خبرهای داغ:

بیش از یک هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خرمشهر زیر کشت چوب رفت

مدیر منابع طبیعی شهرستان خرمشهر گفت: یک هزار و ۱۷۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی خرمشهر زیر کشت چوب قرار گرفت.
کد خبر: ۹۶۵۸۸۵۲
|
۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲

غلامرضا فرجی اظهار کرد: طرح زراعت چوب در شهرستان خرمشهر به صورت مشارکت‌های مردمی و در روستاهای مشارع، مکسر جنوبی، ام‌السواد، قصبه منیعات و ام‌الخرجین انجام شد.

وی افزود: در این طرح پس از انعقاد قرارداد با افراد بومی منطقه عرصه در اختیار آنها قرار می‌گیرد تا در ۱۰ سال مدت قرارداد نسبت به ایجاد زیرساخت‌های لازم شامل زهکشی، تسطیح، چاله کنی و کاشت نهال اقدام کنند.

مدیر منابع طبیعی شهرستان خرمشهر گفت: پیش‌بینی می‌شود در راستای اجرای این طرح بیش از ۹۰۰ هزار اصله درخت در خرمشهر کشت شود.

وی بیان کرد: طرح زراعت چوب یک طرح ویژه در استان محسوب می‌شود که امید است با اجرای آن شاهد کاهش آلایندگی‌ و ریزگردها باشیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار