آیت الله رمضانی:

رسانه‌ها امید را در جامعه زنده کنند

رسانه‌ها امید را در جامعه زنده کنند
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری رعایت انصاف و عدالت در خبررسانی را از وظایف اصحاب رسانه دانست و گفت: تزریق روح امید به جامعه و دوری از ایجاد نا امیدی از وظایف مهم رسانه است.
کد خبر: ۹۴۴۸۸۵۴
|
۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۱:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج، آیت‌الله رضا رمضانی در محفل روضه اصحاب رسانه در خانه مطبوعات گیلان با بیان اینکه امام حسین (ع) تنها الگویی برای شیعیان نیست بلکه الگویی برای همه موحدان عالم است، اظهار کرد: درس‌های مهمی که درباره انسانیت در واقعه عاشورا مشاهده می‌کنید الگویی برای تمام بشر است.

وی با بیان اینکه عزت، استقامت، پایمردی و غیرت دینی از خصیصه‌های سیدالشهدا است، گفت: اخلاق در حوزه مقاومت و جهاد از نکته‌های مهم واقعه تاریخی کربلا است، که نمونه آن می‌توان به قطع کردن آب بر روی امام بود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری یکی از درس‌های مهم عاشورا را اخلاق دانست و افزود: در بحث اخلاق در رسانه باید به گفتمان انقلاب توجه کنیم، گفتمان انقلاب گفتمان عدالت، توحید، معنویت و کرامت و مقاومت در برابر خودکامگی است، بنابراین توجه به حوزه اخلاق در این مسئله بسیار مهم است.

رمضانی با بیان اینکه اگر امام سجاد(ع)، حضرت زینب(س) و خطبه‌های حضرت سکینه (س) عاشورا با تحریف مواجه می‌شد، افزود: عاشورا با همت خاندان حسین ابن علی(ع) با تمام ابعاد به بشریت معرفی شد و تنها بعد حماسی آن مورد توجه قرار نگرفت.

وی با تأکید بر اینکه امروز همه ما موظفیم در مسیر جهاد تبیین به وظایف اهم خود بپردازیم، گفت: هر کدام از اهالی رسانه می‌توانند یک جبهه و لشکری را در جهاد تبیین با خود همراه کنند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید پژوهش‌های کارآمدتری در حوزه جهاد تبیین برای اهالی رسانه صورت بگیرد، تصریح کرد: جهاد تبیین وظیفه و فریضه‌ای قطعی است که بخشی از این وظیفه بر عهده رسانه ملی، بخشی بر عهده مسؤولان و بخشی بر عهده عموم مردم است.

رمضانی با اشاره به بایدها و نبایدهای رسانه در طراز انقلاب اسلامی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها کشور نظام دینی است، و تنها کشوری که در برابر ستم و خودکامگی موضع می‌گیرد و دشمن در هر برهه به دنبال ایجاد و تزریق ناامیدی در چنین جامعه‌ای است.

وی با تأکید بر اینکه نباید ناامیدی را به جامعه تزریق کنیم، گفت: مشکلات نباید به قدری برجسته شود که باعث ایجاد نا امیدی در جامعه باشد این امر را باید از رهبر انقلاب الگو بگیریم و روح امید را به جامعه تزریق کنیم که این از وظایف مهم رسانه‌هاست.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اقتدار علمی و نظامی جمهوری اسلامی ایران که تأثیر منطقه‌ای و بین‌المللی دارد، افزود: باید دستاوردهای انقلاب را برای مردم بازگو کنیم و اجازه ندهیم دشمن در این میدان با تأثیرگذاری خود بر جامعه اهداف خود را دنبال کند.

رمضانی پرهیز از تنش‌های غیر ضروری و ایجاد آرامش روانی را از دیگر وظایف رسانه دانست و بیان کرد: امنیت روانی مسئله مهمی است که باید به آن توجه کرد، ما نیازمند توجیه قبل از اقدام هستیم، مردم باید توجیه شوند اگر نظام سه رکن داشته باشند یک رکن آن مردم هستند و باید این مردم را حفظ کرد و با توجیه به موقع از ایجاد نا آرامی و تنش جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه محققان قوی در حوزه رسانه باید پژوهش‌های قوی در حوزه‌های مختلف داشته باشند، تصریح کرد: در بحث مهارت‌های زندگی باید در قالب نر‌م خبر این امور دنبال شود تا تأثیرگذاری درستی داشته باشد، متأسفانه در زمینه‌ مباحث دینی دچار روزمرگی و بی‌توجهی شده‌ایم که باید برای حفظ و ترویج سبک زندگی اسلامی فعالیت دو چندان داشته باشیم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری رعایت انصاف و عدالت در خبررسانی را از وظایف اصحاب رسانه دانست و گفت: برخی فقط به معایب و برخی تنها به محاسن دقت می‌کنند اما انصاف دیدن هر دو بعد است، نباید بگذاریم انقلاب با تحریف مواجه شود، دشمن در حال تأثیرگذاری در این حوزه است تا بگویند در این سال‌های انقلاب هیچ اتفاق مثبتی نیفتاده است این رسانه‌های طراز انقلاب هستند که باید به این شبهات پاسخ درست و منصفانه بدهند.

رمضانی جهت گیری عدالت محور و ارتقای سواد رسانه‌ای را از دیگر ملزومات خبررسانی بیان کرد و افزود: خط فکری و هجمه‌های دشمن باید توسط رسانه‌ها شناسایی شود، انگلستان بودجه فرهنگی و هزینه‌های بسیاری برای تغییر و تحول فرهنگی در ایران دارد که نمونه آن القای ناکارآمدی دین، به بن بست رسیدن کشور، بزرگنمایی مشکلات کشور و نادیده گرفتن پیشرفت‌ها مواردی از این دست است. 

وی با بیان اینکه امام به شدت مخالف اسلام بدون روحانیت بود، افزود: دشمن در حال تلاش است که بی‌اعتمادی را نسبت به روحانیت ایجاد کند، در حالی که روحانیت و علمای بزرگی محافظان دین بوده‌اند و مرزبانان واقعی امر‌ دین در موضوعات مختلف بوده‌اند اما دشمن به دنبال ایجاد ضربه زدن و ایجاد فاصله بین روحانیت و مردم است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار