۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
17:11
کد خبر : 9683921
۱۰:۵۲

۱۴۰۴/۰۲/۱۰

اجرای شادپیمایی با حضور ۲۰۰۰ نفر از دختران دانش آموز از عمود ۸۰ به سمت مسجد مقدس جمکران

ویژه برنامه شادپیمایی با حضور۲۰۰۰ نفر از دختران دانش آموز از عمود ۸۰ به سمت مسجد مقدس جمکران در مسیر طریق المهدی (عج) با هدف تجدید پیمان با حضرت امام زمان (عج) و همدردی با مردم غزه برگزار شد.

 

 
 

 

 به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-سرگرد هادی آقابابایی مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت گفت: همایش معصومه‌های جمکران در قالب برنامه نسیم کرامت با حضور ۲۰۰۰ نفر از دختران دانش آموز استان قم در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه استان قم، افزود: ویژه برنامه شادپیمایی همزمان با میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر با حضور پرشور دختران دانش آموز از عمود ۸۰ مسیر طریق المهدی (عج) به طرف مسجد مقدس جمکران با هدف تجدید پیمان با حضرت امام زمان و همدردی با مردم غزه آغاز شد.

وی بیان کرد: پس از تجمع دانش آموزان در شبستان کربلا، مسجد مقدس جمکران همایش معصومه های جمکران برگزار شد.

آقابابایی اجرای سخنرانی، برنامه های تفریحی و سرگرمی، مسابقه و اهدای جوایز و تقدیر از دختران شهدای مدافع حرم ایرانی زینبیون و فاطمیون را از برنامه های این مراسم برشمرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید