مسئله تبیین، بیان اقدامات و دستاوردهایی است که مردم اطلاعات کافی در مورد آن ندارند

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  در زاهدان در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین گفت: مسئله تبیین، بیان اقدامات و دستاوردهایی است که مردم اطلاعات کافی در مورد آن ندارند.
کد خبر: ۹۴۱۶۲۵۸
|
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، شهریاری با بیان اینکه تبیین باید به یک جهاد تبدیل شود  و خارج از قاعده بخشنامه‌های عادی و معمول جاری باشد در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: مردم ما متاسفانه در شرایط حاضر دچار گرفتاری‌های اقتصادی و اجتماعی شده اند؛ از جمله این گرفتاری ها که روزمره در جامعه شاهد آن هستیم کارتون خوابی، اعتیاد، فقر، بی سرپرستی و بدسرپرستی است که واقعا این مسائل در شان مردم جوامع اسلامی نیست.

 وی توزیع در سطح منابع و امکانات را یکی از راه های رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی عنوان کرد و افزود:  اگر هر جامعه‌ای بپذیرد که خودش هم در مشکلاتش دخیل است آن جامعه موفق و پیروز می شود، باید بپذیریم که بخشی از این مشکلات را می توانیم با کنار هم بودن و با استفاده از ظرفیت های مختلف حل کنیم، باید خودمان را در برابر مشکلات جامعه مسئول بدانیم.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با تاکید براینکه باید به مردم بیان شود که در بحث جهاد تبیین همه و همه مسئول هستیم ادامه داد: باید به مردم اعلام کنیم که اگر کسی در جامعه گرفتار فقر است بخاطر دیدگاه و تفکر خودش فقیر است، اگر کسی امروز به میدان کار بزند باید از مسیر مهارت و تخصص و کسب تجربه وارد کار شود.

وی تصریح کرد: همه کسانی که در بخش های دولتی فعالیت دارند باید مسیر حرکتشان به سمت خدمت رسانی به مردم باشد؛ وظیفه خود بدانیم که در تمام لایه های جامعه، نقش ایفا کنیم چه در وظیفه و رسالت دولتی که نقش ما تبیین شده و چه خارج از محدوده برنامه های دولتی باید در قالب یک جهاد خارج از قاعده معمول و عادی برای مردم تبیین کنیم که ضرورت دارد هر نفر سهم خود را در گام دوم انقلاب که بسیار مسئولیت مهمی است، ایفا کند.

شهریاری با اشاره به اینکه یکی از اصول کارآفرینی این است که اگر انگشت اشاره را به سمت خودمان ببریم میتوانیم مشکل را حل کنیم اظهار کرد: یکی از راه کارها برای رفع مشکلات ساخت زیرساخت ها توسط دولت هست اما توجه داشته باشیم که هر جا با مسائل اجتماعی مواجه هستیم خود مردم بر آن موثرند؛ برای مثال  در استان‌هایی که فقر و بیکاری درمان شده، علت مردم بودند که سرمایه های خود را به میدان آورده تا مشکلات را کاهش داده و برطرف کنند.

وی با اشاره به آمار بالای فقر و بیکاری در استان سیستان و بلوچستان گفت: جوانان این استان بسیار اهل امور خیریه و عام المنفعه هستند که اگر تعداد این جوانان پرتلاش بیشتر شود مشکل حل خواهد شد؛ این سرمایه‌دار کم ندارد اما بسیاری از آنها در کارهای کاذب سرمایه گذاری کرده اند در حالی که اگر این سرمایه ها در جهت تولید و عرصه های مورد نیاز جامعه به کار گرفته می شد می توانست نقش مهمی در حل مسائل استان ایفا کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان خاطرنشان کرد: متاسفانه در بحث جهاد تبیین یک فاصله و شکاف بین مردم و مسئولان ایجاد شده است هر چقدر که این فاصله کمتر شود گرفتاری‌ها هم کمتر می شود.

شهریاری با اشاره به تلاش فنی و حرفه ای بر ایجاد ارتباط بیشتر بین مردم و مسئولین گفت: دولت برای اداره کارگاه‌ها سرمایه چندانی ندارد لذا ما رابطه خود را با بازار صنعت و شرکت‌ها افزایش داده، مدیران بازاری علاقه مند را پیدا کرده و به آنها پیشنهاد محیط کار دادیم و افراد را برای آموزش دیدن به آنها معرفی کردیم.

 وی افزود: برخی از این واحدهای صنعتی وارد کار شده و اعلام آمادگی کردند و بسیاری از واحدها اعلام کردند افراد به کار گرفته را در سمت‌های خود جذب و به کارگیری می‌کنند. بدین ترتیب ما تا حدیآ کمبودها را جبران کرده و کاستی ها را به نقطه قوت تبدیل کردیم.

  این مقام مسئول با بیان اینکه کارها باید خلاقانه صورت گیرد تصریح کرد: در بحث واکسیناسیون که به صورت میلی متری تزریق می‌شد یک دفعه تعداد زیادی واکسن وارد جامعه شد که بسیاری از مردم ما را از مرگ نجات داد. در دولت جدید خوشبختانه کارها به صورت تعریف شده و براساس اعتقاد انجام می شود و در غیر این صورت با شخص یا نهاد خاطی برخورد می شود.

وی سرمایه گذاری بر روی توسعه و جذاب کردن شبکه های اجتماعی بومی را مهم و ضروری عنوان کرد و افزود: هر چه بیشتر در این زمینه هزینه کنیم جای دوری نرفته بلکه باید از این بستر، در جهت تبیین ملاک ها و موضوعات و مستنداتی که مردم را در مقام قضاوت قرار می دهد، کمال استفاده را بکنیم.

شهریاری ادامه داد: امروز شبکه‌های اجتماعی در تمام بدنه جامعه رسوخ پیدا کرده و حتی نقاط دور افتاده کشور به شبکه‌های اجتماعی مجهز شده و رسانه‌ای در اختیار دارند که پیام را به راحتی به مردم می‌رساند باید از این ظرفیت استفاده کنیم. دشمن از این ظرفیت در مسیر سوء استفاده می کند و برای در جهت ورود جوانان علاقه‌مند به عرصه رسانه تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه در فضای مجازی و عرصه رسانه، محتوا سازی و برنامه سازی بسیار اهمیت دارد اظهار کرد: باید محتواها و برنامه ها را به مدیران توانمند شبکه‌های اجتماعی بدهیم تا مسئله، تبیین و در بین جامعه رسوخ کند. ما در حوزه فنی و حرفه ای از فضای مجازی برای تبیین دستاوردها و خدمات این دستگاه استفاده کرده‌ایم و برای مصرفی حوزه های فعال اقدام و به سمت نیازسنجی به جامعه هدف رفته‌ایم.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با بیان اینکه ما باید خود را بخشی از پازل خدمات نظام بدانیم و به این شیوه به سمت مردم گام برداریم گفت: عملکرد ما باید به نوعی تبیین شود. افراد وقتی درستی و صحت کار را دیده و دلسوزی مدیران را درک کنند به نظام علاقه مند شده و تا آخر پای نظام خواهند ایستاده‌ هر چقدر که ارتباط مسئولان با مردم نزدیک باشد.

وی دلسوزی و خدمت‌رسانی بی‌منت را لازمه برقراری ارتباط بیشتر بین مسئولین و مردم عنوان کرد و افزود: تبیین خدمات نظام باید با استفاده از امکانات مشترک انجام شود، نباید نهاد و سازمان خاصی را در امر جهاد تبیین مسئول بدانیم بلکه در هر نهاد و در هر مکانی که هستیم، خود را مسئول اجرای این امر خطیر بدانیم. همه باید مسئله انقلاب اسلامی را به صورت عملی و با حاکمیت اخلاق تبیین کنند.

وی ادامه داد: باید همه سازمان‌ها، نهادها و موسسات، ارگانها خود را برای تبیین آماده کنند اگر همه خود را مسئول بدانند این جهاد رخ می دهد و جهاد همه در کنار هم بودن است، برای نسل جوان باید برنامه داشته باشیم.

شهریاری تصریح کرد: باید به فرزندانمان بیاموزیم که ملت ایران در چه زمینه هایی رشد کرده و در چه زمینه هایی ضعف دارد تا طوفان فکری در بین دانش‌آموزان ایجاد شود چرا که ما نقاط قوت بسیاری داریم و بهترین نقاط قوت که باید به نسل جوان تبیین شود عزت نفس، احساس عزت و آزادگی است که باید نسل جوان بداند که این بزرگ‌ترین ارزش یک ملت است.

 وی تاکید کرد: بحث انقلاب اسلامی باید تبیین شود ما تا نفهمیم ریشه دشمنی دشمن با انقلاب کجاست، ریشه ها و برنامه های انقلاب را ندانیم که به موضوعی به نام ظهور حضرت مهدی(عج) پیوند خورده و تکیه دارد امکان ندارد مردم توجیه شوند.

  این مقام مسئول با بیان اینکه ما در دشمنی شناسی موفق نبوده‌ایم گفت: ما جوان و نسل جدید را با دشمن آشنا نکردیم بلکه فقط گفتیم آمریکا و اسرائیل دشمن هستند اما نگفتیم چرا؟ آیات قرآن در زمینه دشمن شناسی را برای جوانان باز نکردیم. جوان باید ریشه این دشمنی ها را که در قرآن بیان شده بداند.

 وی اصل مهم در جهاد تبیین را، تبیین ریشه ها دانست و تصریح کرد: وقتی ریشه ها تبیین شود، مردم، خودکنترل می‌شوند خود را ارزیابی می کنند و در جامعه به یکدیگر کمک می‌کنند؛ اصل مسئله را باید همه مردم بدانند ریشه مشکلات ما با استکبار در خود فهم آیات قرآن کریم است؛ دشمن قرآن را خوانده و فهمیده که اسلام بر همه ادیان غالب می‌شود این موضوع سه بار در قرآن تکرار شده و دشمنی او با ما از سر فهم این آیات قرآن است.

 شهریاری اظهار کرد: بخش بیرونی و بخش بزرگتر این جهاد مربوط به دیدگاه‌های مردم نسبت به دنیا، رفاه زدگی و غفلت از دشمنی ها است و دشمن به دنبال همین است که ما را به سمت رفاه زدگی ببرد و ما را از ایمان به قرآن دور کند، باید از همه مسیرها و ابزارها برای این تبیبن استفاده شود، و قرآن یکی از ابزارهای مهم و مفید برای این جهاد است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار