مریم جعفری داور بین الملل و مهندس بسیجی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج لرستان گفت: در حال حاظر، کارمند مخابرات منطقه لرستان هستم من مقام اول جشنواره بانوی تمدن ساز ایران اسلامی دربخش شاغلین و نفر برترمنتخب جشنواره، فارغ التحصیل مهندسی برق گرایش الکترونیک، مدرس دانشکده فنی مهندسی سما واحد خرم آباد (دانشگاه آزاد اسلامی)، مربی درجه یک و داور ممتاز ملی کاتا و کومیته فدراسیون کاراته، مجری صحنه، خبرنگار و عکاس، عضوهیات رییسه انجمن صنفی نیروهای شرکتی مخابرات منطقه لرستان، عضو هیات رییسه و نایب رییس کمیته مسابقات هیات آمادگی جسمانی لرستان، قهرمان بیش از ۵۰ دوره مسابقات درسطوح آسیایی، بین المللی وکشوری دررشته کاراته، بیش از ۲۰ دوره برگزیده استان در جشنوارهها و مناسبتهای مختلف، فعال اجتماعی، فرهنگی و محیط زیست، رییس سبکهای آزاد کاراته بانوان استان لرستان با بیش از ۱۰ کمیته زیر مجموعه، کمک مدرس داوری کاتا_کومیته و مربیگری فدراسیون کاراته، هستم.
جعفری از دیگر مسئولیت هایش نام برد و افزود:من نماینده سبک کیوکوشین KWF استان لرستان، عضو سازمان نظام مهندسین کشور عضو فعال به کادر بسیج مهندسین، کارمندان، محلات، ورزشکاران، رکورددار اهدای خون در استان و بیش از ۱۵ سال اهداکننده مستمر خون، رییس کمیته کارکنان دولت ادارات استان، بیش از ۴۰ مورد منتخب علمی، ورزشی، اجتماعی، اداری در جشنوارهها و همایشهای ملی واستانی، عضو فعال انجمنهای زیست محیطی، مربی فدراسیونهای همگانی و آمادگی جسمانی، پیلاتس، بازیهای بومی محلی، ساختارقامتی، ایروکامبت، سرپرست و مسئول اجرایی برگزاری بیش از ۴۰۰برنامه، مسابقه و همایش، منتخب سفیر فرهنگی و...، سرحلقه صالحین بسیج مهندسین، بیش از ۵۰۰۰ ساعت دوره آموزشی با سرفصلهای متنوع، بیش از ۸۰۰ حکم با عنواین مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی، اجرایی، حمایتی، زیست محیطی، عقیدتی، جهادی، اجتماعی، فرهنگی، خیریه، سرگروه حلقههای صالحین بسیج مهندسین، متربی طرح پهلوان پروری و منتخب مربیان درسپاه ناحیه ابوالفضل (ع) استان لرستان را به عهده داشتم.
مهندس جعفری ادامه داد و گفت: بیش از یک هزار ساعت آموزش مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته متنوع در ادارات، دانشگاه ها، فدراسیونهای ورزشی، وزارت خانه، آموزش و پروش، مراکز خصوصی و ثمنها دارنده گواهینامههای آموزشی دورههای تخصصی از دانشگاه آزاد و مرکز جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری و هلال احمر و فوریتهای پزشکی ۱۱۵ کشور، عضو فعال درانجمنهای خیریه درسطح شهر خرم آباد با برگزاری برنامههای مختلف به صورت مناسبتی وبیش از ۲۰۰ دوره داور، مربی، بازیکن، سرپرست و مسئول اجرایی لیگ ها، نمایشگاه ها، سمینارها و. درسطح کشور، داور و مربی ممتاز درسطح رقابتهای بین المللی و کشوری سوپر لیگ و کاراته ۱ فدراسیون کاراته کشور، مربی و سرپرست در ردههای سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در رقابتهای استانی و کشور بودم.
وی اظهار داشت: از سال ۱۳۷۷ ورزش کاراته رو آغاز کردم و اولین مربی ام من خانم قائدرحمت بود و زمانی که ورزش را بصورت حرفهای ادامه دادم خانم سرور ولی پوریان فرد مربی پیگیر و همراه من در قهرمانیهای بودند.
بانوی قهرمان لرستانی ابراز داشت: مشوق اصلی بنده در ابتدا پدر و برادران و در ادامه دوستان و همکاران مجموعه دانشگاهی و مخابراتی بودند.
نماینده سبک کیوکوشین KWF استان لرستان افزود: قطعاً بانوان در جامعه به دلیل ضعف فرهنگی و نبود زیرساخت با مشکلات عدیدهای برای ورزش قهرمانی، ترغیب و تشویق مواجه هستند. مشکلات مالی و اقتصادی هم به وضوح به عنوان سدی برای ادامه قهرمانی و ورزش مستمر گریبان گیر جامعه ورزشی است.
داور و مربی ممتاز بین المللی خاطر نشان کرد: راحتیهای ورزش در وهله اول تندرستی و سلامت جسم، روح و روان است که باعث تقویت و مقاومت در برابر مشکلات جامعه و پیشبرد اهداف و آینده نگری قطعا راهگشاست.
نایب رییس کمیته مسابقات هیات آمادگی جسمانی لرستان تصریح کرد: زن بودن مشکلی برای پیشرفت نیست به نوعی فرصتی برای خاص بودن و کمک به همنوع میباشد به نوعی که با توانمندی و مدیریت و پاکدستی یک بانو در جامعه قطعا تاثیرگذاری بیشتر و بهتری در سطح جامعه و بهبود فرهنگ اجتماعی دارد و یک بانوی ورزشکار به نوعی میتواند سفیر فرهنگ و تمدن در سطح جامعه باشد.
رییس کمیته کارکنان دولت ادارات استان در ادامه گفت: صحبت با مسئولین حمایت حداکثری و عمل گرایانه است نه به صورت جلسات مناسبتی و بدون خروجی که به حمدالله در چند سال اخیر با توجه به بالارفتن سطح دانش فنی و علمی بانوان و مطالبه گری شاهد بهبود وضعیت در حوزه بانوان هستیم که امیدواریم خیلی بیشتر به حوزه بانوان توجه شود، بانوان ستونهای تشکیل خانواده هستند و تعلیم و تربیت بانوان توانمند در سنین پایه باعث ارتقاء سطح علمی، دینی، آموزشی و ورزشی در جامعه خواهیم بود.
سرگروه حلقههای صالحین بسیج مهندسین با اشاره به قهرمانی هایش در سطح بین الملل و آسیا ابراز داشت: بنده سابقه قهرمانی مسابقات آسیایی استانبول ترکیه، ۳ دوره مسابقات بین المللی، بیش از ۴۵ قهرمانی مسابقات فدراسیونی در سطح کشور در سبکهای مختلف، بیش از ۹۰ قهرمانی مسابقات استانی در رشتههای رزمی، کاراته، آمادگی جسمانی و همگانی در کارنامه ورزش قهرمانی خود دارم
رییس کمیته مسابقات هیات آمادگی جسمانی لرستان افزود: در بحث تعریف و تمجید که همواره خدای را شاکریم که توفیق انسانیت و توان کمک به همنوع را در ما به ودیعه نهاده و با توجه به جایگاهی که هستیم همواره سعی در کمک و ارتقای سطح جامعه هدف هستیم که قطعا ارتباط به صورت یک شبکه پیوسته در سطح کشوری نمود دارد و مصداق همان سفیر فرهنگ و الگو شدن برای دیگران باشیم الحمد الله تا الان توانستم بیش از ۱ هزار نفر را در راستای ورزش تربیت کنم و بیش از ۲۰ مربی و داور زیر مجموعه داشتم که هر کدامشان قهرمانان زیادی در سطح بین الملل و کشوری کسب نمودند در حال حاضر ۱۵۰ تا شاگرد دارم و باز هم خدا را از این بابت شاکر هستم.
بانوی بسیجی ورزشکار با بیان اینکه ورزش در بعد تندرستی و قهرمانی حائز اهمیت است بیان داشت: ورزش در بعد تندرستی و قهرمانی اهمیت دارد و بسته به نوع ورزش مستلزم صرف هزینه و وقت زیادی است که خروجی آن قطعا کاهش هزینه درمان در ابعاد جسمی، روح و روان است.
این بانوی قهرمان در ادامه یاد آور شد: زندگی بدون ورزش یعنی مرگ تدریجی و سکون که با پویایی، تحرک و نشاط شاهد سرزندگی و ایجاد هیجان و شور نشاط در جامعه خواهیم بود.
وی افزود: توصیه به تحرک و فعالیت بسته به شغل که قطعا با تقویت جسم، روح و روان در سنین پایه با قوی نمودن عضلات، ماهیچه و مفاصل آیندهای بهتر و توأم با شادابی و نشاط بیشتر شاهد هستیم و در تشکیل خانوادهای موفق و الگو برداری مناسب حائز اهمیت است.
بانوی بسیجی لرستانی شهدا را قهرمانان خواند و اظهار داشت: شهدا قهرمانان واقعی هستند و شهادت زنان و کودکان بی گناه و بی پناه فلسطینی و غزه قطعا باعث ناراحتی و اظهار همدردی به عنوان یک انسان است و قطعا سازمانهای حقوق بشر و بین المللی بایستی خواستار توفق جنگ و جلوگیری از کشتار مردم بی گناه فلسطینی باشد. جنگ برای مردم خانمان سوز و مردم عادی نبایستی قربانیان قدرت طلبی حاکمان کشورهای متجاوز باشند.
جعفری گفت: ورزشکار یعنی الگوی اخلاق و منش پهلوانی برای تاثیرگذاری مطلوب در جامعه و کمک به همنوع است.
مهندس مخابرات با بیان اینکه استفاده صحیح از فضای مجازی قطعا باعث رشد علمی، است خاطرنشان کرد: استفاده صحیح از فضای مجازی آگاهی و بالا بردن اطلاعات با معیارهای علمی در سطح دنیا میتواند باشد، بخصوص برای کسانی که مشکل هزینهای و تردد دارند قطعا با دورههای غیرحضوری و آنلاین پیشرفت قابل ملاحظهای خواهند داشت.
مهندس جعفری از علاقه خود به فعالیتهای همگانی، خیریه، محیط زیست، ابراز داشت: انجام فعالیتهای همگانی، خیریه، محیط زیست فرهنگی و اجتماعی برای من لذت بخش است من در قالب سرپرست اجرایی و مسئول برگزاری با تعاملات اجتماعی بیش از ۱۰۰۰ برنامه در کارنامه فعالیتهای خود دارم.
بانوی خرم آبادی گفت: خاطرات خوش زیادی داریم که قطعا وجه مشترک همه اونا دل خوشی، هدف گزاری، امید به آینده و حال خوش برای ورزشکاران و خانوادهها بوده است.
بانوی ورزشکار لرستانی افزود: خوشبختی یعنی حال دل خوب و با این ذهنیت همراه که خداوند از رگ گردن به ما نزدیکتر است و هیچ عملی در جهان بدون پاسخ نمیماند، پس با هدف و برنامه سعی در تاثیرگذاری و تاثیرپذیری مطلوب داشته باشیم.
نماینده سبک کیوکوشین KWF استان لرستان ولایت را از پایههای استوار دین دانست و خاطر نشان کرد: ولایت در کنار نماز، روزه، حج و زکات قرار دارد که به نوعی در میان ارکان دین نقش کلیدى دارد و امام راهنماى دین است.
وی در پایان کشورایران را هویت خود خواند و گفت: ایران هویت من است پس پاینده باد ایران ما
گفتگو: کبری دریکوند
انتهای پیام/.