به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آرش کردی در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان نهاوند که با حضور مدیرعامل شرکت نیروی برق استان همدان، فرماندار، امام جمعه و نماینده مردم شهرستان نهاوند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، همکاری مردم را شرط اساسی جلوگیری از اعمال مدیریت بار در بخش خانگی دانست و اظهار کرد: درصورت عدم انجام این همکاری احتمال بروز مشکلات در تابستان سال آینده وجود دارد.
وی گفت: برنامهای با عنوان «مدیریت مصرف» داریم که با اجرای دقیق آن میتوانیم با وضعیت مناسب و مطلوبتری نسبت به سال گذشته از دوره پیک مصرف عبور کنیم، هرچند همکاری تمام بخشها تضمینکننده اجرای این برنامه است.
مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: طبق قول و قرارهای گذاشته شده با نهادهای مصرفکننده همچون صنایع، کمترین محدودیت را در بخش خانگی خواهیم داشت، در واقع این کمترین محدودیت اگر با همکاری ۱۰۰ درصدی مردم در بخش خانگی باشد به معنای صفر شدن خاموشیها است.
وی افزود: همچنین شبکه به لحاظ تعمیرات و در مدار قرار گرفتن برای دستیابی به حداکثر تولید وضعیت مناسبی دارد چراکه تعمیرات را در زمان مناسب تمام کرده و نیروگاهها با حدکثر ظرفیت در مدار قرار گرفتهاند.
کردی مطرح کرد: همچنین برنامههای مدیریت مصرف ما نیز نسبت به سال گذشته از هوشمندی دقیقتری برخوردار شده است و برای روزها و ایام مختلف طراحیهای مجزایی داریم.
وی وضعیت نامطلوب و مشکلات ناشی از قطعی های مکرر برق در سالیان گذشته و نارضایتی مردم و صاحبان بخشهای کشاورزی، صنعتی، تولید و اشتغال، افزود: امسال تمام تلاش مسئولان، به صورت عملیاتی و جهادی در راستای رضایتمندی مردم در این حوزه بوده تا شرایط پایداری نسبت به گذشته فراهم شود.
مدیرعامل شرکت توانیر بر تسریع در روند اجرای طرحهای شرکت توانیر در شهرستان و افزایش میزان اجرای کابل خودنگهدار با توجه به شرایط شهرستان تاکید و تصریح کرد: باید سرعت بخشیدن به اجرای این طرح در راستای افزایش پایداری، ترمیم ولتاژ برق و دیگر مزایا، توجه ویژه شود.
وی با بیان اینکه در تابستان گذشته با اجرای برخی مشوقها برای مشترکین توانستیم میزان مصرف را تا حدود قابل قبولی کاهش دهیم، افزود: مدیریت مصرف صورت گرفته باعث شد از حدود ۳۹ میلیون و ۶۰۰ هزار قبض صادر شده ۴۲ درصد مشمول پاداش مصرف شوند.
کردی با بیان اینکه امسال باید بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان پاداش به مشترکان کممصرف پرداخت شود، گفت: در راستای اجرای تشویقی امسال یکهزار و ۱۸۰ مگاوات فقط مدیریت مصرف از سوی مردم محقق شد و تنها زیر ۲ درصد مشترکان، بالاتر از الگو مصرف داشتند که با قبضهای پلکانی مواجه شدند.
* تامین برق مطمئن و پایدار با اقدام در چهار محور اساسی
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان نیز در ادامه با بیان اینکه ماموریت ما توزیع برق مطمئن و پایدار است، اظهار کرد: در این راستا برنامهها و اقدامات بسیاری انجام میپذیرد تا بتوانیم تعهداتی که در صنعت برق انجام میشود همگام باشیم و در راستای تامین برق به مردم خدمترسانی کنیم.
وی با عنوان اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در راستای تامین برق مطمئن و پایدار چهار محور اساسی را در برنامههای خود قرار داده است، از هوشمندسازی به عنوان یکی از محورها نام برد و بیان کرد: محور دوم اقدامات، افزایش قابلیت اطمینان شبکه است که در حال حاضر دو برنامه مقام سازی و تعویض سیمها به کابل خودنگهدار به منظورجلوگیری از سرقت و افزایش پایداری انجام میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان به افزایش بهرهوری به عنوان دیگر محور اساسی اشاره و تصریح کرد: در این راستا موضوعاتی همچون کاهش تلفات انرژی برق در شبکه اعم از فنی و غیر فنی، آموزش همکاران و... انجام میشود.
وی با بیان اینکه مشتری مداری و ارتباط مستمر با مردم از دیگر برنامهها است، یادآور شد: ارتباط مداوم و دوسویه با مشتریان، افزایش خدمات غیر حضوری و تکریم ارباب رجوع و مشتریان نیز در این راستا صورت میپذیرد.
سهرابی بیدار خاطرنشان کرد: ما برنامههای شرکت را در این محورها به سمت هدفهای تعیین شده و توزیع برق مطمئن و پایدار برای مشترکین را به سرعت به پیش میبریم.
ذاکری، مدیر برق شهرستان نهاوند نیز در ادامه گزارشی از وضعیت برق شهرستان نهاوند ارائه کرد.
انتهای پیام/