ضرورت فرهنگسازی اهدای عضو برای نجات زندگی همنوع
مجید حمیدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: در جامعهای که پیشینه تاریخی بسیار طولانی دارد و در دنیا هم نوع دوستی آن زبانزد عام وخاص است، عدهای از بیماران هستند که با وجود راه درمان برای درد آنها، متاسفانه هر دو ساعت شاهد فوت یکی از آنها هستیم.
وی با بیان اینکه آنان بیمارانی هستند که یکی از اعضای حیاتی بدن خود را از دست میدهند و برای ادامه زندگی نیازمند به عضو پیوندی هستند، گفت: تنها راه درمان این بیماران استفاده کردن از عضو پیوندی است.
مدیر عامل انجمن اهدای عضو استان همدان افزود: متاسفانه به آمار این بیماران هر ۱۰ دقیقه یک نفر اضافه میشود و کمتراز هر ۱۲ ساعت یک نفر از آنها به عضو پیوندی دست پیدا میکند.
وی گفت: با وجود آمار بسیار بالای بیماران مرگ مغزی، کمتر از نیم ساعت یک هموطن ما بر اثر تصادف فوت میشود که در سال چیزی حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر است و فقط یک چهارم از این افرادی هستند که میتوانند کاندید اهدای عضو باشند و اعضایشان را اهدا کنند.
حمیدی با تأکید بر ضرورت فرهنگسازی اهدای عضو برای نجات زندگی همنوع اضافه کرد: متاسفانه به دلیل اینکه خانواده آنها راضی به اهدای اعضا نمیشوند ما شاهد آمار بالای افرادی هستیم که به دلیل نرسیدن عضو پیوندی فوت میکنند.
وی با بیان اینکه بررسیها نشان میدهد سطح آگاهی افراد جامعه نسبت به مفهوم مرگ مغزی پائین است، اظهار داشت: راههای بسیاری وجود دارد برای اینکه این مفهوم را برای افراد جامعه تشریح کرده و اهدای عضو و کمک به همنوع را فرهنگسازی کنیم.
مدیرعامل شعبه انجمن اهدای عضو استان همدان گفت: شخصی که دچار مرگ مغزی میشود فرصتی است که خداوند به آن فرد میدهد که یاد و نام آن فرد برای سالهای سال با مرگش بسته نشود.
وی گفت: زندگی بخشیدن به نیازمند به عضو در واقع زندگی بخشیدن به بیماران است که باعث باقیات و صالحاتی ساری و جاری شود.
حمیدی ابراز داشت: فردی که دچار مرگ مغزی میشود سرانجامی غیر از مرگ ندارد، در دنیا درمانی برای افراد مرگ مغزی وجود ندارد، اما بعضی از اعضای این افرادیک عضو تا هشت عضو میتواند در صورت سالم بودن پیوند شود و به یک تا هشت نفر زندگی دوباره ببخشد.
انتهای پیام/