خبرهای داغ:
اکبری خبر داد

اجرای ۵ هزار طرح راهداری در کشور

همدان-معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از اجرای ۵ هزار طرح راهداری در کشور با تمرکز بر مناطق گردشگری و توریستی خبر داد.
کد خبر: ۹۶۷۱۴۱۹
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
اجرای ۵ هزار طرح راهداری در کشور

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، رضا اکبری در جریان سفر خود به استان همدان و بازدید از پروژه‌های شهرستان نهاوند اظهار کرد: ۵ هزار طرح راهداری شامل بهسازی و روکش آسفالت، ساخت و بهسازی راه های روستایی، رفع نقاط حادثه‌خیز و نوسازی ماشین‌آلات راهداری در سراسر کشور در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها با تمرکز ویژه بر شهرستان‌های دارای ظرفیت‌های گردشگری و توریستی، تا سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود: این طرح‌ها با هدف بهبود وضعیت راه‌های کشور و تسهیل دسترسی به مناطق مختلف به‌ویژه مناطق روستایی و گردشگری در دست اجرا قرار گرفته‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به جزئیات این طرح‌ها اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف کاهش تصادفات و افزایش ایمنی تردد و نوسازی ماشین‌آلات راهداری برای ارائه خدمات بهتر و سریع‌تر در مواقع بحرانی در دستور کار قرار گرفته است.

وی در بازدید از پروژه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان نهاوند با تاکید بر اهمیت این شهرستان به عنوان یک منطقه گردشگری و توریستی، تصریح کرد: پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نهاوند در سال ۱۴۰۴ به اتمام و بهره‌برداری خواهند رسید و ایمن‌سازی راه‌های این شهرستان و سایر شهرستان‌های دارای جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و گردشگری در سال آینده جزء اولویت‌های سازمان راهداری خواهد بود.

اکبری با اشاره به عبور بخشی از زائران اربعین حسینی از شهرستان نهاوند، افزود: تلاش خواهیم کرد با اجرای این طرح‌ها، شرایط تردد زائران و گردشگران را در این منطقه بهبود بخشیم و ایمنی آن‌ها را تضمین کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها