حضور فعال زنان مسلمان در اجتماع باید با الگوپذیری از نقش حضرت زینب (س) در واقعه ی کربلا باشد
به مناسبت سالروز وفات حضرت زینب (س) ، زينب بالو حافظ کل قرآن در مصاحبه با خبرنگار حوزه مقاومت بسیج فاطمه زهرا (س) با بیان اینکه از جمله ویژگی هایی که هر انسان مسلمان باید آن را سرلوحه ی زندگی خود قرار دهد، صبر و استقامت است ، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم ، پیامبر (ص) و یاران ایشان را این گونه به صبر و استقامت امر فرموده است: «فاستَقِم کما أُمرتَ وَ مَن تابَ مَعَکَ وَ لا تَطغَوا إِنَّهُ بِما تَعمَلُونَ بَصیرٌ» (هود/112) ؛ پس همان گونه که فرمان یافته ای ، استقامت کن و همچنین کسانی که با تو به سوی خدا آمده اند (باید استقامت کنند)! و طغیان نکنید که خداوند آنچه را انجام می دهید، می بیند!
زینب بالو حافظ کل قرآن با بیان اینکه به حضرت زينب (س) «اُمُّ المصائب» می گفتند ، افزود: حوادث تلخ و شکننده ی بسیار غمباری که برای زینب (س) در طول سال ها رخ داد اعم از فراق جدش رسول خدا (ص) و شهادت جانسوز مادرش زهرا (س) ، شهادت جگرخراش پدرش امام علی (ع) ، شهادت برادرش امام حسن (ع) به زهر و جفا و نیز حوادث کربلا و شهادت برادر و فرزندان و دیگر بستگان و سایر شهدا و به اسارت رفتن خاندان نبوت ، هر کدام کافی بود تا حضرت زینب (س) را از پای در آورد ، از این رو به ایشان «اُمُّ المصائب» (مادر مصیبت ها) گفتند. اما ایشان با صبر و استقامت ایستادگی کردند.
خانم بالو در ادامه با بیان اینکه حضرت زینب (س) حضور هفت معصوم (ع) را درک کرد و در تمام ابعاد ولایتمداری سر آمد بود ، اظهار کرد: ولایتمداری یعنی تابع امر امام زمان خود بودن ، به گونه ای که تمام اعمال و حرکات و تصمیمات فرد، مورد رضایت ایشان باشد. از این رو حضرت زینب (س) ، خانه و زندگی راحت و فرزندانش را برای انجام رسالت عظیم ولایتمداری فدا کرد.
این فعال قرآنی با بیان اینکه حضور فعال زنان مسلمان در اجتماع باید با الگوپذیری از نقش حضرت زینب (س) در واقعه ی کربلا باشد ، عنوان کرد: حضرت زینب (س) در سخت ترین شرایط ظلم و جور و فساد ، تأثیر چشمگیری بر جامعه گذاشت و پایه ی ستم و بی عدالتی را ویران کرد. علم آموزی ، استقامت و پایداری، حجاب و عفاف، صبر و شکیبایی و شجاعت مهم ترین ویژگی های این بانوی بزرگوار است که زنان امروز می توانند با الهام از آن ها به سعادت و کمال برسند. سیاست در نگاه او اداره ی جامعه بر اساس عدل است نه فریبکاری.
زینب بالو، تحکيم اسلام در جامعه را از دلایل حضور حضرت زینب (س) در صحنه های سیاسی دانست و تصریح کرد: حضور حضرت زینب (س) در صحنه های سیاسی از کوفه تا شام و از شام تا مدینه ، در پی از دست دادن یک برادر یا به خاطر چند عزیز نیست ، بلکه حضورش در صحنه ی سیاست برای تحکیم اسلام در جامعه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یک زن باید با حفظ عفت ، ایمان، نباختن خود در برابر هر اجنبی ، دفاع از حق، عدالت و ولایت ؛ از دیدگاه اسلام ، آنجا که لازم شود باید در جامعه حضور داشته باشد. حضرت زینب (س) چه قبل عاشورا و چه بعد از آن همه این موارد را دارا بودند. ایشان به عنوان یک قهرمان بزرگ تاریخ برای کاری عظیم به پا خاست بی آنکه کمترین تردیدی به خاطرش راه یابد یا از آن واقعیت خطرخیز بهراسد.
انتهای پیام/