خبرهای داغ:
امام جمعه نهاوند:

زندگی  و مدیریت شهدای  شاخص الگوسازی شود

همدان-امام جمعه نهاوند گفت: امسال شهید شاخص سال ۱۴۰۱ سردار شهید حیدر سهرابی معرفی شده است باید زندگی و مدیریت این شهدا برای نسل جوان الگوسازی شود.
کد خبر: ۹۴۲۵۴۵۹
|
۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

زندگی  و مدیریت شهدای  شاخص الگوسازی شود

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام عباسعلی مغیثی در دیدار با خانواده سردار شهید حیدر سهرابی شهید سال ۱۴۰۱ شهرستان نهاوند که با حضور فرماندار، فرمانده سپاه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس دادگستری نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: سردار شهید حیدر سهرابی را به خوبی می‌شناسم، ایشان در اوایل انقلاب و در دهه ۶۰، مدتی  به همراه تعداد دیگری از نیرو‌های سپاه جزو سرتیم حفاظتی من بودند.

وی گفت: امسال شهید شاخص سال ۱۴۰۱ سردار شهید حیدر سهرابی معرفی شده است باید زندگی و مدیریت این شهدا برای نسل جوان الگوسازی شود.

امام جمعه نهاوند با بیان اینکه این شهید بزرگوار دارای روحیه انقلابی با ایمان متعهد و خلاق و بسیار خوش برخورد و با اخلاق بود، گفت: وظیفه نهاد‌های حاکمیتی و رسانه‌ها است که شهدای شاخص را برای نسل جوان الگوسازی کنند.

وی گفت: سردار شهید حیدر سهرابی  یکی از فرماندهان شجاع و نترس و دارای مدیریتی مثال زدنی در دوران دفاع مقدس بود که لرزه بر اندام رژیم بعثی انداخت و سرانجام در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید.

مغیثی گفت: از شهید سهرابی و دیگر شهدای پاسدار که مدتی در کنار هم بودیم و برای پیشبرد اهداف انقلاب تلاش کردیم می‌خواهم من را شفاعت کنند و عاقبت همه ما ختم به خیر و شهادت شود.

زندگی  و مدیریت شهدای  شاخص الگوسازی شود

* شهید سهرابی برای ما الگویی بزرگ در مدیریت بحران و جنگ است

فرمانده سپاه نهاوند گفت: سردار شهید حیدر سهرابی از فرماندهان شجاع و بی باک و مدیر دوران دفاع مقدس در شهرستان و جبهه‌های جنوب و غرب  کشور بود.

سرهنگ علی مختاری گفت: شهید سهرابی برای ما و نسل جدید الگویی بزرگ در مدیریت بحران و جنگ است که از  حفاظت گفتار بسیار بالایی برخوردار بود و دوستی وی با فرماندهان لشگر و گردان تیپ انصار الحسین (ع) مانند شهید حاج میرزا محمد سلگی، سردار شهید حاج حسین همدانی، سردار مهدی ظفری  شهیدان حاج علیمراد سلگی و محمد حسن ابروزن  و مطلب قیصری و دیگر فرماندهان و بسیجیان زبانزد همه رزمندگان بود.

وی گفت: مدل فرماندهی سردار شهید حیدر سهرابی توام با احترام به زیردستان خود بود و به همین خاطر فرمانده محبوب دل رزمندگان و فرماندهان جنگ شد.

* شهید حیدر سهرابی افتخار شهرستان نهاوند است

سرپرست فرمانداری نهاوند نیز سردار شهید حیدر سهرابی را افتخار خود و شهرستان نهاوند دانست و گفت: وظیفه همه ما و دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌های شهرستان نهاوند است در سالی که مزین به نام این شهید شاخص در شهرستان نهاوند است مدیریت زندگی و سیره عملی ایشان را در جامعه و برای نسل جدید معرفی کنیم.

جعفر سلگی گفت: در قدم اول به همراه مسئولان شهرستان دیداری با خانواده این سردار شهید داشتیم و انشالله تا پایان سال برنامه‌های خوبی را در راستای گرامیداشت شهید شاخص سال انجام خواهیم داد.

وی افزود: برگزاری یادواره شهید با حضور مسئولان  استانی و کشوری و دوستان شهید چاپ کتاب خاطرات شهید و تولید فیلم مستند از زندگی او برگزاری مسابقات ورزشی به یاد ایشان سرکشی از خانواده شهدا از برنامه‌های امسال ما در راستای گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حیدر سهرابی شهید شاخص سال است.  
زندگی  و مدیریت شهدای  شاخص الگوسازی شود
گفتنی است؛ سردار  شهید حیدر  سهرابی یک از نیرو‌های  انقلابی رزمنده  نترس مدیر  فرمانده با اخلاق نهاوند است که در ۳ فروردین ماه ۱۳۳۸ در روستای تکه دیده به جهان گشود و سابقه مبارزاتی قبل از انقلاب داشت و بعد از انقلاب وارد بسیج شد به دلیل شمع مدیریتی و جنگ‌های چریکی نامنظم خیلی زود به همراه سردار رشید اسلام جاوید اثر حاج احمد متوسلیان به مدت ۹ ماه به عملیات برون مرزی درمنطقه کردستان عراق با کمک پیشمرگان کرد مسلمان  که حامی انقلاب و جمهوری اسلامی بودند به عملیات برون مرزی در کشور عراق رفتند و  وارد شهر شانه دری عراق شدند و طی چند عملیات  اداره استخبارات حزب بعث در آن شهر را به همراه چند هدف دیگر منهدم کردند و به ایران بازگشتند او همچنین مسئول اردوگاه  آموزشی نظامی نیرو‌های بسیجی  فرهنگی و سایر اقشار بسیجی و سپاهی و داوطلب دوران دفاع مقدس در سراب گیان بود.

وی مدتی  مدیر داخلی سپاه نهاوند بود. در طول دوران دفاع مقدس در عملیات‌های  مهم و مختلفی  مانند نبرد در ارتفاعات کله قندی جنگ‌های نامنظم کردستان مریوان چنگوله آزادسازی فاو، والفجر ۸، کربلای ۴ و ۵ و چندین عملیات دیگر شرکت کرد تا اینکه در بزرگ‌ترین عملیات دفاع مقدس یعنی کربلای ۵ منطقه عملیاتی شلمچه در ۲۱ دی ماه ۱۳۶۵ در حالی که معاون گردان ۱۵۹ قیس ابن مسهراز لشگر ۳۲ انصار الحسین (ع) بود و بعد از شهادت فرمانده این گردان به عنوان فرمانده آن انتخاب شد و با اینکه از ناحیه دست مجروح شده بود، هیچ وقت عقب نشینی نکرد و هنگام اذان ظهر در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ بر اثر اصابت گلوله تک تیرانداز‌های عراقی از ناحیه سر مورد هدف قرار گرفت و  به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار