به گزارش خبرگزاری بسیج ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (علیه السلام)، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن بهشتینژاد، در بازدید مجموعه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (علیه السلام) با خانواده شهید سید حسن بهشتی نژاد از شهدای ترور، گفت: دشمن گمان میکرد از طریق ترور و اقدامات مذبوحانه، مردم ما از انقلاب دلسرد میکند ولی مردم با اعتقاد راسختری پای ارزشهای انقلابی خود ایستادند.
وی ادامه داد: کسانی که گمان میکردند با ترور میتوانند مانع اعتلای انقلاب اسلامی شوند، به زبالهدان تاریخ پیوستند ولی امروز انقلاب اسلامی با هدایتهای رهبر معظم انقلاب مسیر بالندگی خود را ادامه میدهد.
حجت الاسلام سیدمحمدرضا بهشتی نژاد، فرزند شهید این شهید روحانی نیز در این دیدار گفت: یکی از ویژگی های شهید، این بود که در عین حال داشتن قاطعیت انقلابی، دارای رأفت اسلامی با مردم بود و این رفتار پدر موجوب جذب بسیاری از افراد خاصه منحرفین و منافقین در آن زمان شد.
حجت الاسلام بهشتی نژاد خاطرنشان کرد:خطبه های آتشین مرحوم پدر در کسوت امامت جمعه موقت اصفهان و اخلاق جذب کننده او خار چشم دمشنان خاصه منافقین در ابتدای انقلاب اسلامی بود و همین امر باعث ترور شهید بهشتی نژاد شد.
وی افزود: نسل جدید انقلاب از بسیاری حقایق انقلاب اسلامی بی خبر هستند وباید رشادت ها و تلاشهای شهیدان برای رسیدن نظام جمهور ی اسلامی به این مرحله بازگو شود تا با دشمن با تحریف نتواند جای ظالم و مظلوم و جلاد و شهید را تغییر دهد.
مجموعه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (علیه السلام) روز گذشته با حضور در منزل شهید حجتالاسلام و المسلمین سید حسن بهشتینژاد با خانواده این شهید روحانی دیدار کردند.
شهید سید حسن بهشتی نژاد از شهدای ترور، علوم حوزوی را نزد آیات اعظامی چون فاضل لنکرانی، مشکینی، مظاهری، مرتضی حائری فراگرفت.
این شهید از علمای بصیر و انقلابی اصفهان بود که نقش موثری در معرفی مکتب امام خمینی (ره) و مبارزات دوران طاغوت داشتند. وی در سال 1359ش به عنوان حاکم شرع در دادگاه انقلاب شیراز مشغول به فعالیت شد و با عملکرد دقیق و احتیاط فراوانی که داشت، مسؤولان را تحت تأثیر قرار دارد و بارها مورد تحسین اطرافیان قرار گرفت.
این شهید روحانی همزمان با فعالیت در دادگاه شیراز، به عنوان امام جمعه موقت اصفهان به انجام وظیفه پرداخت و با سخنان شیوای خود در خطبه های نماز جمعه و دیگر جلساتی که حضور داشت، سعی در بیداری روح انقلابی و دینی مردم می نمود. در زمان اوج گیری نهضت اسلامی سخنرانهای وی در تحصن تاریخی مردم اصفهان در منزل آیت الله خادمی و مسجد سید زبانزد خاص و عام بود. این عالم گرانمایه پس از فوت پدر بزرگوارش، آقا سید مصطفی، در مسجد گورتان، نماز جمعه را اقامه می نمود.
در این مدت قاطعانه در مقابل مظاهر فساد و فحشاء و نفاق ایستاد به طوری که حرکت قاطعانه او مورد توجه شدید مردم و شهید مرحوم آیت الله دکتر بهشتی واقع شد و بالاخره با اصرار بعضی از دوستان و سفارش شهید مظلوم دکتر بهشتی، کاندیدای نمایندگی مردم اصفهان شد و همان طور که انتظار می رفت در مجلس مدافع سرسخت انقلاب و خدمتگزاری صدیق برای اسلام و مسلمین شد.
شهید بهشتی نژاد سرانجام در سوم مرداد ماه سال ۱۳۶۰ شمسی برابر با روز شهادت امام علی (ع)، در ۲۱ رمضان سال ۱۴۰۰ قمری توسط تروریست های گروهک منافقین در خانه اش ترور شد و به شهادت رسید.