۱۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 07 April 2025
19:33
کد خبر : 9678569
۱۱:۰۴

۱۴۰۴/۰۱/۱۸
سرپرست شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

با صرفه جویی و مشارکت مردم و مسئولان می‌توانیم از چالشبی آبی عبور کنیم

سرپرست شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با تحقق کنترل هوشمند شبکه توزیع آب در تمام نقاط زاهدان به طور هوشمند و عادلانه انجام خواهد شد که این اهمیت این طرح را بیشتر می‌کند.

فرهاد سرگلزائی در گفتگو با خبرنگاربسیج در زاهدان، بیان کرد: هرساله در تابستان به دلیل بالارفتن میزان مصرف آب به‌خصوص در ساعات پیک مصرف شهر زاهدان با تنش‌هایی رو به می‌شد و اقداماتی برای کاهش این تنش‌ها صورت می‌گرفت و باتوجه‌به حساسیت‌های زاهدان امسال نیز برنامه‌های میان‌مدتی برای مدیریت توزیع آب در نظر گرفته شده است.
 
وی افزود: کنترل هوشمند شبکه یکی از اقداماتی است که در شهر زاهدان اجرایی شد و توسعه آن امروز از اهداف مهم برای این شهر به شمار می‌رود با تحقق آن توزیع آب در تمام نقاط زاهدان به طور هوشمند و عادلانه انجام خواهد شد که این اهمیت این طرح را بیشتر می‌کند.
 
سرگلزائی با اشاره به اقدامات گسترده انجام شده در سال‌های اخیر برای تأمین آب شرب مناطق شهری و روستایی، خاطرنشان کرد: این تلاش‌ها با همکاری فرمانداران و نمایندگان مردم، نتایج رضایت‌بخشی به همراه داشته است.
 
سرپرست شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته، بر لزوم ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب تأکید کرد و گفت: باتوجه‌به فقر منابع آبی موجود در استان، صرفه‌جویی و استفاده بهینه از آب، وظیفه‌ای همگانی است و تنها با مشارکت مردم و مسئولان می‌توانیم از این چالش عبور کنیم.
 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید