عید مبعث عید عدالتخواهان جهان است/ مبعث پیامبر تمام مرزهای انسانیت را برای همیشه تاریخ، ترسیم میکند
حجت الإسلام گلشاهی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آق قلا در مصاحبه با خبرگزاری بسیج گفت: بعثت به معنای برانگیختگی است؛ یعنی برانگیختگیِ انسان برگزیدهی پروردگار -که رسول الهی است- و این برانگیختگی همراه میشود با اتّصال او به منبع لایزال علم و قدرت الهی؛ که این، حادث شدنِ پدیدهی عظیم رسالت و پیامبر است.
وی افزود: عيد مبعث فقط مختص مسلمانان نیست، اين اتفاق الهي و تاريخي كه به عنوان عید مبعث نام گزاري شده است عید همهی عدالتخواهان جهان است و عید هشدار به امّت اسلامی است .
گلشاهی در ادامه با بیان علل بعثت اظهار داشت: در بعثتِ همهی پیامبران اهدافی وجود داشته است -اهداف الهی- که طبعاً هدف خود پیغمبر هم، به تبع تبعیّت از پروردگار، همان هدف خواهد بود. پس بعثتها هدفهای بزرگی دارند که رأس همهی این هدفها عبارت است از توحید؛ توحید، هدف بزرگ بعثت است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آق قلا تصریح کرد: در تاریخ بشریت دو واقعه به عنوان مهمترین تاریخ اعلام گشته که اولین آن حادثه مبعث پیامبر مکرم اسلام است مبعث پیامبر تمام مرزهای انسانیت را برای همیشه تاریخ ، ترسیم میکند. مبعث پیامبر بزرگترین واقعه برای اثبات مرجعیت انسان در خلافت ارضی است. پیامبر رحمت که هم مودب به آداب الهی است و هم اسوه ادب برای جهانیان است ، بعثت خود را مقدمه ای برای ظهور اخلاق دانسته و فرمودند انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق.
وی بااشاره به وظیفه مسلمانان در قبال بعثت رسول مکرم اسلام یادآور شد: شایسته هر مسلمان و هر انسان آزادی خواه است که در سیره اخلاقی رسول معظم اسلام(ص) ، تفکر و دقت نظر را داشته باشد و تمام تلاش را برای اشاعه اخلاق نبوی و سبک سیره متعالی حضرت ، در جامعه انجام دهد.
گلشاهی عنوان کرد: یکی از شاخص ترین اخلاق نبوی که در قرآن کریم به آن تاکید شده ، مهربانی و گره گشایی حضرت از مشکلات مؤمنین است. که در کلام وحی(( اشداء علی الکفار رحماء بینهم )) خداوند وصف پیامبر و مؤمنین را همین نکته ذکر مینماید. و نیز کوتاه نیامدن در برابر اصول و ارزشهای دینی که با ذکر اشداء علی الکفار به ما میفهماند که پیرو پیامبر نه تن به ذلت به کفار میدهد و نه اجازه میدهد که سبک و روش زندگی اش را دشمنان دین طراحی کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آق قلا تصریح کرد: این انقلاب به پیروی از بعثت نبوی بر ضدّ ظلم بود، بر ضدّ استبداد بود و بر ضدّ استکبار بود، طرفدار مظلومان بود از هر آئینی، از هر دینی -مظلومان به معنای حقیقی کلمه- طرفدار محرومان بود، طرفدار مستضعفان بود و عموم بشریّت را به صراط مستقیم اسلام دعوت کرد، و حرکت اساسی انقلاب این است.
وی در پایان به مقایسه مبعث حضرت رسول اکرم(ص) و انقلاب اسلامی پرداخت و بیان داشت:وقتی که این انقلاب تشکیل شد و نظامی را بر این اساس به وجود آورد که نظام جمهوری اسلامی است، همان حادثهای که برای پیغمبران پیش میآمد تکرار شد؛ یعنی اشرار عالم در مقابل این انقلاب صف کشیدند همچنان که در مقابل پیغمبران صف میکشیدند.
انتهای پیام/