غلامرضا سرگزی در حاشیه بازدید از واحدهای دامپروری استان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان بیان کرد: باتکیهبر ظرفیتهای بومی، استفاده از دانش نوین، ارتقاء زیرساختهای نظارتی و تسهیل روند صدور مجوزهای بهداشتی، میتوان بستر مناسبی برای سرمایهگذاری مطمئن و پایدار در بخش دامپزشکی فراهم کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه با اشاره بهضرورت تقویت ارتباط با فعالان بخش خصوصی، تصریح کرد: تعامل سازنده با بهرهبرداران و حمایت از تولیدکنندگان دام و فرآوردههای دامی، گامی مؤثر در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال جاری خواهد بود.
وی افزود: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در حمایت از سرمایهگذاری «اقتصاد مردممحور» همگام با «سلامت جامعه» بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است؛ زیرا که بیماریهای مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید کند، میتواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بینالمللی آن وارد کند؛ لذا اقدامات دامپزشکی ضامن بقای تولید، اشتغال پایدار و سرمایهگذاریهای انجام شده است.
سرگزی به افزایش جوجهریزی در استان اشاره کرد: در یک سال اخیر قریب به ۲۸ میلیون قطعه در استان جوجهریزی در سطح مرغداریهای استان انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد مرغداریهای استان در یک سال گذشته، این تعداد را ۴۱ واحد دانست و بر آموزش بیماریهای اختصاصی طیور و ارتقاء سطح آگاهی و دانش بهرهبرداران تأکید کرد.
وی ادامه داد: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمینکننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است؛ لذا نظارت و مراقبت فعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است که در این راستا ۵ هزار و ۷۲۴ نمونهبرداری از طیور صنعتی و طیور بومی در جهت ردیابی آنفلوانزای فوقحاد پرندگان انجام شده است چرا که باتوجهبه مهاجرت پرندگان بحث بیماری آنفلوانزا از اهمیت برخوردار است که باید رصد و پایش شود و دراینخصوص گشتهای مشترک با کارشناسان اداره کل حفاظت محیطزیست در سطح استان نیز داریم.