مثبت سوژه|

روایتی از تلاش یک فرمانده بسیج خواهران/ پایگاهی که الگوی فعالیت‌های فرهنگی است

پایگاه بانوی شهیده آقایی حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه سلام الله علیها اراک از جمله پایگاه‌های فعال و پیشتاز در زمینه‌ی اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در است.
کد خبر: ۹۶۴۷۵۰۲
|
۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛ پایگاه‌های مقاومت بسیج یک رکن اصلی در ساماندهی و جذب بسیجیان به شمار می‌رود و نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری ارتباط دوسویه بسیج و مردم ایفا می‌کنند؛ همچنین پایگاه‌های بسیج فرصت و ظرفیتی است که بتواند نسل انقلابی را تربیت‌ کنند و در عرصه شبکه‌سازی گام بردارد. بی‌شک نقش فرمانده پایگاه برای رسیدن به این اهداف بر هیچ کس پوشیده نیست.

روایتی از تلاش یک فرمانده بسیج خواهران/ پایگاهی که الگوی فعالیت‌های فرهنگی است

ساعتی را با طیبه ابراهیمی مسئول پایگاه شهیده آقایی حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه سلام الله علیها اراک به گفتگو نشستیم.

وی درباره روند فعالیتش در بسیج گفت: از سال ۸۲ که عضو بسیج شدم مسئولیت‌های مختلف داشتم تا در نهایت مسئول پایگاه بانوی شهید آقایی شدم.

ابراهیمی ادامه داد: به علت بیماری کرونا پایگاه نیمه راکد شده بود. در شروع اقدامات خود، با بانوان محله که دغدغه‌مند بودند، هیئت اندیشه ورز را راه انداختیم و به این نتیجه رسیدیم که برای شروع، بهتر است هیئت بانوان را تأسیس کنیم.

این فرمانده پایگاه بسیج تصریح کرد: سپس جزء خوانی قرآن را شروع کردیم. به در خانه اهالی محله می‌رفتیم یا با نمازگزاران مسجد صحبت می‌کردیم و به پایگاه دعوت‌شان می‌کردیم و توانستیم تا پاین ماه مبارک رمضان این مجالس جزء خوانی را با حضور ۵۰ نفر برگزار کنیم.

ابراهیمی درخصوص اقدامات فرهنگی و حضور خانواده‌ها در این برنامه‌ها گفت: از دوسال پیش با راه‌اندازی گروه سرود تعداد اعضا پایگاه افزایش پیدا کرد چراکه وقتی مادران دخترانشان را برای عضویت در گروه می‌آوردند خودشان هم با برنامه‌ها و اهداف ما در پایگاه آشنا می‌شدند و متقاضی عضویت می‌شدند. گروه سرود با ۱۶ نفر شروع شد و اولین اجرا را در روز عید غدیر در پارک محله داشتیم و بستری شد که بیشتر اهالی ما و فعالیت‌های بسیج را بشناسند.

این بانوی بسیجی ادامه داد: در کمتر از یک ماه اعضای گروه سرود دخترانه ما به ۵۰ نفر رسید. همه مادران نیز به واسطه حضور در کنار فرزندانشان و آشنا شدن با فعالیت‌های پایگاه جذب پایگاه بسیج شدند.

وی به پویایی مسجد اشاره کرد و گفت: دیگر مسجد پویا شده بود و به هر گوشه نگاه می‌کردی مادران و فرزندانشان در حال اجرای فعالیت‌های فرهنگی بودند؛ بعد از یک‌سال پدران هم پای کار آمدند. به این صورت که تصمیم گرفتیم دورهمی پدردختری داشته باشیم. برنامه‌های متنوع دورهمی پدر دختری شامل: بازی، سخنرانی و صرف غذا بود که استقبال بسیار خوبی شد.

این فرمانده پایگاه بسیج از دیگر فعالیت‌های تربیتی در محله چنین گفت: بعد از مدتی با راهبری حوزه مقاومت بسیج، کارگاه‌های مادر و کودک را تشکیل دادیم. اساتید خوب با موضوعات تربیتی نظیر فرزندآوری برگزار کردیم. اردوهای مختلف فرهنگی داشتیم که باعث شد دختران و مادران با هم ارتباط دوستانه‌تری برقرار کنند.

وی با تاکید بر برنامه ریزی برای گروه‌های سنی در اجرای فعالیت‌ها گفت: برای قشر نوجوان نیز برنامه‌هایی نظیر هیئت نوجوانان، اردوی شبی در مسجد و اردوهای تفریحی سیاحتی، یادواره شهدا، بهشت گردی، کلاس تقویتی برگزار می‌کنیم. با مدارس هم تعامل کردیم و از این طریق نوجوانان بیشتری وارد پایگاه شدند.

ابراهیمی با بیان اینکه هدف نهایی تربیت سرباز برای امام زمان(عج) است، تاکید کرد: این نگاه که حضرت آقا فرمودند اول از همه بسیج یعنی خودسازی، روی من خیلی تاثیر داشت. کسی که وارد بسیج می‌شود اول باید خود در مسیر قرب الهی گام بردارد تا بتواند بر دیگران نیز تاثیر بگذارد. وقتی خودت را ساختی، هدفت را فهمیدی و راهت را شناختی آن وقت بسیجی‌وار، خدمت می‌کنی و هر کاری که می‌خواهی انجام بدهی مخلصانه می‌شود.

وی تاکید کرد: بسیج یعنی از خود گذشتگی، وقتی که توانستی از خودت بگذری آن موقع می‌توانی به اهدافت برسی.

وی با بیان اینکه در پایگاه بسیج نیز در عرصه اقتصادی نیز برنامه‌های متفاوتی ر برنامه‌ریزی و در حال اجرا است، گفت: خانم‌هایی که برای فروش و عرضه محصولات تولیدی خود به مسجد مراجعه می‌کردند را شناسایی و با برنامه‌ریزی بازارچه اقتصاد مقاومتی را هفتگی در مسجد برپا کردیم. صندوق قرض‌الحسنه پایگاه را هم فعال کردیم و تسهیلات در اختیار متقاضیان محله قرار دادیم.

این فرمانده پایگاه بسیج از فعالیت‌های اجرای در حوزه جعمیت و فرزندآوری گفت: کارگاه‌های فرزندآوری را با حضور مشاوران برگزار می‌کنیم و اخیرا هم مهدکودک مسجد را راه‌اندازی کردیم.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه بیشتر برنامه‌های اجرایی در پایگاه حول محور حل مشکلات خانواده و اصلاح سبک زندگی است، گفت: تلاش داریم تا استعدادها و ظرفیت اعضا را شناسایی کنیم و در اجرای برنامه‌ها از توانمندی‌هایشان کمک بگیریم که خود باعث ایجاد انگیزه و تلاش بیشتر آنان برای رسیدن به نتیجه مطلوب می‌شود، مثلا گروه تئاتر را با افراد علاقه‌مند راه‌اندازی کردیم و همه عومل اجرایی از سناریونویس تا کارگردان را از بین اعضا انتخاب کردیم و خوشبختانه امروز همین استعدادها در برنامه‌های مختلفی در سطح شهرستان دعوت می‌شوند.
این فرمانده پایگاه بسیج با اشاره به همکاری قسمت‌های مختلف مسجد تأکید کرد: مسجد الزهرا(س) جزء معدود مساجدی است که از هیئت امنا، امام جماعت، هیئت و بسیج همه دست به دست هم داده‌اند و با تعامل خوبی که داریم، موازی کاری نمی‌کنیم. حتی اگر گاهی اسم بسیج هم نیاید ناراحت نمی شویم چون هدف ما انجام کار برای مردم است. 

ابراهیمی یکی از کارهای مبتکرانه پایگاه را ارتباطات اجتماعی قوی دانست و گفت: تلاش کردیم با اهالی محله ارتباط صمیمی بگیریم، تبریک تولدها، تهیه هدیه برای چشم روشنی به خانواده‌هایی که صاحب فرزند شده‌اند، بازدید خانواده‌ها در اعیاد مذهبی بخشی از فعالیت‌ها است؛ دوست داریم اهالی محله بدانند برای ما مهم هستند. 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار