استاندار سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

ایجاد شغل برای ۲ هزار و ۸۱۴ نفر رهاورد بسته اشتغال منطقه سیستان

استاندار سیستان‌ و بلوچستان گفت: بسته پیشنهادی اشتغال سیستان که با هدف اشتغال بیش‌از هشت هزار نفر در این منطقه به اجرا درآمده تاکنون برای ۲ هزار و ۸۱۴ نفر شغل ایجاد شده است.
کد خبر: ۹۴۷۶۰۸۱
|
۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان در رابطه با اجرای بسته اشتغال منطقه سیستان اظهارداشت: تاکنون در شهرستان زابل ۶۳۸ نفر، زهک ۵۶۱ نفر، هیرمند ۴۵۰ نفر، هامون ۴۸۴ نفر و نیمروز ۶۸۱ از اجرای این بسته صاحب شغل شدند.

وی افزود: در حوزه شیلات تاکنون ۳۰۸ شغل از محل استخرهای پرورش ماهی و آبزی پروری، چهار شغل از محل پرورش متراکم ماهیان گرمابی، ۶۶ شغل از محل پرورش متراکم ماهیان سردابی و ۶ شغل از محل پرورش ماهیان خاویاری ایجاد شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حوزه دامپروری نیز یک‌هزار و ۱۸۰ شغل از محل پرورش دام سبک محلی،۱۶۴ شغل از محل دام سنگین محلی، ۷۷ شغل از محل پرورش مرغ بومی، سه شغل از محل پرورش زنبور عسل، سه شغل از محل پرورش شترمرغ و چهار شغل از محل پرورش شتر مشغول بکار شدند.

وی ادامه داد: ۳۰۳ شغل از محل احداث چاهک‌ها، ۵۸ شغل از محل گلخانه‌های کوچک و خانگی، ۳۹ شغل از محل صنایع تبدیلی، ۲۰ شغل از محل مکانیزاسیون، ۵۷۰ شغل از محل صندوق خرد زنان و ۹ شغل دیگر نیز در واحدهای پشتیبان مرغ بومی خزک ایجاد شده است.

مدرس خیابانی خاطر نشان کرد: در شهرستان زابل ۱۶۵ طرح به مبلغ ۴۸۹ هزار و ۱۰۰ میلیون ریال از طریق اعطای تسهیلات و ۵۲ طرح به مبلغ ۲۲ هزار و ۱۰۰ میلیون ریال از محل تسهیلات منابع سازمان اجرا شده‌است.

وی اذعان کرد: در شهرستان زهک ۱۶۵ طرح به مبلغ ۱۶۱ هزار و ۱۰۰ میلیون ریال از طریق اعطای تسهیلات و ۹۷ طرح به مبلغ ۲۹ هزار و ۷۶۰ میلیون ریال از محل تسهیلات منابع سازمان انجام شده‌است.

استاندار سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: ۱۰۳ طرح به مبلغ ۹۷ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان هیرمند از طریق اعطای تسهیلات و ۵۱ طرح به مبلغ ۵ هزار و ۱۰۰ میلیون ریال از محل تسهیلات منابع سازمان در این شهرستان اجرا شده‌است.

وی افزود: در شهرستان هامون ۱۳۴ طرح به مبلغ ۱۳۴ هزار میلیون ریال از طریق اعطای تسهیلات و ۶۵ طرح به مبلغ ۱۸ هزار و ۵۶۰ میلیون ریال از طریق تسهیلات منابع سازمان اجرا شده است.

مدرس خیابانی تاکید کرد: در شهرستان نیمروز ۲۸۹ طرح به مبلغ ۲۱۹ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال از طریق اجرای تسهیلات و ۷۷ طرح به مبلغ ۲۱ هزار و ۴۰۰ از طریق تسهیلات منابع سازمان انجام شده‌است.

وی با تاکید بر رصد پایدار بودن اشتغال های ایجاد شده اذعان کرد: تمامی دستگاه‌های متولی موظف هستند در خصوص مستند سازی اشتغال های ایجاد شده اقدام کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار