سیستان و بلوچستان دروازه تجارت ایران با دنیا است
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان، در جلسه با مدیرعامل هلدینگ کشاورزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای فراوان و ویژگیهای خاصی که نیازمند نگاه خاص و ویژه مدیران مرکز کشور به آن است.
وی با تأکید بر اهمیت اقتصاد مردمی افزود: برای موفقیت در حوزه اقتصاد و جلوگیری از اقتصاد دلالی و تبعات آن باید برنامهریزی لازم برای مردمیسازی اقتصاد صورت بگیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ساختار اداری مشکلاتی دارد که باتوجهبه مسئولیتی که بر عهده داریم و شرایط استان تصمیمات لازم برای حل مسائل را اتخاذ میکنیم.
کرمی تصریح کرد: اکنون کشور در جنگ اقتصادی با دشمن قرار دارد در این جنگ تاکتیکهای دشمن هر روز درحال تغییر است و ما باید آمادگی مقابله با این تاکتیکها را داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه نظام اسلامی در حوزه اقتصاد کارآمدترین نظام است، اذعان کرد: مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید با جدیت در میدان عمل حضور داشته باشند، مبادا کمکاری مسئولان سبب زیر سؤال رفتن اسلام شود.
استاندار استان خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت تبدیل به هاب دام منطقه و صادرات گوشت به کشورهای دیگر را دارد.
کرمی با اشاره به ظرفیت واردات دام از کشورهای همسایه و ماهی از کشورهای آفریقایی بیان کرد: واردات کالاها تنها برای رسوب به کشور نباشد، باید شرکتهای دانشبنیان با فراوری و افزایش افزوده برای صادرات آنها برنامهریزی کنند.
وی با تأکید بر اینکه برنامهریزی لازم برای صادرات پایدار و موفق در دستور کار مسئولان استان است، تصریح کرد: دامداری و کشاورزی یک زنجیره بههمپیوسته هستند از همین رو میتوانیم در کنار مراکز تولید محصولات کشاورزی، مراکز دامداری نیز راهاندازی کرد
کرمی با اشاره به دیدار اخیر ریاست محترم جمهور با نخستوزیر پاکستان گفت: مجوز واردات ۵۰۰ هزار رأس دام زنده از کشور پاکستان و تمایل آنها به واردات مرغ زنده از ایران ظرفیت ویژهای برای افزایش تولید است.
وی خاطرنشان کرد: استان ظرفیتهای بسیاری دارد که هیچ استانی این ظرفیتها را ندارد، مسئولان با حضور در میدان و با بهرهگیری از این ظرفیتها در راستای تولید پایدار، افزایش ثروت مردم و توانمندسازی مردم اقدام نمایند
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کمک به بخش خصوصی برای هدایت سرمایههای مردمی و استفاده از ظرفیت معادن، شیلات، صنایعدستی، واردات هدفمند آجیل، شتر، دامهای زنده و... باید موردتوجه مسئولان باشد. وی با اشاره به اهمیت ایجاد شرکتهای مشترک با تجار افغانستانی، قطری و چینی بیان داشت: توافق با کشورهای داری منابع و فاقد زیرساخت میتواند در افزایش تولید و ثروت در کشور تأثیرگذار باشد.