خطیب جمعه ساوه تاکید کرد

تقویت اعتماد به نفس و خودباوری مهم‌ترین دستاورد دفاع مقدس

حجت الاسلام رحیمی گفت: دفاع مقدس دستاوردها و برکاتی داشت که یکی از برکات مهم آن تقویت اعتماد به نفس و خودباوری است.
کد خبر: ۹۶۳۱۳۸۷
|
۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ حجت‌الاسلام جعفر رحیمی امام جمعه ساوه در خطبه های این هفته نماز جمعه ساوه گفت: دفاع مقدس دستاوردها و برکاتی داشت که یکی از برکات مهم آن تقویت اعتماد به نفس و خودباوری است.

وی افزود: ما در کوران دفاع مقدس به این نتیجه رسیدیم که باید خود را باور کنیم و با تکیه بر توانمندی های خود به ویژه جوانان خداجوی، کشور را اداره نماییم. تاثیر این خودباوری بعد از جنگ در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فناوری های نوین دفاعی، نمود فزاینده ای داشت. در جنگ و دفاع مقدس 8 ساله به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خود بایستیم و به این خودباوری دست یافتیم که می توان سالیان سال علیه تمامی قدرتها و ابرقدرتها مبارزه کرد که حضرت امام فرمودند ما در این جنگ ابهت دو قدرت شرق و غرب را شکستیم.
خطیب جمعه ساوه تصریح کرد: دفاع مقدس درسها و عبرتهایی را نیز در بر دارد که ما باید از این درسها و عبرتها مثل جان خودمان محافظت کنیم. اولین درس دفاع مقدس این است که همه هوشیار باشیم، در همه شرایط  دشمن در کمین است و او با ما هیچ آتش بسی ندارد. دومین درس دفاع مقدس این است که بدانیم در سخت ترین شرایط ، اگر ایمان به خدا، شجاعت و اراده قوی و روحیه ایثار و شهادت  باشد، در برابر دشمن ایستادگی ممکن وپیروزی قطعی است. سومین درس و عبرت دفاع مقدس این است که فتنه گران داخلی همواره زمینه ساز تجاوز بیگانگان و دشمنان خارجی هستند.
حجت‌الاسلام رحیمی به بیانات رهبر معظم انقلاب و قضایای روز غزه و لبنان اشاره کرد و افزود: جدی گرفتن مسئله نفوذ فرهنگی و اینکه رزمندگان و مجاهدان ما برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای کشورمان برافراشته نشود، جان خود را فدا کردند.

وی ادامه داد: نمی‌شود ملت ایران قبول کند که همان پرچم‌ها به وسیله افراد نفوذی، به وسیله انسان‌های فریب‌خورده در داخل کشور برافراشته بشود، این پرچم، پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسه‌های خصمانه دشمن نباید در داخل کشور در دستگاه‌های مختلف ما برافراشته شود، باید مراقبت کرد، همه موظفند در وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما، مطبوعات و... آنجا که دشمن به وسیله رزمندگان ما شکست خورده نباید گذاشت آن دشمنِ شکست خورده در داخل کشور با حیله‌ها و ترفندها کار را دنبال کند؛ امیدواریم خدای متعال همه مسئولین ما، همه مردان و زنان ما، همه فعالان بخش‌های مختلف ما را با هوشیاری کامل در مقابل توطئه دشمن نگه دارد.
خطیب جمعه ساوه در ادامه گفت: رژیم صهیونیستی در جبهه‌های مختلف شکست‌های بزرگی را متحمل شده است اما سرشاخ شدن با حزب‌الله که به مراتب قدرتمندتر از سایر گروه‌های مقاومت در منطقه است، عواقب پیش‌بینی‌ نشده‌ای برای اشغالگران خواهد داشت زیرا با فرود هزاران موشک در عمق سرزمینهای اشغالی و هدف قرار گرفتن زیرساخت‌ها و تاسیسات برق و انرژی و کارخانه‌ها و بنادر و فرودگاه‌ها که در تیررس موشکهای مقاومت قرار دارند، سرزمینهای اشغالی در بحران عمیقی فرو خواهد رفت. نخست وزیر رژیم جعلی اسرائیل که به شدت از سوی مخالفان داخلی و وزرای تندرو کابینه تحت فشار است، برای نجات از بحران های امنیتی دیوانه وار دست به هر جنایت و خیانت و توحشی می زند امروز ما شاهد بودیم رژیم صهیونستی با روشهای جدیدی دست به خیانت می زند و این خیانت نیز درس ها و عبرتهایی را دارد. 
امام جمعه ساوه در ادامه در خصوص درس و عبرت عملیات پیجری دشمن در لبنان افزود: پس از انفجارهای مکرر لوازم الکترونیکی از جمله پبجرها، لپ تاپ، تلفن‌های همراه و… زنگ هشدار میان کشورهای جهان از جمله محور مقاومت به صدا درآمد و بیش از پیش لزوم حکمرانی و بومی‌سازی وسایل ارتباطی محرز شد باید باور کنیم بدبینی به هر آنچه از طرف دشمن می‌رسد یکی از اصول عقلانی‌ است و باید جزئی از زندگی ما شود. فرقی نمی‌کند، در زمینه نظامی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و حتی درمانی باشد هر فناوری ظاهراً انسان‌دوستانه‌ای ممکن است سلاح دشمن برای نابودی انسان‌ها باشد.

وی ادامه داد: این حمله تروریستی درس‌هایی به ما می‌دهد؛ نخست، اینکه باید روی سطوح مختلف مدیریتی اشراف داشت و به موضوعات بلندمدت نگاه کرد. دوم، اینکه بیش از پیش متوجه بومی‌سازی‌ صنایع حساس بود خوداتکایی از بین برنده و کاهش‌دهنده آسیب‌پذیری‌های احتمالی و اصلی اساسی است؛ آن هم در دنیای امروز و زمانی که ایران به عنوان پرچمدار محور مقاومت و کشوری که در به چالش کشیدن پارادایم لیبرالیسم قرار دارد.
حجت‌الاسلام رحیمی تصریح کرد: از دیدگاه امامین انقلاب، جهاد و مقاومت مهم است در نگاه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی زندگی یک مبارزه است، مبارزه‌ای مستمر و الگوهای شاخص و برتر این نوع نگاه و عمل در حیات بشری ائمه (علیهم السلام) هستند؛ البته جهاد و مبارزه صرفا قتال به معنای درگیری با دشمن در میدان جنگ نظامی نیست.
خطیب جمعه ساوه گفت: در عرصه‌ی جنگ ترکیبی دشمن از سویی «تحریم» را به میدان آورده و از سوی دیگر«تحریف» را، از طرف مقابل «مومن متعبد انقلابی» در مقابل چنین تهاجم چند وجهی‌ای تکالیف مهمی برای جهاد و مبارزه در میدان‌های گوناگون دارد. در این میان یک عرصه‌ی مهم مبارزه «جهاد تبیین» است.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار