خبرهای داغ:
گفتگوی تفصیلی مسئول سازمان بسیج جامعه زنان:

دشمن با تمام عِده و عُده خود به دنبال ترویج"بدحجابی" است / ایجاد هزار پایگاه زیست عفیفانه در سراسر کشور

مینا بیابانی بر نقش تحول آفرین بسیج در تبیین "عفاف و حجاب" تأکید کرد و از ایجاد هزار پایگاه زیست عفیفانه در سراسر کشور خبر داد.
کد خبر: ۹۵۱۱۹۸۷
|
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۹

بسیج در تبیین

به گزارش خبرگزاری بسیج، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایت‌کار با شکست در میدان جنگ نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی، رویکرد خود را برای تخریب بنیان نظام در قالب جنگ شناختی تغییر داده است.

شکست هیمنه این قدرت پوشالی در منطقه غرب آسیا با ظهور خورشید انقلاب اسلامی، استکبار عالم را  در میدان دشمنی با ایران و ترویج ایران هراسی و اسلام ستیزی وارد عرصه جنگ ترکیبی و شناختی کرد، آمریکای جنایت کار و مولود نا مشروعش رژیم صهیونیستی، با برخورداری از امپراتوری رسانه، بیان وارونه و دروغین، دستاورد‌های انقلاب اسلامی را در راستای ترور ماهیت و فلسفه وجودی انقلاب در دستور کار دارند.

"بدحجابی"، یکی از تیر‌های آغشته به سم ایران هراسی و اسلام ستیزی در کمان جنگ شناختی دشمن جهت آسیب زدن به نظام جمهوری اسلامی است.

خبرگزاری بسیج در تشریح ابعاد مختلف برنامه‌ها و اقدامات بسیج جامعه زنان در بحث عفاف و حجاب با مینا بیابانی مسئول بسیج جامعه زنان کشور به گفتگو نشست.

خبرگزاری بسیج: مایلیم در آغاز گفتگو نظرتان را در خصوص اهمیت عفاف و حجاب  و نقش امنیت‌ساز آن برای جامعه زنان بفرمایید؟

حجاب دُرّ عفت زن است که از زنان   در مقابل آسیب‌های اجتماعی حفاظت می‌کند

بیابانی: "عفاف و حجاب"، توصیه خداوند متعال در قرآن کریم و یکی از واجبات دین اسلام برای زنان جامعه اسلامی است، حجاب دُرّ عفت زن است که زنان را  در مقابل هنجار‌ها و آسیب‌های اجتماعی حراست و حفاظت می‌کند.  

حجاب برای بانوان برخلاف تبلیغات رسانه‌ای دشمن در جنگ شناختی، به هیچ عنوان به معنای  محدودیت و محرومیت از حقوق اجتماعی نیست، بلکه حجاب برای زنان مصونیت است.

دشمن با تمام عِده و عُده خود به دنبال ترویج"بدحجابی" است

 باتوجه به اینکه دشمن در جنگ شناختی ارزش‌ها را هدف‌گیری کرده  و حجاب و عفاف هم یکی از ارزش‌های احیاشده اسلام در بطن انقلاب اسلامی است، این حربه دشمن را  که دختران و زنان جامعه را در سیبل هدف خود قرار داده، چطور ارزیابی می‌کنید؟


بیابانی: دشمن با تمام عِده و عُده خود وارد میدان جنگ شناختی شده است و تمام امکانات خود به ویژه رسانه را در راستای ترویج "بد حجابی"،  یکی از ستون‌های اردوگاه جنگ ترکیبی، در قالب ضد ارزش به ویژه برای جامعه زنان به کار گرفته است.

باید در مقابله با جنگ شناختی دشمن به ویژه موج بد حجابی برنامه‌های آفندی  را طراحی کنیم

باید در مقابله با جنگ شناختی دشمن به ویژه موج بد حجابی، متناسب با هجمه‌های دشمن، برنامه‌های آفندی  را در جهت تقویت سنگر مقابله با این تهدید دشمن طراحی کنیم، تا بتوانیم به نقطه ایده‌آل در این راستا برسیم.

 

ترویج و تبیین "عفاف و حجاب" از برنامه‌های بسیج جامعه زنان

 محور اصلی برنامه‌های سازمان بسیج جامعه زنان در  تقویت حجاب و عفاف چیست و چه رویکردی در این رابطه دارید؟

بیابانی: یکی از برنامه‌های مهم بسیج جامعه زنان، ترویج و تبیین "عفاف و حجاب" در جامعه است  تا بتوانیم زنان و دختران جامعه را در مقابل این تهدید و توطئه شناختی دشمن مصون نگه داریم و برنامه‌ها در این زمینه را برپایه تبیین طرح و اجرا کنیم.

رهبر انقلاب فرمودند: «دعوا بر سر مسئله‌ی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست؛ دعوا این‌ها نیست. خیلی از این کسانی که حجاب کاملی هم ندارند، جزو هواداران جدّی نظام جمهوری اسلامی هستند؛ شما می‌بینید در مراسم مذهبی، در مراسم انقلابی، این‌ها شرکت میکنند؛ بحث سر این‌ها نیست. بحث سر اصل استقلال، ایستادگی، تقویت و اقتدار ایران اسلامی است؛ بحث سر این است.»

برخی از این اقدام به بدحجابی از سوی زنان و دختران به ضعف اعتقادی و مبنایی آن‌ها بر نمی‌گردد، بلکه از اثرات هجمه دشمن در جنگ شناختی است و این مهم هم مورد تأکید مقام معظم رهبری است که باید به شکل مستمر در قالب یک هم‌افزایی کامل در مقابل این تهاجم دشمن ایستاد و در این رابطه تمام بخش‌های فرهنگی نظام پای کار باشند.

بسیج هم به عنوان یک نهاد مردمی و شجره طیبه انقلاب اسلامی قاعدتاً می‌تواند در راستای ترویج و تبیین فرهنگ عفاف و حجاب اثرگذار و تحول آفرین باشد.

سازمان بسیج جامعه زنان هم طی سال‌ها نسبت به "عفاف و حجاب" برنامه‌هایی تبیینی در راستای آگاه‌سازی، تعمیق و گسترش این فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی داشته و دارد.

از همان زمانی که مصوبه ۴۲۷ در سال ۸۸ و بعد‌ها مصوبه ۸۲۰ با تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی در بستر اقدامات فرهنگی کشور در مسیر اجرا قرار گرفت، ترویج و تبیین "عفاف و حجاب" در دستور کار و مورد توجه بسیج جامعه زنان قرار گرفت.

عمده فعالیت‌ها را در جریان‌های اخیر بدحجابی در جامعه با محوریت آشنایی آحاد جامعه و بانوانی که حجاب ضعیفی دارند و حتی بد حجاب هستند، بر تبیین این ارزش دینی و ملی  و آگاه‌سازی و فراهم سازی زمینه شناختی برای این دست بانوان در جامعه طرح‌ریزی و اجرا کردیم.

برنامه‌های تخصصی در حوزه عفاف و حجاب و زندگی عفیفانه داریم

بیابانی: هزار پایگاه زیست عفیفانه را در سراسر کشور ایجاد کردیم و همچنین کارگاه‌های توجیهی و آموزشی متعددی برپا و برگزار شده است.

استعداد لازم برای  دو برابر کردن این ظرفیت وجود دارد و این پایگاه‌ها مشتمل بر مجموعه‌ای از برنامه‌های خاص و تخصصی در حوزه عفاف و حجاب و زندگی عفیفانه هستند.

تشکیل گروه‌های سفیران مهر به همت بسیج جامعه زنان

بیابانی: مسابقات فرهنگی، تا دوره‌های توانمندسازی برای کُنش‌گران عفاف و حجاب و مربیان مهد‌های کودک که در تعامل با مخاطبین هستند را در قالب کار تبیینی و بصیرت افزایی انجام دادیم که موفقیت آمیز بوده است.

این گروه‌ها متشکل از خواهرانی دوره دیده و مطلع در حوزه عفاف و حجاب است و با بیان ایجابی و عاطفی در برخورد با افرادی که حجاب ضعیف داشته و کشف حجاب کرده‌اند، با تبیین دقیق "عفاف و حجاب" این بانوان را تشویق به تغییر شکل حجاب خود متناسب با جامعه اسلامی می‌کنند.

گروه‌های سفیران مهر را نسبت به حجاب اسلامی با رویکرد ایجابی و عاطفی تشکیل دادیم

گروه‌های سفیران مهر را در این راستا تشکیل دادیم، این مربیان با ایجاد ارتباط بسیار نزدیک با این مخاطبان خاص، به شکل مستمر پایه‌های ذهنی و اندیشه‌ای آن‌ها را نسبت به حجاب اسلامی با رویکرد ایجابی و عاطفی تغییر می‌دهند.

این مربیان با ایجاد ارتباط بسیار نزدیک با این مخاطبان خاص، به شکل مستمر پایه‌های ذهنی و اندیشه‌ای آن‌ها را نسبت به حجاب اسلامی با رویکرد ایجابی و عاطفی تغییر می‌دهند.

غرفه‌هایی مانند "یک حس خوب" در نمایشگاه‌های محتوایی "عفاف و حجاب"

بیابانی: فعالیت‌های خوبی هم در فضای مجازی در کنار نشست‌ها و تشکیل کارگاه‌های تبیین این موضوع به شکل علمی در فضای رسانه داشته و داریم.

استفاده از متخصصین و اساتید حوزه در موضوع جهاد تبیین در بحث عفاف و حجاب زیر ساخت مهم در اجرای این برنامه هاست.

کنار برگزاری اردو متناسب با "عفاف و حجاب"، نمایشگاه‌های محتوایی با غرفه‌هایی مانند "یک حس خوب" را با برقراری ارتباط نزدیک با دختران و زنان جامعه در راستای دعوت آن‌ها به داشتن یک تجربه در زمینه حجاب مناسب، برپا کردیم.

بستن شال و روسری متناسب با حجاب یک بانو در جامعه اسلامی را در این غرفه‌ها در فضایی دوستانه به دختران و زنان به ویژه آن‌هایی که حجاب ضعیفی دارند، آموزش دادیم و استقبال خوبی از سوی بانوان نسبت به این غرفه‌ها بعمل آمد و مربیان این غرفه‌ها از بانوانی هستند که شکل حجاب خود را تغییر دادند و اکنون از مروجین حجاب هستند.

بخشی از برنامه‌های ما در مهد‌های کودک است، تا مادران از چگونگی ارتباط با فرزندان آگاه شوند، تا در آینده کودکان ما در سنین نوجوانی و جوانی رفتاری متناسب با جامعه سالم در نوع پوشش و حجاب  زنان در جامعه اسلامی داشته باشند  و چارچوب ورود به جامعه سالم را در پوشش و رفتار عمومی بدست آورند.

بیابانی: مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی توان و مهارت‌افزایی و آموزش برای کُنش‌گران و مخاطبان با برقراری تعامل و ارتباط نزدیک جهت ترمیم مبانی فکری و اندیشه‌ای این دست بانوان برگزار کردیم.

ت/۲۶۲۳

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار