به گزارش خبرگزاری بسیج ، محمد حسین منصوری کارشناس سواد رسانه گفت:هیچ ضابطه روشن و شفافی در حمایت از دادهها، حریم خصوصی و حقوق کاربران فضای مجازی وجود ندارد این در حالی است که در سایر کشورها فضای ضابطه مندی در حمایت و صیانت از حقوق کاربران وجود دارد.
این کارشناس سوادرسانه با بیان اینکه فضای مجازی تبعات گوناگونی دارد، گفت: یک بخش تاثیرات فضای مجازی بر حوزه فردیت، انزوای افراد و گذر و تغییرات جامعه است و بخش دوم تولید محتوا برای این فضا است.
حضور در این حوزه، یک قدرت است و اگر الان از خودمان بپرسیم باید این فضا را قبول کنیم یا نه؟ در پاسخ باید بدانیم که پذیرفتن و نپذیرفتن این فضا چه تبعاتی دارد.
وی با بیان اینکه پیام رسانهای خارجی به رغم فعالیت در کشور هیچگونه تعهدی به قوانین جمهوری اسلامی ندارند، گفت: هیچ ضابطه مشخصی برای نظارت بر پیامرسانهای خارجی تعریف نشده و طرح نمایندگان به دنبال محدودسازی نیست بلکه در پی ضابطهمند کردن پیام رسانها و پلتفرمهای خارجی است.
منصوری گفت : درتمام کشورهای دنیا اگر ضابطه مشخصی بر فعالیت پیام رسانها حاکم نباشد، ممکن است حجم انبوهی از دادههای کاربران را به حراج بگذارد. امروز نوعی رهاشدگی به تمام معنا در پیامرسانها داریم به طوری که هیچ تعهدی بین پیام رسان و کاربر و حفظ حریم خصوصی کاربر وجود ندارد.
طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» به نفع مردم و به ویژه جوانان و متخصصان کشورمان است و منافع مردم در آن تضمین شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص ساماندهی فضای مجازی خاطرنشان کرد: بی شک اگر رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری به ویژه خطاب به شورای عالی فضای مجازی مورد عمل قرار می گرفت، ما امروز شاهد این وضع نابه سامان در عرصه فضای مجازی نبودیم.
وی بیان کرد بیان داشت: در این زمینه ها باید به تعبیر رهبر معظم انقلاب، با کار جهادی و مخلصانه و بر اساس وظیفه و تکلیف دینی، به اصلاح امور پرداخت و خدای متعال نیز به کار مجاهدانه و مخلصانه برکت می دهد.