام برداریم.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه باید نیازهای مردم را در عرصه علم و فناوری تامین کنیم، افزود: باید مردم به این باور برسند که مسائل اقتصادی و سیاسی با تکیه بر فعالیت های علمی حل خواهد شد، رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب در توسعه علم و فناوری ر جلوتر از اخلاق و معنویت آورده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هسته های فناور کشور باید از مقلد محور به نوآور تبدیل کنند تا ناچار به واردات و توقف تولید نشویم، اظهار داشت: با وجود ۲ هزار و ۷۰۰ دانشگاه در کشور نباید امروز با مشکلات علم و فناوری دست و پنجه نرم کنیم و متخصص بیکار داشته باشیم.

سردار رحیمی تصریح کرد: کشور ما در چارچوب توسعه علم و فناوری غرب قرار گرفته اما برای برون رفت از این وضعیت و خودمختاری باید نوآوری داشته باشیم و مرز شکنی کنیم، بسیج در تلاش است تا موانع تولید، بازار و مجوزها را حذف کرده و مسیری را باز کند که فناوران بتوانند به اهداف خود برسند.

وی گفت: مطالبه ما از دولت آیت الله رئیسی تجمیع ظرفیت های علمی و فناوری است تا شاهد اقدامات جزیره ای نباشیم، باید بردار علم و فناوری را در جهت مرجعیت علمی قرار دهیم، متاسفانه معاونت علم و فناوری حسن روحانی علی رغم مطالبه ما ۸ سال هیچگونه همکاری با سیستم بسیج نداشت.

سردار رحیمی در خاتمه گفت: بسیج علمی و پژوهشی اعلام آمادگی می کند و تمام ظرفیت ها و شبکه های مویرگی که تا سطح پایگاه های مقاومت در عرصه علمی راه اندازی شده است را در اختیار دولت قرار خواهد داد تا علم و فناوری در قالب نهضت پیش رفته و موانع و مشکلات از پیش رو برداشته شود.

انتهای پیام/ف

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار