به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی سجاد جلالی با اشاره به آخرین وضعیت زیست گوزنهای زرد ایرانی در پارک ملی کرخه اظهار کرد: تا پیش از این، در پارک ملی کرخه ۱۲ گوزن زرد داشتیم و دو ماه پیش هم سه گوزن زرد شامل دو گوزن ماده و یک گوزن نر از سایت تکثیر ایلام به سایت تکثیر پارک ملی کرخه انتقال یافتند؛ بنابراین در حال حاضر ۱۵ گوزن زرد در این پارک داریم.
وی افزود: با توجه به در پیش بودن فصل گرما و لزوم مراقبت بیشتر از گوزنهای زرد، اقدامات ایمنی از جمله سمپاشی، آهکپاشی و تامین علوفه مورد نیاز انجام شده است. آبشخورهایی نیز برای تامین آب آشامیدنی گوزنها ایجاد شده است و مشکلی از این نظر وجود ندارد.
جلالی گفت: خوشبختانه میان گوزنهای زرد تلفات نداشتهایم. دو سه هفته دیگر هم فصل زایمان گوزنهاست و امیدواریم شاهد تولد گوزنهای جدید باشیم. سال گذشته هم دو گوزن در سایت پارک ملی کرخه متولد شدند.