ظرفیت احداث نیروگاه ۵۲ مگاواتی خورشیدی ویژه کشاورزان سیستان و بلوچستان وجود دارد

مجری انرژی های تجدیدپذیر شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت:مشترکان بخش کشاورزی این استان با احداث نیروگاه خورشیدی می‌توانند به تولید ۵۲ مگاوات انرژی پاک و تجدید پذیر اقدام کنند.
کد خبر: ۹۶۶۱۳۳۵
|
۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان_به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، حسین براتی اظهار داشت: مشترکان بخش کشاورزی این استان با احداث نیروگاه خورشیدی می‌توانند به تولید ۵۲ مگاوات انرژی پاک و تجدید پذیر اقدام کنند.

مجری انرژی های تجدیدپذیر شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان ضمن  دعوت مشترکان کشاورزی به بهره‌مندی از این ظرفیت و احداث نیروگاه خورشیدی در محل زمین کشاورزی خود، اظهار داشت: ۱۰ هزار و ۹۱۷ اشتراک برق کشاورزی در استان وجود دارد، که به موجب مصوبه ۲۶۷۴۳ هیئت وزیران جهت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر و به منظور تامین برق چاه های کشاورزی، تمامی مشترکان کشاورز دارای اشتراک برق این استان می‌توانند از این ظرفیت بهره مند شوند.

 وی ادامه داد: کشاورزان در صورت احداث و بهره‌برداری از نیروگاه تجدید پذیر با ظرفیت نامی برابر با ۸۰ درصد دیماند مصرفی چاه‌های کشاورزی خود در ساعات محدودیت بار از شمول اعمال خاموشی معاف شوند.

مجری انرژی های تجدیدپذیر شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین برق مازاد تولیدی در ایام گرم سال و کل برق تولیدی نیروگاه در سایر ایام، قابل عرضه در تابلوی سبز بورس انرژی می‌باشد و در غیر این صورت با درخواست سرمایه‌گذار و در چهارچوب شرایط آخرین مصوبه ابلاغی خرید تضمینی، ساتبا مکلف است برق تولیدی مورد اشاره را خریداری نماید.

 وی بیان کرد: شرکت های برق موظف هستند در صورت احداث نیروگاه تجدید پذیر و تزریق برق به شبکه سراسری، نسبت به ترانزیت انرژی تولیدی آن‌ها و تضمین تحویل برق در نقطه مصرف به میزان تولید نیروگاه اقدام نمایند.

براتی ادامه داد: احداث نیروگاه به صورت تجمیعی در یک ساختگاه به منظور دریافت برق تولیدی در چند نقطه مصرف مطابق مفاد این مصوبه مجاز می‌باشد.

مجری دفتر انرژی های تجدیدپذیر شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان به شرایط و نحوه اجرای این نیروگاه ها نیز اشاره کرد و افزود: اتصال نیروگاه و الکتروموتور چاه کشاورزی به شبکه برق از یکدیگر منفک بوده و قرائت کنتور برای هر یک به صورت مجزا مطابق آیین نامه‌ها و مقررات مربوطه صورت می‌پذیرد.

وی بیان کرد: پرداخت هزینه‌های ترانزیت، آبونمان تجاوز از قدرت، بهای انرژی راکتیو، عوارض برق، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه سوخت تابع قوانین مقررات مربوطه می‌باشد.

براتی تصریح کرد: متقاضیان سرمایه گذار در این بخش جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۵۴/۳۱۱۳۷۱۹۴ تماس حاصل نمایند.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار